Opublikowano 4 kwietnia 200817 l Witam. Osiągnięcia w tej grze nie są trudne. Właściwie tylko 2 achievmenty mogą stanowić niewielki problem. Mianowicie chodzi o wygranie 25 meczy rankingowych i strzelenie 50 goli. Jest ktoś chętny to zrobienia tych achievmentów ? pozdrawiam
Opublikowano 12 czerwca 200816 l Jungle Veterans With the lead FIFA Street 3 profile, complete a match with the Veterans in Jungle. Czyli wystarczy tylko wygrac mecz w Jungle, która jest płatna, tak?? Bo mój kolega cos ściemnia że trzeba mieć 2 pady....
Opublikowano 27 czerwca 200816 l potrzebuje liste Achievementsów do fify street 3 tylko koniecznie po polsku bo nie znam za dobrze angielskiego confused.gif tak jak tutaj o taka liste mi chodzi z góry dziekuję http://gtasite.net/375,artykul,gta.html był temam załozony ale moderator go zamknął
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Moze jeszcze ktos ma je za Ciebie zrobic? Masz liste uzyj czegos takiego jak slownik i przetlumacz sobie. Za lenistwo nie placa.
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Użyj listy achivementów i potem jeszcze użyj tłumacza stron Edytowane 27 czerwca 200816 l przez WReki
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Chciałem sobie dziś pograć z WRekim i po jednym meczu gdy już się znajdziemy nie możemy kliknąć Ready to Play. Wiecie możne dlaczego ?
Opublikowano 27 czerwca 200816 l jedyna opcja którą mamy do wyboru to jest opcja ta na samej górze.... reset konsoli niepomógł, mecz z innym przeciwnikiem też nie ;/
Opublikowano 8 lipca 200816 l O co chodzi w tym Osiągnięciu ?? Jungle Series With the lead FS3 profile, complete the last Score match to 10 goals in a best of 7 in Jungle. Wygrałem w Jungle 10 do 6 i nie dostałem Osiągnięcia :o
Opublikowano 8 lipca 200816 l Nie tak, ustawiasz: Match: 10 Best of: 7 Po 4 wygranych powinienes dostac.
Opublikowano 12 lipca 200816 l szukam osoby ktora ma dodatek i pomogla by mi zdobyc jednego achi.zajmie to 5 minut gt - rurson
Opublikowano 25 lipca 200816 l Triple Gamebreaker o co chodzi w tym achievie bo tłumacz to źle tłumaczy i nie wiem ocb. powiedzcie :huh:xd
Opublikowano 26 lipca 200816 l 3x GB musisz w trakcie meczu wlaczyc i oczywiscie trafic gola. Nie liczy sie jak zrobisz np 2x gol za pomoca jednego GB. 1GB=1gol. Edytowane 26 lipca 200816 l przez Owiec
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l East End Gamebreaker With the lead FIFA Street 3 profile, complete a Gamebreaker Goal match in East End. Nie rozumiem tego "acziwa" o co chodzi ? xd
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l East End Gamebreaker With the lead FIFA Street 3 profile, complete a Gamebreaker Goal match in East End. Nie rozumiem tego "acziwa" o co chodzi ? xd Musisz ukończyć mecz Gamebreaker na "mapie, boisku w East End. Jest ona płatna.
Opublikowano 24 maja 200915 l niestety na XBL świeci pustkami, toteż poszukuję graczy do sparowania on-line. docelowo oczywiście chciałbym zdobyć wszystkie achievementy. tak na szybko, to chętnie zrobię oba dla Playground Picks oraz Street Fever.
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Szukam osoby do zrobienia achievementów, tych po 25gs Playground Picks, oraz Challenge Heavyweight i Lightweight