Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Ej, ale bron nie jest kwintesencja tej gry. Wydaje mi sie, ze strzelania bedzie tyle co kot naplakal.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l bo to jest adventure FPP a nie shooter FPP IMO broni mogłoby w ogóle nie być poczekam aż wyjdzie i wtedy będę psioczył
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Oto ciekawostki z tematu numeru w CDA (niektóre mogą się powtarzać/być już znane). - Faith to nie imię głównej bohaterki lecz przydomek jaki zyskała po zostaniu kurierem (podobnie jak np. Neo w Matrixie) - Bohaterka będzie wspierana przez głos w słuchawce, w jej uchu, będzie to tajemniczy Merkury - Szczegóły multiplayera zostaną podane na targach w Lipski, mimo tego single dalej jest priorytetem - Zdolność utrzymywania kierunku oraz wyczucie odległości to niezbędne umiejętności wymagane na graczu - Pęd będzie bardzo ważnym elementem gry, pozwala na lepsze skoki, akrobacje itp. wytracenie go może się wiązać np. z zabiciem przez ścigających przeciwników - Faith traci swoje akrobatyczne zdolności jeśli ma przy sobie broń palną, a amunicji w grze nie ma (tylko ta załadowana w broni) - Gra nie będzie ułatwiać rozgrywki automatycznie naprowadzając na dobry kierunek czy pomagając w skoku w odpowiednim momencie - Droga którą Faith widzi na czerwono to jej zmysł gońca, jednak mimo że droga ta jest optymalna, nie jest jedyną, ani najszybszą - Punkt pośrodku ekranu to element intefejsu pozwala skoncentrować wzrok na właściwym punkcie i odzyskać sprawność błędnika, a kiedy zmieni się na niebieski użyć slow motion - Zapisywanie gry polega na checkpointach, mają być one jednak gęsto rozsiane, szczególnie przed trudniejszymi lokacjami - Stylistyka miasta jest następstwem tego jak postrzega go Faith - ona uważa, że to zimne, obce miejsce, dlatego właśnie miasto wygląda sterylnie - Loadingi mają być dosyć krótkie, co będzię ważną rzeczą - często przyjdzie nam zaczynać od poprzedniego checkpointu z powodu śmiertelnego upadku To tyle z ważniejszych rzeczy .
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Oto ciekawostki z tematu numeru w CDA (niektóre mogą się powtarzać/być już znane). - Faith to nie imię głównej bohaterki lecz przydomek jaki zyskała po zostaniu kurierem (podobnie jak np. Neo w Matrixie) - Bohaterka będzie wspierana przez głos w słuchawce, w jej uchu, będzie to tajemniczy Merkury - Szczegóły multiplayera zostaną podane na targach w Lipski, mimo tego single dalej jest priorytetem - Zdolność utrzymywania kierunku oraz wyczucie odległości to niezbędne umiejętności wymagane na graczu - Pęd będzie bardzo ważnym elementem gry, pozwala na lepsze skoki, akrobacje itp. wytracenie go może się wiązać np. z zabiciem przez ścigających przeciwników - Faith traci swoje akrobatyczne zdolności jeśli ma przy sobie broń palną, a amunicji w grze nie ma (tylko ta załadowana w broni) - Gra nie będzie ułatwiać rozgrywki automatycznie naprowadzając na dobry kierunek czy pomagając w skoku w odpowiednim momencie - Droga którą Faith widzi na czerwono to jej zmysł gońca, jednak mimo że droga ta jest optymalna, nie jest jedyną, ani najszybszą - Punkt pośrodku ekranu to element intefejsu pozwala skoncentrować wzrok na właściwym punkcie i odzyskać sprawność błędnika, a kiedy zmieni się na niebieski użyć slow motion - Zapisywanie gry polega na checkpointach, mają być one jednak gęsto rozsiane, szczególnie przed trudniejszymi lokacjami - Stylistyka miasta jest następstwem tego jak postrzega go Faith - ona uważa, że to zimne, obce miejsce, dlatego właśnie miasto wygląda sterylnie - Loadingi mają być dosyć krótkie, co będzię ważną rzeczą - często przyjdzie nam zaczynać od poprzedniego checkpointu z powodu śmiertelnego upadku To tyle z ważniejszych rzeczy . No i po takich informacjach znowu jestem pozytywnie nastawiony do Mirror's Edge.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Nie ty jeden, oj nie ^_^ Mam nadzieję, że pełna wersja nie będzie tak monotonna ja Assasins Creed (wiało nudą, choć pomysł i miejscówki były fantastyczne). Jeśli twórcy rzeczywiście mają pomysł na całą grę( a nie na pierwsze 4 godziny=AC) to jest spora szansa, że gra rzeczywiście będzie must have. Ciężko jednak jest wyciągnąć wnioski z trailerów-pokazują tylko niewielki fragment gry, więc trzeba poczekać na demo. Dopiero kiedy się ukaże każdy zainteresowany grą DICE będzie mógł sprawdzić czy ich wizja naprawdę mu odpowiada.
Opublikowano 2 września 200816 l http://xboxspot.pl/Aktualnosci/4757,0,DLC_...e_dla_X360.aspx Trochę szkoda, bo gra zapowiada się na prawdziwy must-have.
Opublikowano 2 września 200816 l http://xboxspot.pl/Aktualnosci/4757,0,DLC_...e_dla_X360.aspx Trochę szkoda, bo gra zapowiada się na prawdziwy must-have. Myślę, że ludzie będą chcieli grać głównie w podstawkę a nie w DLC. Mi osobiście każdy DLC zwisa i może być lub niekoniecznie. W każdym razie zarówno ekskluzywne DLC GTA IV i Fallouta 3 na mnie wrażenia nie robią. To samo działa w druga stronę gdy Sony cos uszczypnie z tego wielkiego tortu. Edytowane 2 września 200816 l przez Gooralesko
Opublikowano 2 września 200816 l Jeśli Sony było na nie stać, to napewno będą gów.niane ;] Żadna strata ;]
Opublikowano 2 września 200816 l Dokładnie - nie ma co się przejmować, porównają sobie wyniki sprzedaży dla obu platform to się jeszcze zastanowią.
Opublikowano 5 września 200816 l kiedy gra wychodzi bo sie nie moge doczekac do tej gry i fallouta 3 kupilem x'a
Opublikowano 5 września 200816 l Jeśli Sony było na nie stać, to napewno będą gów.niane ;] Żadna strata ;] Nie wszczynajcie wojenek, nawet jeśli to dział XboX - a. A sama gra prezentuje się narazie awangardowo w stosunku do innych produkcji FPS. Zaprawdę, jest na co czekać. Już teraz czuć ten niesamowity klimat, te "coś" płynące z tej gry. Pooglądajcie chociażby trailery... (i posłuchajcie tej muzy... )
Opublikowano 6 września 200816 l A sama gra prezentuje się narazie awangardowo w stosunku do innych produkcji FPS. Zaprawdę, jest na co czekać. Dla mnie nie tylko awangardowo, ale i cyberpunkowo, wszak w tym ostatnim motyw kuriera jest dość często wykorzystywany. Zdecydowanie jest na co czekać, choć po pierwszych ocenach niektórych gier, które również miały być hitami(SW:FU, M2:WiF), można mieć pewne obawy. Jednak nadal jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tego projektu. Szkoda, że o jego jakości przyjdzie się przekonać dopiero pod koniec roku.
Opublikowano 18 września 200816 l wyrobia sie na listopad z ta gra? oczywiscie ze nie czyli czekamy jeszcze z jakies pol roku na ta gre buu:( przeciez oni nie pokazali jakiegos innego trailera przeciez tylko jedenwiec na demo poczekamy sobie jeszcze z 3 miesiace a gra przy dobrych wiatrach dane bedzie nam zagrc w marcu
Opublikowano 18 września 200816 l Electronic Arts oraz DICE informują, że budząca spore zainteresowanie produkcja Mirror's Edge trafi do sklepów w połowie listopada. W Ameryce Północnej będzie to dokładnie 11 dzień tego miesiąca, z kolei mieszkańcy Europy poczekają zwyczajowo do najbliższego piątku - 14 listopada. Mowa jednak tylko o edycjach dla konsol Xbox 360 i PlayStation 3, posiadacze komputerów osobistych muszą wytrzymać trochę dłużej. Oprócz tego wydawca obiecuje, iż jeszcze przed premierą pojawi się w sieci możliwość przetestowania dema, zawierającego samouczek oraz fragment prawdziwych przygód Faith. Od 26 września osoby składające zamówienia przedpremierowe w wybranych sklepach otrzymają kod, który pozwoli im odblokować tryb "Time Trial" w wersji demonstracyjnej. Gracze muszą w nim znaleźć jak najszybszą drogę do celu skacząc po dachach. Najlepsze wyniki trafiają na listy rankingowe skąd pozostali "Biegacze" mogą ściągnąć "duchy" i spróbować się z nimi ścigać. http://www.onlinecenter.pl/
Opublikowano 18 września 200816 l Obym się nie zawiódł tak jak na Force Unleashed. Dwóch klap na jeden sezon nie zniosę Rok temu musiałem znosić zawód kształtem Assassin Creed a w tym roku wspomniany SW:TFU. I wystarczy jak na jeden Holiday Season. Edytowane 18 września 200816 l przez Gooralesko
Opublikowano 25 września 200816 l Demo dziś: http://translate.google.com/translate?u=ht...sl=fr&tl=en Jak będzie na prawdę? Przekonamy się już za jakiś czas.
Opublikowano 25 września 200816 l Demo dziś: http://translate.google.com/translate?u=ht...sl=fr&tl=en Jak będzie na prawdę? Przekonamy się już za jakiś czas. Oby to była prawda:D ,mam nadzieje,ze mirror's edge nie okaże się klapa.Mam takie pytanie gdzie można kupić gadżety związane z mirror's edge(ewentualnie z innych) koszulki itp.? Edytowane 25 września 200816 l przez zaq123456
Opublikowano 26 września 200816 l Demo ma być wkrótce dostępne ? super. Nareszcie będę mógł sprawdzić ten tytuł w akcji! Mam nadzieję, że da radę... ^_^ Oby... Edytowane 26 września 200816 l przez kant1983pl
Opublikowano 6 października 200816 l Gra to także musthave dla mnie. W N+ jest chwalona ,ale z pewną ostrożnością. Jedyny mankament to aby po jakimś czasie nudą nie zawiało. IMO nie zawieje,a wciągnie maksymalnie,bo twórcy nad czymś takim pracowali,by gra była ciekawa i wciągająca od początku do końca. Liczę na to
Opublikowano 7 października 200816 l bedzie 6stego listopada http://thatgamingsite.com/2008/09/mirrors-...omes-out-nov-6/