easye 3 389 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 widac trailer, cos u ciebie jest nie tak w IE 7.0 nie widac, a wszytskie wtyczkki raczej mam. Tak czy siak ME zapowiada sie naprawde rewelacyjnie ! Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Ja bym powiedział ze zapowiada sie naprawde REWOLUCYJNIE...czy rewelacyjnie to sie dopiero okaze Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Reklama Mirror's Edge: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/281826.html Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 http://polygamia.pl/mirrors-edge-fragmenty...ciego-rozdzialu Ło (pipi) Cytuj
hooki 194 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 tylko dlaczego wszystko po czym można się bujać, skakać i wspinać jest czerwone? wpadasz do pomieszczenia i już z daleka wali po oczach to czego można "użyć".. Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Dlatego, zebys sie w wirze akcji nie probowal wpier.dolic w cos, na co wskoczyc nie mozna. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 w takim razie zalatuje liniowością na maksa, bo na tych filmach widać że za wiele nie ma opcji jeśli po "nieczerwonym" sie nie da. Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Tyle, że droga zaznaczona na czerwono ma nie być jedyną słuszną a jedynie optymalną, albo raczej najbardziej oczywistą i wcale nie jedyną i nie najlepszą. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Poza tym będzie przydatna w Time Trialach. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Sorry za post pod postem, ale- Demko w piątek na Marketplace. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 To bardzo dobre info , bo cały czas mnie ciekawi jak wypada sterowanie , a nie ma to jak sprawdzić samemu. Powiem ci Kubek jak wypadło , także nie załamuj się Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Gram właśnie w demo na ps3 i pomimo tego ze nie lubię grać na sixasie (jest za mały) sterowanie wypada rewelacyjnie jest bardzo intuicyjne. Spodziewałem się że mogą być jakieś problemy z poruszaniem Faith , a tu wszystko wchodzi jak po maśle jest bardzo efektywne przy czym wygląda bardzo efektownie Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 (edytowane) Właśnie zasysam demko Ależ mam na nie chrapkę... i nadzieję, że zdążę je sprawdzić przed pracą EDIT Na razie ukończyłem demo 1 raz! Grafika ładniutka, muzyka super, jest miodnie-EA ma moje "łał" Jestem ciekaw co poza efektem "wow" czeka w pełnej wersji <_< . Edytowane 31 października 2008 przez kant1983pl Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Taaak, przeszedłem demko 3 razy. W demie dostępny jest trening i ten level, co był pokazywany w pierwszych gp footage'ach. Gra się bardzo dobrze, naprawdę świeże podejście do tematu fpsów. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Czerwone zaznaczenie można wyłączyć i samemu szukać drogi. Nie mam wątpliwości - ME będzie jednym z ważniejszych tytułów tej jesieni. Cytuj
yanek 0 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Po zagraniu w demo stwierdzam że gra jest genialna Dla mnie napewno must-have. Mam pytanie do tych co już mają demo: czy u Was też nie można odpalić time trial? (Niby jest opcja w demie) Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Kod na odpalenie Time Triala dostajesz jak złożysz pre-ordera bodajże w Amazonie czy innym hamburgerszopie. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 fenomenalna sie gra szykuje. Takie wnioski wysnuwam po demie. Jest naprawde mega grywalna. A fikolek ktory robimy faith po skoku, niezle miesza... samemu sie to czuje. Jest megapozytywnie. I wprawdzie bieganie obraca sie wokol latania za czerwonymi elementami, ale jest troche swobody. Bedzie na pewno swietny tytul. Nawet jezeli przez 8h gameplayu bede musial powtarzac pewne elementy, to z pewnoscia nie bedzie nudy gdyz po pierwsze nigdy tego nie robilem, wiec jest to nowosc, po drugie kombinacji jest naprawde duzo. Tak jak w sumie w Portal, masz liste rzeczy ktore mozesz zrobic, wiec gra moze wydawac sie nudna, ale przy pomysle tworcow zrobili z tej gry fenomen. Tego samego oczekuje od ME. Poki co w ogole nie zaluje ze sie pospieszylem i preordera zlozylem. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 jak dla mnie to sprawa wygląda troche jak z assasins creed.. faith to taki altair z widokiem z oczu + miasto naszych czasów, nie powiem przyjemnie się biega - nie ma co gra warta zagrania. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Odszczekuję póki co to co wcześniej napisałem. Demo mnie zmiażdżyło. Nie wiem czy to zamierzony efekt ale grafika, muzyka i pomysły rozwalają mnie na każdym kroku. Główna postać i jej możliwości. Coś pięknego. Można rzecz, iż się zakochałem, filmiki i screeny nie oddają tego uczucia gdy masz w łapie pada i robisz to co widziałeś na filmikach a to i tak pewnie 1/5 tego co będzie w finalnej wersji. Cudo, w chwili obecnej cudo. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 no przelazłem demo po raz drugi i "spodobała" mi się nasza trenerka, genialnie oddane ruchy - widać że taka zwinna kocica. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 A ja żałuję, że zagrałem w demko....BO TA GRA TO FENOMEN.........O rzesz, no nie wiem co napisać, takiego klimatu, takiego feelingu, takiego odzwierciedlenia ruchów, reakcji kamery, nigdzie nie było... TA MUZYKA........ta kolorystyka, ta prosta acz piękna grafika(jedynie ząbki wnerwiają). Ten klimat, ta bohaterka(Faith), te niesamowite uczucie wolności(nie wiem jak to opisać, ale to czułem jak grałem w demko). Żałuję, że zagrałem w demko, bo teraz na myśl o innej grze, bierze mnie na wymioty(podobnie ludzie mieli po MGS-4). Nawet perspektywa, że za tydzień wychodzą Gearsy, już tak nie cieszy. Żałuję, że zagrałem w demko, bo zakochałem się w Faith, hehe, a co tam... Żałuję, że zagrałem w demko, bo w pełną wersję zagram dopiero za 3 tygodnie... Takich gier oczekiwałem/oczekuje po XO i PS3... TRUE NEXT-GEN GAME... Amen... Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Też już grałem w demo, i w pełni zgadzam się z powyższą opinią Chyba trzeba będzie kupić... Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 (edytowane) Widziałem screeny...fajnie to wyglądało...widziałem zwiastun...też fajnie wyglądało i całkiem przyjemna muzyczka była...ale przecież ma gra być podobno krótka (te 8h)...Gearsy 2 niby lepsza rzecz, singiel o podobnym czasie, ale jest multi który wiadomo, robi cuda Zagrałem w demko...i niech mnie kule biją...ta gierka jest genialna ! Poważnie się zastanawiam czy nie lepiej kupić ME zamiast Gearsów... Panowie z DICE znowu się spisali. Edytowane 31 października 2008 przez Thomas_PL Cytuj
BartX 9 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Wie ktoś kiedy demko będzie dostępne dla silverowców? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi