Sebastian PL 1 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 a kiedy wlasciwie premiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Mirror's Edge EA Games TBA 2008 US Tyle mowia magiczne cyfry na gamefaqu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Imo trailer jest genialny ,gra zapowiada się kapitalnie! I ta muza nie mam pytań!!! Edytowane 18 Maja 2008 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Tosh 1 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 spodobała mi się analiza trailera - nie wychwala gry, lecz pokazuje plusy oraz minusy, troche głupio że optymalna droga będzie zaznaczona na czerwono... Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Tylko zauwaz, ze na czerwono pierwsza rzecz dopiero sie zaznaczyla jak juz na niej "bylismy", czyli mozliwe ze optymalna droga jest dostosywana pod to na czym juz jestesmy. Chyba ,ze mi znowu odbija (ok, ok Diabeu) xD Edytowane 18 Maja 2008 przez Owiec Cytuj Odnośnik do komentarza
Tosh 1 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Tylko zauwaz, ze na czerwono pierwsza rzecz dopiero sie zaznaczyla jak juz na niej "bylismy", czyli mozliwe ze optymalna droga jest dostosywana pod to na czym juz jestesmy. Chyba ,ze mi znowu odpier.ala xD Niekoniecznie, popatrz na moment zaraz po chodzeniu po linie, i patrz na "wyskocznię", na budynku w tle. Zmienia się kolor zanim Faith na nią wbiegnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Wszystko wyglada pieknie, tylko zeby starczylo pomyslow na cala gre, bo jak bedzie to skocz, przeslizgnij sie, wbiegnij na sciane, zlap sie rury to bedzie fajnie przez 2-3 godziny. Motyw ciaglej pogoni i walk tu i owdzie to troche za malo. Przydalyby sie elementy skradankowe, sprytnego zalatwiania przeciwnikow, skoro juz wiemy, ze bedziemy zwiewac przed policja, czy kims tam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 ha! nie wiem czy ktoś już o tym mówił, ale zauważyłem właśnie że w ostatnim ujęciu widać kawałek prawego ramienia babki, i widać że jest "mechaniczne" (przynajmniej częściowo. Pewnie będzie coś żeby zamknąć marudów "a czemu ona tak wysoko skacze ?" ...bo ma implanty (nie piersi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 to są tatuaże Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 gat dejmet -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 4 nowe shoty z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Gameplay z Mirror's Edge, trwa 11 minut, niestety jakość jest kiepska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Othis 29 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 im wiecej pokazuja tym widze wieksza kiche-3 strzaly z shotguna z 2 metrow do tego przeciwnicy sa chyba wbetonowani w grunt i zabraklo pomyslow na wykonczenie...slabo Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Bo to nie jest strzelanka. Dla mnie wygląda bardzo fajnie. Kombinowanie gdzie iść dalej i ciągłe "ciekawe co będzie jak skoczę tutaj". Lubię that kind of fun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 AI wrogów może popsuć tą grę. Ten gameplay nie zachwycił, a początkowo byłem oczarowany, lokacja była taka sobie. No ale jeszcze zobaczymy... oby nie wyszedł drugi Assassin's Creed jeśli chodzi o oczekiwania i późniejsze jęki zawodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ... oby nie wyszedł drugi Assassin's Creed jeśli chodzi o oczekiwania i późniejsze jęki zawodu. ja mam dziwne przeczucie ze tak wlasnie bedzie, wielki hype na poczatku a po 2-3 godz grania nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ja mam dziwne przeczucie ze tak wlasnie bedzie, wielki hype na poczatku a po 2-3 godz grania nuda. Nie u wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 dokładnie, to może się okazać kozak na miarę assasina. Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 dokładnie, to może się okazać kozak na miarę assasina. mnie naprzyklad assasins znudzil dosyc szybko, wszystkie misje takie same, co z tego ze bardzo efektowne i ma bardzo ciekawa fabule jak granie w to bardzo ale to bardzo nudzi. takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Swietny design, pomysl i ta dalej, ale to samo mialo byc w AC, a wyszlo jak wyszlo. Jezeli schematy nie abija tej gry, to bedzie dobrze, bo graficznie (glownie zasluga projektow) gra mile lechcze poczucie estetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wecie pod uwage ze to jeszcze nie jest ostateczna wersja i zapewne strzelanie z broni i walkę zostawili sobie na koniec. Wygląda to na razie NA PEWNO nie tak, jak bedzie wygladac w full wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 W jutrzejszym CDA ma być obszerny materiał dotyczący gry, mam tylko nadzieje, że nie będzie to podparty tylko i wyłącznie tym 11 minutowym gameplayem oraz E3... No i najrozsądniej byłoby też wydać demko na XBL po wakacjach, skoro gra ma się ukazać jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Thomas_PL 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wygląda to na razie NA PEWNO nie tak, jak bedzie wygladac w full wersj Może tak, może nie, ciekawi mnie zródło twojej pewności... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wygląda to na razie NA PEWNO nie tak, jak bedzie wygladac w full wersj Może tak, może nie, ciekawi mnie zródło twojej pewności... kto jak kto ale DICE i słabo oddane bronie? No ja was proszę. Zapewne najpierw chcieli w demach pokazać ten najwaziejszy element czyli skakanie itp. a bronie zostawili na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Thomas_PL 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Dobrze wiedzieć że twoja pewnoscia opiera się na: Zapewne Dużo tego, a walki to w ogóle nie skomentowałeś...brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi