Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Scyzor, coś mi to mówi..hmmm.. możecie mi przybliżyć?

Właśnie niedawno wypiłem Tymbark Jabłko-arbuz. Zayebiste to jest.

Edytowane przez Spyker
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jabłko arbuz - pierwsze dwa łyki ok, później... bleeeeeeeeeeeee

Zawiodłem się, już was nigdy nie posłucham.

Opublikowano

Tej, a był wcześniej tymbark o smaku jabłko-biały winogron? Bo ja bardzo lubię winogrona i odkrycie tego smaku to była dla mnie pełnia szczęścia.

ost. to piłem, ohyda. na siemianach w sklepie mieli

Opublikowano

Ja pije raczej tylko zwykłą pyszną wode niegazowaną. Te wszystkie soki są dla mnie jakieś takie zbyt słodkie, i w ogóle niedobre. Od czasu do czasu popije troche coli, i to wszystko. WODA RULEZ.

Opublikowano

naturalny sok pomidorowy za cholere mi nie smakuje, za to przyprawiony na ostro jestem w stanie wypić, jednak nie przepadam ;)

ostatnio chleje Veroni Mineral jako tańszy odpowiednik smakowej Nałęczowianki, bo Zywca nie biore pod uwage ze względu na konserwanty ;/ sprawa wyglada następująco: truskawkowa, jest zbyt słodka, smakuje jakby ktos za dużo syropu wlał do wody XD, jabłkowa zbyt jabłkiem mimo wszystko jedzie, cytrynowa z tego najlepsza jest, jeszcze grejpfrutowej nie smakowałem.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkim tym, co krytykuja smak soku pomidorowego - lampa w pape ! Gdy tylko mam mozliwosc, to pije. Moj ulubiony chyba z sokow w ogole, szczegolnie ten w puszkach firmy ktorej nie pamietam. Cudo! Po co pic te wszystkie slodkie napoje :( No kozak totalny! Poza tym degustuje sie czasami roznymi odmianami ajsti, te biale/czerwone czy jak to sie je. Nie pamietam nazw :( Tez sa mocne.

• Plusik 1
  • Minusik 1
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Opier.doliłem frugo. Z tego co pamiętam to nie różni się w smaku jak ta poprzednia próba reaktywacji. Wg mnie takie jak za gnoja, ale to było tak dawno temu, że mogę nie być wiarygodny.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...