Skocz do zawartości

Dog Fashion Disco

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano

a ja uwazam ze ta plytka nowa/stara jest calkiem fajna.

epka day of the dead jest nagrana na nowo, nie lepiej ale inaczej.

paru kawalkow nie slyszalem, dodatkowo sa dobre, a te na zywo sa swietne.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość _Milan_
Opublikowano

wow, barely breathing jest doskonale, lepszy niz cala plyta polki razem wzieta. Koles jest niesamowitym wokalista.

cover "rebel yell" tez swietny.

Opublikowano

Cover Rebel Yell to najlepszy obok Scooter'a cover tego kawałka.

:potter:

Opublikowano

no Rebel Yell zacne, nareszcie bede mial w mp3jce, bo tego chyba na zadnym albumie nie bylo\?

a cos mi sie zdaje, ze moja matula 'will shit bricks' jak uslyszy ukochane desert grave na live.

Opublikowano

Dobra, przesadzilem. 47 razy gorzej.

Moze teraz jakos nie mam chcicy na DFD;] Przesluchalem calosc i z dwa kawalki do konca wrzucilem. Reszte skipowalem. Rebel niby ok, ale to jest jak z "Gimme gimme gimme" Abby. Piosenka, ktorej nie da sie zepsuc, gdy sie ja koweruje, wiec to zadna zasluga kopiujacych. Barely Breathing i Satans March zostawiam.

Opublikowano

barely breathing to top 5 dfd i polki razem wzietych.

no ku.rwa kapitalny utwor ;]

a polkadot mi ogolnie pasuje. liczylem na kolejny krok ku doskonalosci po adultery, a dostalem po prosta fajna rozrywkowa plytke do zapuszczenia w playerze mp3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kawałek Mature Audiences Only miażdzy.

Ale prośbę mam, ma ktoś wersje instrumental? Te szepty mnie w(pipi)iają i imo sa beznadziejne, chce sam podkład. Da się to wyciszyc jakos?

Edytowane przez Mikes
Opublikowano (edytowane)

no gdyby nie te szepty kawalek nie bylby tak zayebisty ;]

btw:

ta skladanka jest zayebista, devil's wife, to masaaakraaa, buja.

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano (edytowane)

Adultery ma najbardziej 'filmowy' klimat, na innych plytach juz go raczej nie uswiadczysz. sciagaj po kolei i wypatruj pojedynczych kawalkow, bo graja przeciez zroznicowanie , a z tego co widze, wolisz te bardziej spokojne. wiec moze Gardenia, Siddhis, Vernal Equinox

Edytowane przez zduniacz
Opublikowano

mi tez Adultery najbardziej przypasilo, reszta strasznie slaba, choc na 'Commited To a Bright Future' juz masz jakis przedsmak ostatniej plytki - warto sprawdzic

Opublikowano

Przy czym adultery to go,wno przy Californi Mr. bungle'a ;]

tez z filmowym klimatem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No, wszystkie side-projecty sa na myspace. Mnie praktycznie nic nie zaciekawilo.

A co do tego, ze Bungle jest lepsze albo ze albumy sprzed Adultery sa slabe to jestescie glupi.

Gość _Milan_
Opublikowano

ojej :(

z tego co pamietam to nawet nie sluchales zadnej plyty bungle'a, wiec nie masz prawa głosu ;]