Skocz do zawartości

Wygląd waszego kompa

Featured Replies

Opublikowano

Może już taki temat był, jednak zaryzykuje :) nie polega ten temat na przechwalaniu się kto jaki komputer ma w środku, tylko jak on wygląda inaczej mówiąc prezentuje się

Oto pierwsza fotka mojego złożonego w Hiszpanii

kompciodc3.jpg

Niestety tego co mam w Polsce nie mam fotek

NOTO ZACZYNAMY

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 17,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Słitaśny, seryjnie takiego bym przyjął. No ale to nie czas i miejsce na tego typu dywagacje

• Nie, po czym wnosisz że powinienem być? Jestem ponadprzeciętnie inteligentny? ;>

Opublikowano

wow. i jak się czujesz z tym ?! samoocena podskoczyła o 3 szczeble ?! ja tam mam białą obudowę, jakieś pierdoły zielone z przodu i chyba nie odczuwam potrzeby robienia coś z nim żeby był bardziej kUl. ; o chociaż przydałaby się czarna obudowa, by mi pasowała do modemu xDDDDDDDDDD

Opublikowano

jestem tylko kobietą. i zwracam uwagę na takie rzeczy. chociaż i tak najpierw w rzeczywistości zajrzałabym do środka xD co jest 5.

Opublikowano

a co tam xD tez wstawie moje straszadlo...

alim0384sy6.th.jpg

przy okazji nawinely sie 2 konsole i mp3... co do samego pc to idealnie zasysa kurz z calego pokoju :P

Opublikowano

Z tuningiem bud jest jak z tuningiem samochodów - każdy może, nie każdy potrafi. Powyższe są wyjątkowo paskudne

Opublikowano

tam w kieszeni jest 80gb segate'a... strasznie sie grzeje....

jak cos to doskonale zdaje sobie sprawe z tego, ze moj pc wyglada paskudnie xD kratka wstawiona byla za czasow kiedy jeszcze bawilem sie w O/C, a nie chcialem miec ciagle otwartej obudowy x)

moze wygladalo by to troche lepiej gdybym wszystko przemalowal na czarno dvd/kratka/niebieskozielone wstawki na froncie... ale po co xD i tak prawdopodobnie w wakacje przesiadam sie na cos lepszego, a to ustrojstwo bedzie juz raczej pelnic funkcje tylko i wylacznie pc do torrentow i składowsika "roznych" rzeczy w sieci domowej :P

Opublikowano

dsc00156filteredwd4.jpg

Ps. update po sugestiach Coati'ego :P

Opublikowano

Hehe, jaka uśmiechnięta. No ale nie dziwota skoro smyrając myszkę od razu ją głaszczesz po tyłeczku :D

Opublikowano

harrybz9.jpg

Przepraszam za tak oszałamiającą jakość zdjęcia, ale inaczej nie umiem. Komputer ma na imię Harry.

Opublikowano

ROTFL XD

Pojechałeś po wszystkich , nawet w szkołach kompy wyglądają lepiej XD

Opublikowano

może Plugawy jest sentymentalny. ot co!

albo jego laptok mu się popsuł.

Opublikowano
może Plugawy jest sentymentalny. ot co!

albo jego laptok mu się popsuł.

nie jestem:P a sraptopa ma brat wiec mi zostało to coś ^^ podczas odczytywania z dysku jest odgłos prawie taki jak z kompów na Nostromo :P

Opublikowano

LOL, pamiętam te czasy XD Ta złożona maszyneria, te koła zębate w środku, to promieniowanie z monitora które po kilku godzinach wypala dziury na skórze ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Brakuje ci zielonej klawiatury do kompletu.