Skocz do zawartości

Dog Fashion Disco

Featured Replies

Opublikowano

no i jest jeden bardzo fajny utwór, ostatni.

Edytowane przez caps_LOCK_masta

• Odpowiedzi 149
  • Wyświetleń 22,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Polkadot Cadaver - Sex Offender (2011)     http://www.mediafire.com/?vso4v7843wd5qx0 Format (AAC @ 128) (This will have to do for now as I don't own the record and this was what I was sent...)

Opublikowano

Ja tam nie słucham, czekam na lepszą jakość ripa.

Opublikowano

fajna plytka, sympatyczna. jak juz jestesmy przy porownaniach do filmow to sex offender to taki "drag me to hell". czlowiek idzie do kina, dobrze sie bawi, po wyjsciu juz za duzo o tym filmie nie mysli.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odzczekuje, pohopnie przekreslilem te plytę, jest naprawde fajna, na tyle ze slucham od poczatku do konca, dwa ostatnie kawalki daja rade, ale nadal twierdze ze 1 plyta jest ch,ujowa.

Powiedzmy ze wraca nadzieja na poziom dfd.

Czekam na nastepna plyte.

• 1 rok później...
Opublikowano
Who out there is ready for a couple of DFD shows??? We are working out the details for the next Reunion weekend for the summer of 2013!!! We'll have details soon... Going to be EPIC!

fajnie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

zawsze obso wstawial

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

nowa plytka juz w sumie od jakiegos czasu i nikt nic nie pisze?

mi sie podoba. a na wiosne nowy album dog fashion disco <szalencza, opetana masturbacja>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przesłuchałem

bardzo dobra płytka, wchodzi jak babeczki, pytanie czy po 7 odsłuchu nie zbrzydnie.

Ale jest naprawde świeżo a  zarazem po staremu.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

słabe troche, refren do du,py, nie ma fajnej melodii.

Opublikowano

niom, niestety dupy nie urywa. moze calosc bedzie lepsze. nie wiem jak by sie sprawdzila jakas losowa piosnka z adultery wyrwana z kontekstu.

Opublikowano

no moim zdaniem tam każda ma kopa

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

slucham. do polowy spoczko.

poszla calosc dwa razy. (pipi)a, ale wypas. tytulowy kawalek jest genialny.

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

Po jednym odsłuchu spoko, pewnikiem nie poryje bani tak jak najukochańsze Cudzołóstwo ale jest solidnie.

• 1 rok później...
Opublikowano

ja wiem cymbały, ze szal na dfd juz dawno minal, ale wyszla jakis czas temu nowa plytka "ad nauseam". ktos sluchal?

zaje.bista. po dwoch odsluchaniach zdecydowanie poziom poprzedniczek. nie wiem czy lepsza niz adultery, ale jak dla mnie na rowni z committed i anarchists. polecam.

Opublikowano

obso by byl to bysmy wiedzieli przed premiera by sie grzac.

sprawdzam

Opublikowano

jezu, widze ze nawet w  2014 jakas plyta wyszła, czyli mam dwie do posłuchania.

Opublikowano

no dobra plytka to byla. ten tytulowy numer sweet nothings jest mniam.