Opublikowano 25 listopada 201212 l Cola Cherry w biedronce. Do Cherry Coke dużo brakuje, ale nie ma źle
Opublikowano 2 grudnia 201212 l Jest też Cola Original o smaku waniliowym i w zasadzie tylko taką widziałem do tej pory. Muszę poszukać wisienki. Jeśli już mowa o coli wiśniowej, to ostatnio coraz częściej widzę Dr.Pepper. Np. w Leclercu, albo Inter Marche.
Opublikowano 2 grudnia 201212 l o waniliowej chyba ktoś wspominał. a jesli nie, to ja to zrobię - jest słaba, za słodka, nie bardzo da się to pić. no i jakby za mało gazu
Opublikowano 3 grudnia 201212 l http://www.wildgrass.pl/ jeśli tylko traficie na to w sklepie to bierzcie w ciemno. Znalazłem to na energetykach i pewnie bym na to nawet nie zwrócił uwagi gdyby nie post Bartezoo - przypomniałem sobie, że pisał o wyciągu z yerby i myślałem, że to jest właśnie ten napój. Do najtańszych nie należy (4pln za 330ml) ale warto spróbować.
Opublikowano 7 grudnia 201212 l Byłem dziś Almie. Z takich gazowanych napojów to tylko jakieś francuskie oranżady.
Opublikowano 13 grudnia 201212 l mi w ogole nie smakuje, nie lubie tego polaczenia zaje.bisty jest za to sok zielone jabluszko
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Hoop Cola o smaku korzennym, smakuje jak lizaki o smaku coli za 30gr. Ale do Soplicy Orzech Laskowy idealne dopelnienie na drina ((pipi) ze babsko-slodki, ale czasem lubie sie upic na slodko )
Opublikowano 16 grudnia 201212 l http://www.wildgrass.pl/jeśli tylko traficie na to w sklepie to bierzcie w ciemno. Znalazłem to na energetykach i pewnie bym na to nawet nie zwrócił uwagi gdyby nie post Bartezoo - przypomniałem sobie, że pisał o wyciągu z yerby i myślałem, że to jest właśnie ten napój.Do najtańszych nie należy (4pln za 330ml) ale warto spróbować. O tak wildgrass jest mega I do tego to polska marka więc warto chociaż u siebie widziałem tylko w wegańskiej kawiarni.Lucek mega props za Wostok i Fritza! Edytowane 9 kwietnia 201311 l przez _Be_
Opublikowano 9 kwietnia 201311 l Dobra wiadomość dla koneserów napoi gazowanych. Schweppes Polska zostal dystrybutorem Dr.Peppera w Polsce i jest u nas dostępny w ludzkiej cenie. Dziś kupiłem litrowego w Żabce za 2,99 . Puszka za 1.99. Dla mnie bomba.
Opublikowano 9 kwietnia 201311 l Dobre jajca, wczesniej tylko w jednym sklepie u mnie w miescie mozna bylo dostac, puszki po 2,4zl
Opublikowano 9 kwietnia 201311 l no ja widzialem w zabce jakies 2-3 tygodnie temu juz musze w koncu kupic, bo nigdy tego nie probowalem
Opublikowano 10 kwietnia 201311 l Kupilem litr w zabce i imo nie smakuje tak dobrze jak te z puszki co byly wczesniej dostepne.
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l Piłem dziś Peppera i o ile smak ma bardzo ciekawy, tak na dłuższą metę jest za słodki. Nie wypiję go tak jak Forrest Gump.
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l Teraz jest promocjia na jakieś Schwepsy kolorowe w Żabkach. Trzeba spróbować.
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l w hyde parku nikt nie odpowiedział, to zapytam tu wśród koneserów - da się w Polsce kupić Afri Colę?
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l http://www.yerbamarket.com/product-pol-1088-AFRI-Cola-0-20.html wątpię żebyś to dostał w normalnych stacjonarnym sklepie. w jakimś klubie, pubie może. Edytowane 18 kwietnia 201311 l przez sosnaa