Gość andertejker Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 obejrzałem właśnie Seed i muszę przyznać- to jedyny film, który się udał Bollowi. nie jakiś kosmicznie miażdżący, ale przyjemnie się oglądało a scena z zajechaniem tej baby na śmierć młotkiem po głowie była naprawdę konkretna i zapewnie zostanie w pamięci na dłużej. 6+/10 (sam się dziwię, że tak wysoko) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 obejrzałem właśnie Seed i muszę przyznać- to jedyny film, który się udał Bollowi. nie jakiś kosmicznie miażdżący, ale przyjemnie się oglądało a scena z zajechaniem tej baby na śmierć młotkiem po głowie była naprawdę konkretna i zapewnie zostanie w pamięci na dłużej. 6+/10 (sam się dziwię, że tak wysoko) Ogladnij Tunnel Rats teraz i odszczekaj, zes na wujcia zle rzeczy mowil! :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 chocby teraz i 10 dobrych filmow nakrecil to i tak zostanie najgorszym rezyserem wszechczasow obok Eda Wooda. no dobra, obejrze to Tunnel Rats. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Dr Boll zdecydowanie nie jest najgorszym rezyserem na ziemi. Oberzyj cokolwiek ze stajni The Asylum lub Sci-Fi Channel. Tam to dopiero sa koszmary. Boll przynajmniej umiejetnie bawi zabawkami czysto technicznymi typu wysiegnik, czy tam fiilmowanie akcji przy obrotach kamery o 360 stopni :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 widziałem trailery ze stajni asylum i mi wystarczy. różnica między nimi a Bollem polega na tym, że jemu sie wydaje, że jest prawdziwym utalentowanym reżyserem. a w Asylum specjalnie produkują marnej jakości filmy o podobnych tytułach co te które mają się pojawić, żeby głupi amerykanie się na nie rzucali jak świnie do malowanych wrót i trzepali kasę. tak więc widzisz, że różnica jest zasadnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 ok, z Asylum to prawda, ale Sci-Fi Channe tworzy rownie podobne (pipi), tylko, ze bez chamskich nawiazan do blockbusterow, wiec tak czy inaczej Boll pod kazdym wzgledem bije je na glowe. Jezeli uwaza sie za na prawde utalentowanego to jest w bledzie, ale po jego ostatnich filmach udowadnia, ze łatka "najgorszego rezysera swiata" jest zupelnie nietrafiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 generalizujesz z tym Sci Fi Channel, wyprodukowali chociazby The Lost Room, swietny mini serial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 i cala masa prze żałosnych gniotow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 no niestety dużo tu nie udowodniłeś snejku, z całym poważaniem, Boll obok Wood'a pozostaje najujowszym reżyserem na tej planecie. Takim, który ma jakieś tam przekłamane ambicje i któremu się wydaje, że może odmienić światek filmowy. Możliwe, że jak Ed, Uwe jest delikatnie chory psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 ale nawet obiektywnie patrzac Boll nie robi najgorszych filmow, ani nie jest najgorszym rezyserem. I calkiem slusznie jedzie po Bayach i jemu podobnych. Dostaja setki miliow $ budżetu, a tworza takie sraki, ze ciezko to ogladac. I czemu Boll obok Wood'a pozostaje najujowszym reżyserem na tej planecienie? Bo tak i juz? Poza tym porownanie nie trafione co do tych 2 panow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 I czemu Boll obok Wood'a pozostaje najujowszym reżyserem na tej planecienie? Bo tak i juz? Poza tym porownanie nie trafione co do tych 2 panow. a widziałeś jakieś jego filmy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mi tam Boll nie przeszkadza. Jego filmy sa faktycznie kiepskie, ale kiepskie w ten zabawny sposob, ze jak sie je oglada ze znajomymi przy piwie to zamieniaja sie w przednie komedie. Gdyby Bolla nie bylo watpie zeby pojawil sie rezyser ktory zaczalby robic fantastyczne filmy na podstawie gier. Nazywanie go najgorszym rezyserem ever jest przesada. Jego filmy da sie od biedy ogladac zeby sie posmiac, podczas gdy jest wiele nudnych, tragicznych filmow ktore normalnie wysysaja zycie z widza. Jest latwym celem bo jest znany ale sprobojcie kiedy wlaczyc tele 5 i pewnie zobaczycie cos co sprawi ze wasze galki oczne zaczna krwawic. Nie wiem czy ludzie ktorzy go nazywaja nagorszym rezyserem wszechczasow nie uzywaja po prostu humorystycznej przesady, ale to takie moje 5 groszy. Poza tym Boll, chociaz istotnie jest belkoczacym matolkiem zaimponowal mi kiedy namowil swoich krytykow do walki bokserskiej i potem wszystkim cieciom dal taki wycisk ze potem rzygali na chodnik po swoim wstrzasu mozgu. Dobry rezyser czy nie to dobry numer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ode mnie ma błogosławieństwo. Wykorzystuje niedoskonałości chorego systemu na własną korzyść, ma wyje.bke na wszystkich wokół, przysparza beki i niewątpliwie przejdzie do historii podobnie jak wspominany Ed Wood czy nie wiem - filmy Tromy. Jeszcze będą o nim kręcić filmy za 50 lat, zobaczycie. Aha, nie widziałem ani jednego filmu z pod jego ręki tak dla ścisłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Pojawił się zwiastun nowego filmu Mistrza Bolla. http://www.filmweb.pl/Uwe+Boll+na+powa%C5%...2,News,id=52063 Edward Furlong tam gra jakiegoś psychola! PS. będzie kupa Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Uwe jest tylko producentem:] Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.imdb.com/title/tt1236484/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Fajnie, że zaangażował Furlong'a, ale mam nadzieje, ze wiekszość filmu nie będzie się opierać na konwencji para-dokumentalnej. Chyba pierwszy film Uwe, który może obejrze . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja tam nic do niego nie mam. Jak Uwe chce, to niech sobie kreci filmy. Nikt nikomu nie kazuje ich ogladac. Jego pienidze, jego sparawa - poniekad go podziwiam, bowiem tyle osob obrzuca go blotem, ze glowa mala, ale pomyslcie przez chwile - czy on zrobil komus cos zlego ??. Jak juz wspomnialem - nikt niekomu nie kaze ogladac jego produkcji :]. W zyciu nie podpisze tej petycji, bo to sie mija z jakim kolwiek celem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja jestem ciekaw jakim sposobem Dr Boll pozyskuje do swoich krapow takich ludziow jak chocby Furlonh czy Transporter. a ten jego Stoic chetnie obejrze, Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 a co to takiego Furlong? Facecik pewnie zagrałby nawet w reklamie Biedronki, żeby miec na prochy. Co innego Statham w DS. Ja tam nic do niego nie mam. Jak Uwe chce, to niech sobie kreci filmy. Nikt nikomu nie kazuje ich ogladac. Jego pienidze, jego sparawa - poniekad go podziwiam, bowiem tyle osob obrzuca go blotem, ze glowa mala, ale pomyslcie przez chwile - czy on zrobil komus cos zlego ??. Jak juz wspomnialem - nikt niekomu nie kaze ogladac jego produkcji hyh.gif. W zyciu nie podpisze tej petycji, bo to sie mija z jakim kolwiek celem To tak jak zrobić beznadziejny sequel świetnej gry. Tez nikt nie każe Ci w to grac, ale niesmak pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Boll mógłby kręcić polskie filmy, to ta sama półka klasowa. A Furlong spasł się jak na Hollywood przystało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 (edytowane) Hm, dwa lata od ostatniego wpisu a nikt nie przycelowal najnowszego wyczynu Uwe? o_O Pisze w tym topicu bo nie wiem gdzie temat dedykowany temu rezyserowi sie podzial. http://www.youtube.com/watch?v=eNp7yIs9UwM Zgadnijcie kto gra straznika komory gazowej? Edytowane 22 Lipca 2011 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dziadek Tuska? Ktoś już gdzieś pisał o tym filmie, bo widziałem zapowiedź jakieś 3miechy temu z tą komorą gazową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ostatnio widzialem 3 filmy Dr Bolla z czego 2 byly jak najbardziej oglądalne, a jeden z nich okazal sie najlepszy w jego karierze:) Mowa o "Dasfur" 7/10 i "Stoic" 5/10 ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi