Fisiu 4 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Faith fajnie stęka... oh :E Demko superowe. Giera na 90% wyląduje u mnie na biurku Edytowane 1 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Wie ktoś kiedy demko będzie dostępne dla silverowców? bylo dostepne tego samego dnia co dla goldow ale przez p2p Gra wydaje sie byc w koncu czyms nowym. A bedzie multiplayer? Bo nawet gdyby dac jakis kawalek miasta, rozne drogi do celow mozna by sie swietnie bawic majac headseta Cytuj
Masher 2 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Gra zapowiada się świetnie ;] Jeszcze jakiś fajny multi i mamy hit Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Najchętniej bym zobaczył cooperative, każdy biegnie swoją trasą i w momentach zagrożenia przekazuje drugiemu graczowi torbę. Ewentualnie wyścig - przeciwnika widzimy w czasie rzeczywistym, ale jako "ducha" (tak zeby nie koldiowac ze soba) i kto pierwszy ukonczy plansze. Pod koniec mogłaby być również punktacja za styl itp. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Z rozgrywek multiplayerowych wyczytałem jedynie o time trialu, gdzie będzie można ściągać "duchy" wymiataczy i się z nimi ścigać. Trochę cienko . Cytuj
popiol 16 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Wczoraj ukończyłem demko 2 razy i muszę przyznać, że giera jest naprawdę konkret, w końcu coś świeżego! Czekałem na nią od momentu gdy się dowiedziałem, że tylko powstaje, ale miałem wahania po obejrzeniu kilku gameplayów czy to nie będzie monotonne, ale demo rozwiało moje wątpliwości i nie powinno być z tym problemów Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 hmm, widzę, że tu same superlatywy... więc i ja się przyłączę, bo chociaż na początku zdawało mi się, że ME to raczej nic ciekawego, to demo bardzo zmieniło moje nastawienie, z pewnością kupię Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Znalazłem ciekawy patent żeby biegać po całym polu treningowym. Wystarczy zamiast iść zacząć trening z walką pobiec gdzie indziej Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 fajnie jak skoczymi i wcisniemy RB, Faith rzuca sie do tyłu i lezy, mozemy wstac fikołkiem do tyłu albo odbijajac sie od ziemi, swietnie to wyglada. Tak samo jak sekwencja LB RB przy 2óch scianach to mozliwosc takiego odbicia sie, ze docieramy na samą góre, przydatne. 10/10 Cytuj
hooki 194 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 hehe skakałem tak wczoraj z gnatem i nawalalem w gości jak triniti w matrixie z agentem. Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Nie rozumiem troche tych zachwytow. 10/10 ?? XD Przeszedlem demo 3 razy i mam dosc, zajawki ktore pokazane sa po demie w ogole nie kreca, bo widac w nich ze to bedzie ciagle to samo. Gra ladna, ale na bank bedzie mnie nudzic i po skonczeniu dema nie mam ochoty juz do niej wracac. Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Starosc nie radosc. Ja lubie gry z unikalnymi rozwiazaniami, a i sama tematyka Mirror's Edge mi podchodzi. To cale przyszlosciowe miasto, muzyka, klimat. Demo przeszedlem do tej pory 8 razy i wracam do niego praktycznie codziennie. A do tego wszystkiego w koncu dojdzie jeszcze jakas fabula. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Nie rozumiem troche tych zachwytow. 10/10 ?? XD Przeszedlem demo 3 razy i mam dosc, zajawki ktore pokazane sa po demie w ogole nie kreca, bo widac w nich ze to bedzie ciagle to samo. Gra ladna, ale na bank bedzie mnie nudzic i po skonczeniu dema nie mam ochoty juz do niej wracac. Liczy sie swiezy pomysl i tematyka. Jesli ktos wytyka grze ze robi sie w niej ciagle to samo to niech nie zapomina ze w racerach - scigasz sie i masz cel by byc na 1 miejscu, platformerach - skaczesz, zbierasz, "walczysz", boss, strzelaniny - strzelasz, bronisz czegos, itp. No bez przesady... W Dead Space tez to samo robisz ale liczy sie wykonanie i klimat. Cytuj
Strong 2 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Dokladnie. Demo ME mi sie spodobalo, po nim juz wiem ze predzej czy pozniej, ale musze miec pelna wersje tej gry. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Jak dla mnie z każdym kolejnym razem demko jest bardziej nużące więc IMO może być tak jak pisał bodaj Butch,że dadzą byle jaki moment z gry 90% ludzi będzie piało z zachwytu,a w pełnej dokuczać będzie monotonia ala AC(chociaż tu akurat mi nie doskwierała) Cytuj
matiR 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Po zagraniu w demo muszę stwierdzić, że gra ma jeden wielki minus. Jest strasznie liniowa. Co prawda zamiast wbiec po schodach możemy po ścianie albo czymś innym, ale i tak wygląda to na wszystko ustalone z góry. A liczyłem na trochę więcej wolności. Widać, że z biegiem czasu będziemy robić to samo, co nie zmienia faktu, że gra się całkiem przyjemnie. Kamera dużo dodaje. Mam nadzieje, że się mylę co do tego, że będzie monotonnie Więc grze mówię TAK, ale dopiero aż stanieje. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 (edytowane) Gdy spotykamy 1 raz gosci z pistoletami to probowalem sie gdzies schowac ale oni zawsze mnie znajdywali http://polygamia.pl/polytv-prezentuje-mirrors-edge taki playtest a co mozna w nim uslyszec - mamy mozliwosc wylaczenia oznaczen na czerwono jakis dobrych elementow by przejsc dalej - jest krotka (zadna nowosc w dzisiejszych czasach, nowy Bond juz jest na 4h a tutaj standardowo - 5-6h wystarczy) - specyficzny tytul - nie kazdemu sie spodoba - np. na hardzie bedziemy mieli mniejsza bezpieczna wysokosc skoku niz na easy tzn na easy mozesz skoczyc z 5 z lekkim uszczebkiem na zdrowiu lecz na hardzie bedzie to oznaczalo smierc Edytowane 3 listopada 2008 przez signap Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 W tym demku jak rozwalimy PK na sam koniec to podczas filmiku i tak wychodzą i na nas patrzą xD A to miejsce z którego wychodza jest zablokowane, nie da sie na nie wskoczyc, jest tam niewidzialna sciana po prostu, dziwne. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 - mamy mozliwosc wylaczenia oznaczen na czerwono jakis dobrych elementow by przejsc dalej Można to zrobić w demie. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 hmm zagralem w demo ale jakoś mnie ta gra nie rozmiosła, co wcale nie znaczy że jest zla, jest OK takie 8/10 wstępnie, ale kupie ją jak będzie za 50 PLN nie wcześniej. Cytuj
Flik 2 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Ostatecznie do zakupy zachecil mnie material na poly. Naprawde ciekawie opowiedziane. Pozniej wlaczylem demko i ta gra naprawde powoduje, ze siedzisz przed monitorem i czujesz sie jakos wspaniale. Muzyka + klimat stworzony przez ludzi z Dice naprawde daje kopa. To nie jest jakis kolejny shooter, powielajacy schemat, ale calkiem nowa idea. Zagraja w to ludzie lubiacy nowe rzeczy jak Braid czy Portal. Co prawda na razie nie stac mnie na kupowanie nowosci, ale jak cena opadnie to na pewno kupie i nie podaruje sobie, jesli nie wykrece calaka ;> Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 nie zebym takiej muzy sluchal, ale przyznac musze ze hayley jest ladna. a demo fajne, nie kupie. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Fps 30, tak ? jakieś spadki framerate'u są w tym demie ? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Nie rozumiem troche tych zachwytow. 10/10 ?? XD Przeszedlem demo 3 razy i mam dosc, zajawki ktore pokazane sa po demie w ogole nie kreca, bo widac w nich ze to bedzie ciagle to samo. Gra ladna, ale na bank bedzie mnie nudzic i po skonczeniu dema nie mam ochoty juz do niej wracac. Kurde mam to samo. Zagrałem kilka razy i nie sprawia już takiej frajdy. Troszkę monotonne, ale jeszcze nie stawiam krzyżyka. Ale za to graficznie jest cudnie. Tak inaczej. Samo bieganie i ewolucje są fajne, ale jak pomyślę że tak całą grę... nie wiem Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 mozna jeszcze strzelac Wydaje mi sie ze multiplayer mozna bylo inaczej rozwiazac - drugi gracz jest takim duchem jak auta w Dircie - wtedy byla by normalna rywalizacja niz z lepszym czasem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi