Skocz do zawartości

Dog Fashion Disco

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

no i jest jeden bardzo fajny utwór, ostatni.

Edytowane przez caps_LOCK_masta
  • Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajna plytka, sympatyczna. jak juz jestesmy przy porownaniach do filmow to sex offender to taki "drag me to hell". czlowiek idzie do kina, dobrze sie bawi, po wyjsciu juz za duzo o tym filmie nie mysli.

• 3 tygodnie później...
Gość _Milan_
Opublikowano

Odzczekuje, pohopnie przekreslilem te plytę, jest naprawde fajna, na tyle ze slucham od poczatku do konca, dwa ostatnie kawalki daja rade, ale nadal twierdze ze 1 plyta jest ch,ujowa.

Powiedzmy ze wraca nadzieja na poziom dfd.

Czekam na nastepna plyte.

• 1 rok później...
Opublikowano
Who out there is ready for a couple of DFD shows??? We are working out the details for the next Reunion weekend for the summer of 2013!!! We'll have details soon... Going to be EPIC!

fajnie

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość _Milan_
Opublikowano

przesłuchałem

bardzo dobra płytka, wchodzi jak babeczki, pytanie czy po 7 odsłuchu nie zbrzydnie.

Ale jest naprawde świeżo a  zarazem po staremu.

• 11 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

ja wiem cymbały, ze szal na dfd juz dawno minal, ale wyszla jakis czas temu nowa plytka "ad nauseam". ktos sluchal?

zaje.bista. po dwoch odsluchaniach zdecydowanie poziom poprzedniczek. nie wiem czy lepsza niz adultery, ale jak dla mnie na rowni z committed i anarchists. polecam.