Opublikowano 26 grudnia 200816 l Time triale początkowe to pestka, przynajmniej dla mnie. Teraz się schody zaczęły, zostało mi 7 TT i ... "ja pi***ole".
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Przeszedłem fabułe.... prostacka. Szkoda trochę bo gra świetnie wygląda, znakomita fizyka a tu takie coś... Dostałem to wczoraj i wczoraj ukończyłem o 12 w nocy. Zostały mi teraz time triale i inne duperele. Powiem jednak, że bardzo podobał mi się soundtrack końcowy ;]
Opublikowano 27 grudnia 200816 l no faktycznie tryb fabularny nie ma tej głębi Ale wazne ze gra sie dobrze i gra nie nudzi sie w polowie. Dla mnie ostro przesadzony jest tryb speedrun. Przeszedlem tylko speedruna do prologa i dalej nie ma siły żeby to ruszyc, dla mnie mogloby nie byc tej opcji
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Jest siła, wystarczy się nie pomylić i iść trasą przed siebie - chapter 1 wszedł za 2 razem, gdyż za pierwszym brakło... sekundy. Edytowane 27 grudnia 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 27 grudnia 200816 l No ale zobacz ile razy mozesz pomylic sie w ciagu tych 6 minut ;p jak masz time triala to trwa on ok. 2 minut wiec masz mniej czasu na robienie bledow
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Wiesz, tylko Time Trial trzeba poznać od strony najszybszego toru, a tu w sumie można lecieć tak jak w kampanii Nie jest źle.
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Nie jest źle? To zobacz Chapter 2 i 11-minutowy Speedrun ;/ już wiele razy próbowałem ale wciąż gdzieś ginę i tracę niepotrzebnie czas.
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Nie jest źle? To zobacz Chapter 2 i 11-minutowy Speedrun ;/ już wiele razy próbowałem ale wciąż gdzieś ginę i tracę niepotrzebnie czas. IMO jest to najtrudniejszy speedrun po zrobieniu tego chaptera nic już nie było problemem. Najlepsze jest to że w tym speedrunie jak obierzesz odpowiednią drogę to możesz sobie pozwolić nawet na dwie śmiertelne gleby. Edytowane 27 grudnia 200816 l przez wujakamil
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Wystarczy youtube włączyć i poszukać. Jak się pozna skróty, to naprawdę nie jest to takie trudne. Time Trial raczej trudniejsze, bo trzeba często naprawdę idealnie przejść.
Opublikowano 27 grudnia 200816 l co do muzyki to moją ulubioną jest "The Shard - Puzzle" - przypomina mi muzykę ze starych gier
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Wystarczy youtube włączyć i poszukać. Jak się pozna skróty, to naprawdę nie jest to takie trudne. Time Trial raczej trudniejsze, bo trzeba często naprawdę idealnie przejść. I uważasz, że masz potem satysfakcje po przejściu?
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Wystarczy youtube włączyć i poszukać. Jak się pozna skróty, to naprawdę nie jest to takie trudne. Time Trial raczej trudniejsze, bo trzeba często naprawdę idealnie przejść. I uważasz, że masz potem satysfakcje po przejściu? Człowiek zazwyczaj traci zapał po n-tym restarcie...
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Nawet z filmikami jest problem. Więc satysfakcja jest ;] To samo z epilogiem w CoD4 na weteranie. Niby masz filmik i wszystko fajnie, ale przejście zajęło mi z 2 godziny.
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Dobra, zrobiłem Time Triale (rekord na time trialu - 14 sekund :E), zostały speed runy - czyli kolejne łamanie języka na rzucaniu francuskich ku,rw. Czytałem, że będzie DLC, ale tylko na PS3? Co z X360? Po wycalakowaniu nie będzie ŻADNEGO DLC, żadnych mapek, żadnych achievementów? Jak nie - pozbywam się tej szatańskiej gry :E Edytowane 29 grudnia 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 29 grudnia 200816 l DLC ukaże się również na Xboxa 360 i będą to nowe mapki do time triali. Nowych achievmentów raczej nie będzie, ot takie ułatwienie dla tych co chcą 50 gwiazdek zdobyć. A propos speedruna - dzisiaj w końcu pękł mi chapter 2 - myślałem, że nie wyrobie w końcówe - stresa miałem jak nie wiem... a wiecie jaki czas? 10:59'79 niezły fart
Opublikowano 30 grudnia 200816 l To zobacz sobie mój TimeTrial, bodajże któryś z pierwszych, zmieściłem się w czasie i zostały mi 0.02 (dwie setne sekundy) czasu : Zaraz się biorę za speed runy
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Co do postu Fisia, to też miałem 2 śmieszne sytuacje. Speedrun był na max 9 minut, a ja miałem 9:00:47 -,- ale nabluzgałem wtedy:P Gierka genialna, fabułę dawno skończyłem teraz bawie się w speedruny
Opublikowano 30 grudnia 200816 l No ja skończyłem prolog, chapter 1,3,4. W Chapterze drugim brakło mi sekundy, a w piątym, 5 sekund. Nosz k***a ....
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Odpaliłem właśnie grę pobiegałem, poskakałem, doszedłem do 3 chapteru i co? - ta gra ssie jak dla mnie... samo bieganie i nic innego... może gra rozkręci się w co wątpie, właśnie leci na pchli, skończę ją raz, może dwa i cya.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l To ja skończyłem ostatni speedrun, jeśli było 6.00.00 (juz nie pamiętam czy 6 czy 7) z czasem 5.59.59
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Odpaliłem właśnie grę pobiegałem, poskakałem, doszedłem do 3 chapteru i co? - ta gra ssie jak dla mnie... samo bieganie i nic innego... może gra rozkręci się w co wątpie, właśnie leci na pchli, skończę ją raz, może dwa i cya. Graj dalej bo od 6-tego levelu Faith dostaje nowe skille: np. podwójny skok, "Faith Vision" (widzi wrogów przez ściany), i rozbrajanie przeciwników na odległość. Nie mówiąc o mega trudnym ostatnim bossie. Btw. a czego się spodziewałeś po grze o free runningu ;] ? Możliwości prowadzenia dialogu czy levelowania postaci?
Opublikowano 30 grudnia 200816 l a czego się spodziewałeś po grze o free runningu ;] ? Możliwości prowadzenia dialogu czy levelowania postaci? Ta gra i tak jest wyreżyserowana w sposób jakiego się nie spodziewałem - bo nigdy nie myślałem o parkourze np w kanałach .
Opublikowano 30 grudnia 200816 l No to czekam, bo pograłem 3 chapter i gra nabrała trochę rumieńców, aczkolwiek liczę na więcej .