Gęsior 97 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) Witam, kupiłem wczoraj od typa na allegro 2 zdrapki po 2100 punktów każda i coś mi te kody nie działają. I teraz nie wiem czy mam kolesia ścigać i mu narobić smrodu czy to może ja coś źle robie i wina leży po mojej stronie. Dodam, że sprzedawca z allegro szczyci się mianem super sprzedawcy tak więc... Gdy z poziomu gry COD4 chcę kupić dodatkowe mapy zostaję proszony o wpisanie 25-znakowego kodu. Gdy go wklepie pojawia mi się info, że kod jest niewłaściwy. Przy drugim kodzie gdy go wstukam pojawia się info, że w tej ofercie nie można użyć danego kodu. Konsole mam zarejestrowaną na UK a kody podobno są na EU. Konto mam silver i używam zdrapek, ale to chyba nie ma znaczenia. Co jest kur..a grane bo nie wytrzymam!!! Edytowane 5 kwietnia 2008 przez Gęsior
Scorp1on 8 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 sproboj jeszcze raz POWOLI - najlepiej podlacz klawiature by sie nie bawic w szukanie liter padem
Gęsior 97 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2008 Wpisywałem te kody po dwadzieścia razy. Wzrok mam dobry i nie może być mowy o pomyłce.
Pchela 7 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 nie wpisuj w COD4 kodu tylko sobie z poziomu dashbordu doładuj. Jak nie zadziała to nie ścigaj kolesia tylko napisz mu co sie dzieje, na pewno nie chce negatywa wiec będzie sie starał polubownie załatwić sprawę ;]
marcin0903 1 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) Spróbuj z poziomu dashboarda wpisać kody , jeśli to nic nie da i na 100% pewien to daj znać sprzedającemu, myślę, żę uda Wam się rozwiązać problem . EDIT: Pchela - wyprzedziłeś mnie Edytowane 5 kwietnia 2008 przez marcin0903
Gęsior 97 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2008 Jak z poziomu dashboarda można wpisać te kody? W tym samym miejscu, gdzie się wklepuje kody na Live?
orion50 632 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 witam wchodzisz w modyfikacje konta czy coś takiego i tam w lewym dolnym rogu pojawi się okonka guzika X - doładuj punkty microsoft mam nadzieję, że wiesz o co chodzi pozdro
marcin0903 1 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Prostsza metoda to: wchodzisz w zakładkę Rynek (jeśli masz angielskie menu to w Marketplace) no i tam dajesz Kod zdrapki (czy coś takiego, jeśli masz angielskie menusy to masz tam Reedem Code) i wpisujesz kodzik na Msp.
Gęsior 97 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2008 Połowiczny sukces. Wszedł w końcu jeden z kodów z poziomu sklepu z grami. Drugi nadal nie działa.
Gęsior 97 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2008 Wszystko się wyjaśniło. Chłopak jakiś zaspany chyba był jak wysyłał te kody bo miały literówki. Do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi