barth 70 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 jakoś w ciągu tygodnia, może dwóch pojawią się w zakładce Video -> Video on Demand btw. TC 3-0 Carbon Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 (edytowane) FB vs Instinct 2-3, ogry spadają do LB tak jak i reszta top 3 z Halo 2 (Carbon i Str8). Dzieje się oj dzieje teraz finał WB pomiędzy TC i Instinct !!! Oglądać !! Edytowane 13 kwietnia 2008 przez barth Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 btw. TC 3-0 Carbon LeGeNdPimPs udziela wywiadu po wygraniu serii z CbN aka Top 3 nucca!! :spox: Cytuj
barth 70 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Nah, finał WB dopiero o 21, teraz grają looserzy. A ostateczny finał dopiero o 23:45 Cytuj
miniu 1 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 (edytowane) Niespodziewalem sie przegranej str8 to byli jedni z faworytow. Carbon tak jagby z nikad wyskoczyl, nikt nie myslal ze str8ta pokonaja Classicowi dobrze za to strasznie idzie, jak wygraja to bedzie zaskoczenie Carbon to najlepszy team H2 nieliczac FB wiec nie mozna mowic ze sobie wyskoczyli tak o Chodzilo mi o to ze nikt na nich az tak nie liczyl jak na str8. Nie widzialem jakos zeby ktos mowil ze crb bedzie mial 1 miejsce, wiekszosc na str8 stawiala. Edytowane 13 kwietnia 2008 przez miniu Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Jednak o 21.30 WB final. Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2008 ale mlg tnie w damiana.... poogladal bym sobie Str8 - FB Cytuj
barth 70 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Carbon OUT, Trigger Down wchodzi do Top4 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 koles mackeo z Instinct wyglada jak flaha <lol> Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 TEAM CLASSIC VS INSTINCT 3-0 LEGEND w FINAAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2008 no Str8 juz nie gra ;] przegrali 1-3 z FB. Teraz TC czeka na kogos z trójki Instinct, FB i TD Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 dobra FB w finale...Instinct gra jak szmata objectivy... i jeszcze fartem wygrali slayera Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 wiedzialem ze fb wygra... Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 FB-TC-3-1 Wielki sukces TC, moga czuc sie wygrani . Szkoda troche, tak jakby przysneli te 2 ostatnie gry, ale coz FB to bardzo doswiadczeni gracze, mentalnie lepiej znoszą taką presje, TC odegra sie na nastepnym evencie ;]. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 (edytowane) jak OGRE 1 zaczal ich rejpowac snajpa w guardnianie... hohoho... chociaz widac bylo ze przegrali na wlasne zyczenie... http://delta-halo.com/mc/index.php?option=...&Itemid=144 Edytowane 14 kwietnia 2008 przez Zeratul Cytuj
barth 70 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Piękny finał, obydwie drużyny grały doskonale. Final Boss znowu pokazali, kto tu rządzi, nawet pomimo ciężkiej sytuacji w jakiej się znaleźli (wyjście z LB to dopiero masakra, szczególnie, że trafili tam na drużynę, która ich do Looserów wrzuciła). Ale FB to FB, wiadomo że są solidną firmą, większym zaskoczeniem jest wysoka pozycja Team Classic. Kur.wa, ci ludzie "z nikąd" jak to się o nich mówi (tak, wiem, że są baaardzo znani on-line) podczas swojego PIERWSZEGO startu w lan'ie MLG zajęli 2-gą pozycję? No to ja nie mam pytań, ci ludzie jeszcze namieszają w tabelkach i naszych głowach, mam nadzieję, że uda i się w czerwcu dojść do pierwszego miejsca. Ich gra jest niesłychanie skuteczna. Zeratul, zastanów się co ty gadasz. Przegrali na własne życzenie? Grają jak (pipi)? Kur.wa człowieku oni grali z FB, najbardziej utytułowanym i doświadczonym zespołem EVER, w dodatku trenowali z nimi przed samym turniejem, więc obie drużyny doskonale znały swoje strategie i obydwie grały niesamowicie dobrze, coś takiego nie szybko zobaczy się znowu. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 chodzi mi o to jak deprawujaco na nich porazki dzialaly... to samo bylo z instinct... dopoki wygrywali wszystko bylo cacy... jak zaczeli przegrywac to juz byl koniec wspanialego team playu. Chociaz jak fear spwnowal 3/4 fb na construct snajpa to chyba niejednemu galy wyszly na wierzch jak ogre 1 spierdzielil sprawe z flaga, to od razu bylo "dont worry about this"... tego nie bylo u ich przeciwnikow. I jasne FB jest najbardziej utytulowanym teamem, ale sami przyznali, ze malo cwiczyli i naprawde zarowno classic i instinct mieli duze szanse ich pojechac... no ale chyba doswiadczenie wygralo. Podsumowujac calosc. Ogladalem tylko wczoraj bo w sobote pilem, spedzilem caly dzien wgapiony w laptopa wkurzajac sie jak mi polaczenie zerwalo. Ogolnie widac bylo jak ilosc ogladajacych rosnie, gdy zblizal sie final (coraz czesciej byly problemy z polaczeniem). Ogolnie poziom wyiebisty... no i zaiebiscie wszystko bylo transmitowane... Cytuj
miniu 1 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Ja ogladalem wszystko oprocz finalu FB vs TC, zasnolem na reklamach XD I tak jak myslalem FB wygral Myslalem ze Str8 bedzie w top 3 ale 5 miejsce to tez wysoko. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 czy te mecze meadowlands sa juz u kogos w file share? Cytuj
miniu 1 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 czy te mecze meadowlands sa juz u kogos w file share? Jak beda to na mlgpro.com powiedza o tym bo to oni musa wrzucic na Fshare prosy przeciez chyba nie byli tam ze swoimi xami. Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Niedlugo na pewno co niektóre mecze pojawia sie na Video on Demand, tak jak zawsze po jakims MLG. http://www.mlgpro.com/?q=video/videoOnDemand Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Wszystko przez to, że nie było tam Boczka, czyli polskiego Ogre 8 Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Wszystko przez to, że nie było tam Boczka, czyli polskiego Ogre 8 ? Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 MLG ESPN Saturday Night Rebroadcast Available Now http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...t_Meadowlands08 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi