Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie mówię, nie chodziło mi tylko o Ciebie, ale od dawna tutaj czytam, jaki to super napój, albo, że się w końcu pojawił w Polsce. Kupiłem i się zawiodłem.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mi smakuje jak migdałowe, białe cukierki do ssania. Robicie sztuczny hype nad jakimś chemicznym gow.nem:).

Zastanawiałem się jaki smak mi przypomina, a wiedziałem że jakieś słodycze, tylko nie mogłem skojarzyć. I rzeczywiście to dokładnio to. Ogólnie to 5/10.

Gość _Be_
Opublikowano

niższa klasa peppera nie docenia. Ale i tak z takich około colowych napojów to rozbija bank Fritz Cola kawowa, geez goty w ch.uj.

Opublikowano

kupilem dr peppera

sam w sobie serio smakuje jak te białe landrynki o smaku niby migdałów, średni 5/10

w połączeniu z wódką smakuje jak jakiś pseudo cukierkowo-wódkowy szajs, nie polecam, jeśli już mieszać wódke z jakims rozcieńczaczem to sok pomarańczowy albo cola są znacznie lepsze

Opublikowano

Pytanie do Lucka glownie ale i do pasjonatow coli z biedry (Kanabis?) - jak sie ta cola nazywa i jaka kupic? Zbrzydlo mi pepsi i chce sprobowac bo mowita, ze dobra.

Opublikowano (edytowane)

Cola Original, polecam.

Wersja z cytryną również bardzo dobra.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Dokładnie, Cola Original. Klasyczną, Light i, o ile dobrze pamiętam, cytrynową produkuje Hoop, więc to jest to samo co Hoop Cola tylko z inną etykietą. Jak z innymi to nie do końca wiem - Original Colę Zero produkuje ktoś inny, chyba Żywiec.

Opublikowano

Nabylem. W smaku nie tak intensywna i slodka jak oryginalna cola (co dla mnie jest w zaleta). Spodziewalem sie za to troche wyrazniejszego smaku. Za ta cene na pewno warto.

Opublikowano (edytowane)

W dodatku w obu jest zwykła kranówa. Placi sie tylko za fikuśną nazwe. Nikt tej wody nie zbiera z lodowców na szczycie wulkanu

btw czytałem jakiś marketingowy opis wody fiji i znalazłem taki tekst

"Woda artezyjska jest szczególnie bogata w tlen (ma go 35 razy więcej niż zwykła woda),"

nigdy nie lubiłem chemi, ale wiem że woda to H2O - dwa wodory i tlen, to ciekawe jak jakaś woda może mieć 35 razy więcej tlenu niż inna woda xD

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Jak wypijasz takiej wody litr dziennie to nie musisz oddychać. A tak na serio, to kiedyś się zastanawiałem, kto takie wody kupuje i zagadka się rozwiązała. Można by kupić taką jedną butelkę, wypić, a potem napełniać ją Oazą z Biedry i świrować w autobusie, czy tramwaju.

Opublikowano

jeśli lubisz opłukiwać twarz wodą która ma 35 razy więcej tlenu niż woda.... uważaj żeby wtedy nie palić, taka ilość tlenu musi być łatwopalna