Skocz do zawartości

Dog Fashion Disco

Featured Replies

Opublikowano

a ja uwazam ze ta plytka nowa/stara jest calkiem fajna.

epka day of the dead jest nagrana na nowo, nie lepiej ale inaczej.

paru kawalkow nie slyszalem, dodatkowo sa dobre, a te na zywo sa swietne.

• Odpowiedzi 149
  • Wyświetleń 23 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Polkadot Cadaver - Sex Offender (2011)     http://www.mediafire.com/?vso4v7843wd5qx0 Format (AAC @ 128) (This will have to do for now as I don't own the record and this was what I was sent...)

Opublikowano

Milaneze ma rację a Obso blefuje ;]

choć tyle nam zostało po tym fgenialnym bandzie

Opublikowano

wow, barely breathing jest doskonale, lepszy niz cala plyta polki razem wzieta. Koles jest niesamowitym wokalista.

cover "rebel yell" tez swietny.

Opublikowano

Cover Rebel Yell to najlepszy obok Scooter'a cover tego kawałka.

:potter:

Opublikowano

no Rebel Yell zacne, nareszcie bede mial w mp3jce, bo tego chyba na zadnym albumie nie bylo\?

a cos mi sie zdaje, ze moja matula 'will shit bricks' jak uslyszy ukochane desert grave na live.

Opublikowano

Bawi mnie motyw z wrzuceniem na plyte calej EPki DotD, zremasterowanej tak, ze utwory brzmia 100 razy gorzej niz w oryginale.

Opublikowano

tylko troche gorzej.

Opublikowano

Dobra, przesadzilem. 47 razy gorzej.

Moze teraz jakos nie mam chcicy na DFD;] Przesluchalem calosc i z dwa kawalki do konca wrzucilem. Reszte skipowalem. Rebel niby ok, ale to jest jak z "Gimme gimme gimme" Abby. Piosenka, ktorej nie da sie zepsuc, gdy sie ja koweruje, wiec to zadna zasluga kopiujacych. Barely Breathing i Satans March zostawiam.

Opublikowano

no, ale barely breathing jest naprawde ok ;]

Opublikowano

barely breathing to top 5 dfd i polki razem wzietych.

no ku.rwa kapitalny utwor ;]

a polkadot mi ogolnie pasuje. liczylem na kolejny krok ku doskonalosci po adultery, a dostalem po prosta fajna rozrywkowa plytke do zapuszczenia w playerze mp3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kawałek Mature Audiences Only miażdzy.

Ale prośbę mam, ma ktoś wersje instrumental? Te szepty mnie w(pipi)iają i imo sa beznadziejne, chce sam podkład. Da się to wyciszyc jakos?

Edytowane przez Mikes

Opublikowano

no gdyby nie te szepty kawalek nie bylby tak zayebisty ;]

btw:

ta skladanka jest zayebista, devil's wife, to masaaakraaa, buja.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

no w sumie to mu dodaje klimatu ale chcialbym miec wersje bez szeptów, tło tej piosenki jest genialne

Opublikowano

Adultery wciągneło mnie na maxa, najlepsze kawałki: Mature Audiences only, dead virgins, desert grave. Która ich plyta jest jeszcze w takich klimatach? Ogółem, co ściagnać po tym? :]

Opublikowano

nic klimatu takiego jak na adultery nie ma, można zobaczyć comitted to a bright future albo erotic massage

Opublikowano

Adultery ma najbardziej 'filmowy' klimat, na innych plytach juz go raczej nie uswiadczysz. sciagaj po kolei i wypatruj pojedynczych kawalkow, bo graja przeciez zroznicowanie , a z tego co widze, wolisz te bardziej spokojne. wiec moze Gardenia, Siddhis, Vernal Equinox

Edytowane przez zduniacz

Opublikowano

mi tez Adultery najbardziej przypasilo, reszta strasznie slaba, choc na 'Commited To a Bright Future' juz masz jakis przedsmak ostatniej plytki - warto sprawdzic

Opublikowano

Przesłuchałem Commited i jeśli to ich druga z najlepszych to (pipi), poza Adultery dla mnie nie istnieją ;]

Opublikowano

Przy czym adultery to go,wno przy Californi Mr. bungle'a ;]

tez z filmowym klimatem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hmm, a wiecie, ze wokalista udziela sie jeszcze w innych projektach oprócz Polkadot Cadaver? mozna go uslyszec w metalowo-hardcorowym Knives Out (calkiem fajne, moze cos z tego byc) i gitarkowo-akustycznym solowym El-Creepo.

Opublikowano

No, wszystkie side-projecty sa na myspace. Mnie praktycznie nic nie zaciekawilo.

A co do tego, ze Bungle jest lepsze albo ze albumy sprzed Adultery sa slabe to jestescie glupi.

Opublikowano

ojej :(

z tego co pamietam to nawet nie sluchales zadnej plyty bungle'a, wiec nie masz prawa głosu ;]

Opublikowano

kupilem anarchists... na allegro za 6 peso, nowka w folii. typ ma nadal jakies egzemplarze.

Opublikowano
A co do tego, ze Bungle jest lepsze albo ze albumy sprzed Adultery sa slabe to jestescie glupi.

ty jestes

Opublikowano

otóż tutaj to, co pisze obsolot prawdom jest