Pelipe 236 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Dobra, mam już Rainbowa. Czwartek, piątek wieczorem i niedziela, sobota mogę z kimś kampanie na realistic przejść . Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 (edytowane) ja się pisze - rzuć inv. Edytowane 9 kwietnia 2008 przez Amer Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Dobra, mam już Rainbowa.Czwartek, piątek wieczorem i niedziela, sobota mogę z kimś kampanie na realistic przejść . ja też w piątek chętnie jeżeli amer odpadnie Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2008 (edytowane) Jasne, nie wiem co to jest Terrorist hunt itd. ale można grać w co-op ;p. To mozna pozaliczać. Edytowane 9 kwietnia 2008 przez Pelipe Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Jasne, nie wiem co to jest Terrorist hunt itd. ale można grać w co-op ;p.To mozna pozaliczać. musisz w jakimś czasie powystrzelać wszystkich na mapce ... tzn nie naruszając zakladników tak przynajmniej było w vegas 1 Spox pisze się na to bo widzę że dużo gs'a łącznie za to jest Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2008 Odpadł. Coś mu tam nie pykło, to zagramy sobie ;p. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2008 Okej jest acziw za zrobienie wlasnego kamuflażu. No i stąd pytanie? Jak zrobić taki kamuflaż? Wchodze w outfiting i zmieniam kolory ciuchów(konkretnie na szaro-białe moro) i nic... Jak zrobić? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 A ktualnie nie mam jak tego sprawdzić, ale spróbuj jeszcze twarz "pokolorować" sobie jakimiś barwami. ech.. tylko łapią acziwy, po najmniejszej lini oporu - do czego ten MS doprowadził.. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2008 Na samym początku jak kreujesz postać to masz do wyboru kamuflaż na mordę, ale to chyba nie to :>. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Jest jedna metoda, sprawdź, przed każdą misją możesz sobie wybrać ekwipunek, ubarwienie itp... Cytuj
kim 1 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Okej jest acziw za zrobienie wlasnego kamuflażu.No i stąd pytanie? Jak zrobić taki kamuflaż? Wchodze w outfiting i zmieniam kolory ciuchów(konkretnie na szaro-białe moro) i nic... Jak zrobić? Jak uzyskasz range Elite to odblokowuje Ci sie opcja tworzenia własnego kamuflażu. Wtedy robisz sobie jaki chcesz i dostaniesz achievementa. To jest jedyny sposób. Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) Macie jakiś pomysł na lokacje gdzie sprawnie można zrobić to cudeńko (kampania lub t-hunt)? Rappel King 20 Kill 25 enemies while suspended from a rope. Edytowane 21 kwietnia 2008 przez Amer Cytuj
van_guard 0 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Macie jakiś pomysł na lokacje gdzie sprawnie można zrobić to cudeńko (kampania lub t-hunt)? Rappel King 20 Kill 25 enemies while suspended from a rope. T-hunt, mapa Kill House, najłatwiejszy poziom trudności, tryb lone wolf. Zaraz po starcie skręć w lewo i wdrap się na wiszącą na ścianie budynku linę. Po chwili zbiegnie się 4-5 przeciwników - sprzątnij ich, załaduj od nowa mapę i powtarzaj aż wyskoczy Ci achievement. Uwaga! Pamiętaj, że fragi z użyciem liny zaliczane są tylko wtedy, gdy w rogu ekranu pojawia się napis "Kill while using a rope". Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 (edytowane) Mam pytanie prawdopodobnie o acziv Private First Class Gra wykryla ze gralem/mialem (bo na dysku save'u niemam) Vegas1 i dala mi troche eXPa. Gralem na COOP i drugi gracz odblokowal wlasnie ten acziv zas pierwszy ktory dostal bonusa od Ubi za V1 nic nie dostal (byl chyba wlasnie na PFC) edit: trzeba pobrac update Edytowane 3 sierpnia 2008 przez signap Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Jakies rady dla Elite? Ile to zajmuje czasu? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Trochę zajmuje, kwestia wprawy no i chęci. Używaj dużo granatów (Incentionary [czy jakoś tak] i fragów), graj jeśli lubisz assaulty Commando + 6x Scope, pisolecik obowiązkowo Desert Eagle lub Racing Bull. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Podam wam moja rade jak zrobic szybko ELITE 1. jesli mamy patcha to go kasujemy 2. bierzemy 2 karabiny ktore maja 100 ammo 3. robimy na 1 mapie (drugi czekpoint) http://www.youtube.com/watch?v=fLP4bKWLj6c ew 4. podchodzimy blisko by liczylo nam CQB (+3) i celujemy w glowe by szybciej ich killowac (polecam 1 sposob z linku wyzej gdyz gdy skonczy sie nam ammo i pojdziemy do boxow z wyposarzeniem to koles bedzie chronil tego co rozbraja bombe a przy okazji dostaniemy szybko 5xp/kill ), gdy zaczyna gra mocno dropowac odchodzimy kawalek i ponownie przychodzimy 5. teraz gdy skonczymy to robic (wyjdziemy do menu czy zginiemy) pobieramy patcha ktory za kazdy LVL UP CQB (oraz te inne) dostajemy gratisowo 5k XP i jesli w grze mielismy 10343 XP to po update bedzie np. 35392 6 sadze ze 4-5h jesli sprawie to bedzie nam szlo Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Czy achivment za przjescie gry na Realistic jest nadal zglitchowany ? Po przejściu gry na Normal, dałem select scenes, pierwszą mapę na Realisticku i zaczynam grać od początku. Powinno mi zaliczyć ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Opublikowano 23 sierpnia 2008 ja jak pamietema to przechodzilem bez updejtu, pare misji na nomral potem dalem REALISTIC i do konca gry, potema unlocked Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi