easye 3 358 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Od paru dni mam ten wkółko ten sam problem. Codziennie o tej samej godzinie - mniej wiecej 1:20 rozlancza mnie z Xbox Live. Sprawdzałem juz wszytsko - nie mam zadnego zegara nastawionego, zadnej kontroli rodzicielskiej - nic. Problem pojawia sie odkad moja konsola wrocila z serwisu. Poza tym konsola nie laczy mnie z Live sama przy uruchamianiu. Za kazdym razem musze sam ladowac profil. Ktos mial/ma podobne problemy ?
Velius 5 701 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 rozlacza na cala noc czy tylko na chwile?
easye 3 358 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2008 Na chwile - w sumie to o tej godzinie po porstu czesto gram, wiec moze to nie wina godziny. Jak wylacze konsole i wlacze po odczekaniu jakiegos czasu, to znowu jestem polaczony. Nie mam pojecia dlaczego konsola sama mnie rozlancza.
hooki 194 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 co do ładowania na starcie sprawdź w profilu czy masz ustawione automatyczne logowanie.. co do godziny 1:20 nie mam pojęcia.
easye 3 358 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2008 Szukałem tego w profilu i nie mogę znalesc. Jedyne co znalazlem, to na ktorej zakladce ma startowac konsola przy wlaczeniu. PS. Sorry za bledy - pisalem poznym wieczorem - wg slownika powinno ofcourse byc ROZŁĄCZA
jiloo 4 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Szukałem tego w profilu i nie mogę znalesc. Jedyne co znalazlem, to na ktorej zakladce ma startowac konsola przy wlaczeniu. to chyba nie szukales w profilu tylko w opcjach. robisz tak. ladujesz profil, wchodzisz w profil (masz na samej gorze w zakladkach xbox live, games i media, czyli w to gdzie masz GS, gamer picture itp) na zamym dole masz opcje "auto sing-in", ustawiasz na "enabled" i po sprawie.
Velius 5 701 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Co do rozlaczania o 1:20,upewnij sie czy PC/cokolwiek inengo podlaczonego do netu tez w tym czasie nie odwala niespodzianek,mozliwe ze to nie ma nic wspolnego z xboxem tylko netem.
easye 3 358 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2008 (edytowane) Ok - sprawdze to, ale wydawalo mi sie, ze notebook caly jest podlaczony. EDIT: Sprawdzone - Xbox Live rozlacza mnie podczs grania w PES'a. Jednak godizna nie ma tutaj nic do tego. Czy to moze byc wina gry ? Edytowane 13 kwietnia 2008 przez easye
Rekomendowane odpowiedzi