Fab3r 4 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 "Formacja Alien Ant Farm została utworzona w 1996 roku w Kalifornii przez następującyh członków: Dryden Mitchell, Mike Cosgrove, Terry Corso i Tye Zamora. Na początku kapela nagrała wiele niezależnych albumów (między innymi Greatest Hits w roku 1999). W roku 2001 za sprawą covera utworu Michaela Jacksona "Smooth Criminal" odnieśli swój pierwszy poważny suckes. Album, na którym znajdował się ów cover, nosił nazwę ANThology. Krążek ten został odznaczony jako jeden z najlepiej sprzedających się albumów w USA w 2001 roku oraz otrzymał tytuł platynowej płyty. Po wydaniu ANthology grupa nagrała utwór do filmu American Pie 2 pod tytułem "Good (For A Woman)", a do filmu Spider-Man – "Bug Bytes"." Moim zdaniem kapela warta posłuchania. Normalnie bym jej nie zauważył, z tymże usłyszałem w Antyradiu ich cover M.Jacksona i wpadło mi w ucho momentalnie. Potem skojarzyłem że ich kawałek był chyba w THPS2. Mają styl taki jak lubię, dosyć ostra gitara i melodyjny wokal, niektóre kawałki łagodniejsze. Rzeczony cover (ogólnie nie lubię przeróbek, ale ta jest genialna): http://www.youtube.com/watch?v=hxeNZOLNh4c Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Dla mnie tzw. "one song band". Przerobka Jacksona faktycznie jest fpyte i dzis tylko to graja w radiach (nawet w Antyradiu) co potwierdza moja teze. A w thps2 raczej ich nie bylo (choc moge sie mylic) i prawdopobnie pomyliles ich z Papa Roach ( http://youtube.com/watch?v=cmI56-Xcg-Y ). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Utwor Wish byl w THPS3, grupa calkiem fajna, dobrze sie slucha Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 w thps2 ich nie bylo.. i tez slyszac nazwe zespolu kojarze ich raczej z smooth criminal jacksona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi