Skocz do zawartości

GT5 Prologue Drift

Adamus7856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sie zastanawiam dlaczego w kąciku wyścigowym nie ma nic o GT5P, wszystko prawie o nieco przestarzałym GT4, postanowiłem założyć temat dla Drifterów którzy lataja bokiem w GT5P

Jak na razie bynajmniej tak mi sie wydaje jestem najlepszym drifterem z polski oto i wyniki:

Jestem pierwszy na świecie w BMW Serii 1 Race Car (ten taki biały który dostaje się za ukończenie klasy B) i 7 NA ŚWIECIE OGÓŁEM ZE WSZYSTKICH BRYK (oczywiście na trasie w górach bo tam wszyscy driftują)

Oto dowód dla niedowiarków:

obraz001nq9.th.jpg

obraz002mu9.th.jpg

Jeśli nadal nie wierzycie to odpalcie Prologua i sprawcie w rankingu (nie wiadomo jak długo będę na 7 miejscu aczkolwiek postaram sie otrzymać jak najdłużej)

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak sie zastanawiam dlaczego w kąciku wyścigowym nie ma nic o GT5P, wszystko prawie o nieco przestarzałym GT4, postanowiłem założyć temat dla Drifterów którzy lataja bokiem w GT5P

Jak na razie bynajmniej tak mi sie wydaje jestem najlepszym drifterem z polski oto i wyniki:

Jestem pierwszy na świecie w BMW Serii 1 Race Car (ten taki biały który dostaje się za ukończenie klasy B) i 7 NA ŚWIECIE OGÓŁEM ZE WSZYSTKICH BRYK (oczywiście na trasie w górach bo tam wszyscy driftują)

Oto dowód dla niedowiarków:

obraz001nq9.th.jpg

obraz002mu9.th.jpg

Jeśli nadal nie wierzycie to odpalcie Prologua i sprawcie w rankingu (nie wiadomo jak długo będę na 7 miejscu aczkolwiek postaram sie otrzymać jak najdłużej)

witaj

ja wczoraj troche pojezdziłem bokiem Viperem i s2000 tuned oczywiście w górach i powiem że mi sie to cholernie spodobało,narazie jestem 12 na świecie(sprawdz!) ale bede nad tym pracował,chetnie rozkręce z tobą temat driftu z GT5P,

Mój psn id "FrancPL" dodaj mnie Adamus to sie zgadamy

pozdrawiam

Opublikowano

Ja ostatnio porawiłem wyniki i byłem nawet przez moment 1 na świecie :-D, tyle że i tak 15 kasuja wszystkie wynii bo teraz każdy jeździ już z zawracaniem na ostatnim zakręcie - w ten sposób można kręcić astronomiczne wyniki - ale od 15 kiedy usuna tego Buga znowu wszyscy będą jeździc na legalu i wtedy okaże sie kto jest naprawdę dobry :-D

Opublikowano
Puki co mazda rx-8 na tej trasie jestem 67 ale staram sie:) takiego tematu brakowało! a co zmieniacie w ustawieniach by najlepiej driftowac?

ja tam w sumie za dużo nie grzebie,daje na max power,obniżam max mase pojazdu,obniżam zawieszenie do oporu,wybieram opony n1 na tył i przód,chociaż przy wsciekłości z jaką sie prowadzi viper trzeba wprawnej ręki i max skupienia ale da się ujażmić tą bestie,o niebo lepiej prowadzi sie s 2000 tylko silnik 4 cylindrowy v-teca ma inną charakterystyke i trzeba uważać na obroty,przy końcówce obrotów ostro daje wiec można łatwo sie przejechać.

pozdro

Opublikowano (edytowane)

Najważniejsze sa opony - trzeba koniecznie zmienić na N1 - co do samochodu to każdy ma innego faworyta - mi najlepiej driftuje sie Małą Białą BMW Serii 1 - właśnie nią te rekordy biję - aczkolwiek z tego co wiem to największe wyniki czyli rzędu 3500pkt na zakręcie mozna wykręcić tylko Blitz'em - czyli stuningowanym specjalnie na potrzeby driftu Skylinem - ja osobiście go nie preferuje bo cholernie trudno go wyczuć

PS: artb 1 macie klan??? - ja osobiście jestem założycielem jednego z ważniejszych klanów w Kraju, w co gracie???

Edytowane przez Adamus7856
Opublikowano
Najważniejsze sa opony - trzeba koniecznie zmienić na N1 - co do samochodu to każdy ma innego faworyta - mi najlepiej driftuje sie Małą Białą BMW Serii 1 - właśnie nią te rekordy biję - aczkolwiek z tego co wiem to największe wyniki czyli rzędu 3500pkt na zakręcie mozna wykręcić tylko Blitz'em - czyli stuningowanym specjalnie na potrzeby driftu Skylinem - ja osobiście go nie preferuje bo cholernie trudno go wyczuć

PS: artb 1 macie klan??? - ja osobiście jestem założycielem jednego z ważniejszych klanów w Kraju, w co gracie???

witaj

Nie mamy klanu,gramy w COD4,Rainbow 2,GT5P no i wszystkie nowe które sie pojawią wkrótce tj,Battlefield,Metal Online,Socom,itd

chetnie sie dołączymy do klanu jak masz miejsce,możesz nas dodać do friends "MrArt-PL" i ziomek mój " gwizd_PL"

W GT5P Moj psn id FrancPL bo musiałem kupić na innym profilu

pozdrawiam

Opublikowano

Zauważyliście że po update inaczej nalicza punkty w Drifcie? Na trasie górskiej trzeba obrać inną technikę żeby ugrać więcej. IMO zmiana jest na gorzej. Wcześniej prędkość auta przy poślizgu dawała dużo punktów. Im szybciej w poślizgu tym więcej punktów. Teraz na zakręcie po tunelu jadę na 4 biegu bokiem a tu ledwo mi 1500 pkt. nabija. WTF?

Opublikowano
Zauważyliście że po update inaczej nalicza punkty w Drifcie? Na trasie górskiej trzeba obrać inną technikę żeby ugrać więcej. IMO zmiana jest na gorzej. Wcześniej prędkość auta przy poślizgu dawała dużo punktów. Im szybciej w poślizgu tym więcej punktów. Teraz na zakręcie po tunelu jadę na 4 biegu bokiem a tu ledwo mi 1500 pkt. nabija. WTF?

Fakt kolego troche to pozmieniali,czy na lepsze? nie sądze!trzeba od poczatku wszystko szlifować,ale damy rade.

pozdrawiam