Skocz do zawartości

Wygląd waszego kompa

Rafael_Sorel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może już taki temat był, jednak zaryzykuje :) nie polega ten temat na przechwalaniu się kto jaki komputer ma w środku, tylko jak on wygląda inaczej mówiąc prezentuje się

Oto pierwsza fotka mojego złożonego w Hiszpanii

kompciodc3.jpg

Niestety tego co mam w Polsce nie mam fotek

NOTO ZACZYNAMY

Opublikowano

wow. i jak się czujesz z tym ?! samoocena podskoczyła o 3 szczeble ?! ja tam mam białą obudowę, jakieś pierdoły zielone z przodu i chyba nie odczuwam potrzeby robienia coś z nim żeby był bardziej kUl. ; o chociaż przydałaby się czarna obudowa, by mi pasowała do modemu xDDDDDDDDDD

Opublikowano

tam w kieszeni jest 80gb segate'a... strasznie sie grzeje....

jak cos to doskonale zdaje sobie sprawe z tego, ze moj pc wyglada paskudnie xD kratka wstawiona byla za czasow kiedy jeszcze bawilem sie w O/C, a nie chcialem miec ciagle otwartej obudowy x)

moze wygladalo by to troche lepiej gdybym wszystko przemalowal na czarno dvd/kratka/niebieskozielone wstawki na froncie... ale po co xD i tak prawdopodobnie w wakacje przesiadam sie na cos lepszego, a to ustrojstwo bedzie juz raczej pelnic funkcje tylko i wylacznie pc do torrentow i składowsika "roznych" rzeczy w sieci domowej :P

Opublikowano

Hehe, jaka uśmiechnięta. No ale nie dziwota skoro smyrając myszkę od razu ją głaszczesz po tyłeczku :D

Gość Grzehoo
Opublikowano

harrybz9.jpg

Przepraszam za tak oszałamiającą jakość zdjęcia, ale inaczej nie umiem. Komputer ma na imię Harry.

Opublikowano

ROTFL XD

Pojechałeś po wszystkich , nawet w szkołach kompy wyglądają lepiej XD

Opublikowano
może Plugawy jest sentymentalny. ot co!

albo jego laptok mu się popsuł.

nie jestem:P a sraptopa ma brat wiec mi zostało to coś ^^ podczas odczytywania z dysku jest odgłos prawie taki jak z kompów na Nostromo :P

Opublikowano

LOL, pamiętam te czasy XD Ta złożona maszyneria, te koła zębate w środku, to promieniowanie z monitora które po kilku godzinach wypala dziury na skórze ;)

• 4 miesiące temu...