Opublikowano 23 marca 201411 l Polecam herbatę Twinings Lady Grey. Niepowtarzalny, rześki smak. http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003006461569 Edytowane 23 marca 201411 l przez k0ntra
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l Napój Tymbark o smaku mango, cytryny, jabłka i czegoś tam jeszcze. Rewelacja. Słodki, ale nie za bardzo, fajnie orzeźwia.
Opublikowano 13 kwietnia 201410 l Aloe vera king, drogi, ale chyba najlepszy napój jaki piłem kiedykolwiek. Zdecydowanie polecam.
Opublikowano 14 kwietnia 201410 l Tymbark kakaowiec. 2zl. Gdzie dostałeś? Szukałem tego w dominikanskiej i w arkadach i nigdzie nie mieli
Opublikowano 14 kwietnia 201410 l hej moglibyście pisać chociaż 3 słowa o tym czy dany napój był dobry itp ;p ja np sie troche zraziłem do tych wszystkich soków o nietypowych smakach typu kaktus, liczi, i pewnie kakaowiec ma podobnie - tzn to że tego dziwnego soku jest zwykle 1-2% a reszta to jakiś zwykly sok pomaranczowy czy jabłkowy Edytowane 14 kwietnia 201410 l przez Yano
Opublikowano 14 kwietnia 201410 l te kaktusy, liczi itp. to nie są soki, to sa napoje a to spora różnica. btw. Jak ma jeden procent tego zagęszczonego soku na cały napój to i tak nieźle ;-) ta woda smakowa gazowana z biedry z melisa i czymś tam jeszcze ma bodajże 0,01 tej melisy, ale ma i można na etykiecie umieścić :-D
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Ja bardzo lubię granat, idealnie wpasowuje się w moje osobiste preferencje smakowe.
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Kakaowca kupilem bo byl bialy. Od czasu jak biale frugo przestalo byc promowane i na polce wyglada jak woda z mydlem i osiadlym na dnie osadem szukam czegos zastepczego. A kiedys jakies promocje w zabce 0,75 za 3zl ;/ Acha, jeszcze 3 slowa do yana: kakaowiec smakuje dobrze
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Myślę, że do takiego napoju jak kaktus możnaby domestosu dolać i nikt by różnicy nie poczuł. Co do kakaowca to już pozostawiam Waszej wyobraźni, nic nie sugaruję.
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Dziś byłem w sklepie Kuchnie Świata i nabyłem Coca-Colę waniliową i herbatę Arizona. Cola najlepsza na świecie, Arizonę przetestuję jutro. I fajne ceny: 3,50 i 4 zł.
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Naszło mnie dziś - jakby do zwykłej coli nalać kilka kropel aromatu waniliowego (taki flakonik z olejkiem) to czy smakowałoby jak Coke Vanilla? Nie wiem, nie piłem, ale zamierzam spróbować - aromat mam, został po pieczeniu muffinków.
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Naszło mnie dziś - jakby do zwykłej coli nalać kilka kropel aromatu waniliowego (taki flakonik z olejkiem) to czy smakowałoby jak Coke Vanilla? Nie wiem, nie piłem, ale zamierzam spróbować - aromat mam, został po pieczeniu muffinków.nie wiem, ale tez o tym myslalem. Daj znac jak wyszlo
Opublikowano 7 maja 201410 l Arizona ostatnio w promocji w zabkach była. teraz jest znowu, 500ml za cztery zlote, tylko ze dwa rodzaje do wyboru sa
Opublikowano 7 maja 201410 l Cola z olejkiem waniliowym jednak jest kitu, plywaja takie plamki tluszczu.
Opublikowano 7 maja 201410 l Red, a zobacz jeszcze z syropem do kawy/lodów z Biedry za 3 zeta. Mam w domu o smaku migdałów (amaretto), był też waniliowy i jeszcze jakiś. Ogólnie to mogę go polecić do kawy rozpuszczalnej.
Opublikowano 7 maja 201410 l I on jest cukrowy, a nie oleisty zapewnie? Kupię sobie do kawy przy najbliższej okazji.
Opublikowano 8 maja 201410 l No jak syrop to raczej cukrowy, 3,90 za butelkę, smaki: amaretto wanilia irish cream (?) -- Ok, napisałem to samo, co wyżej. Edytowane 8 maja 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 8 maja 201410 l Może lepiej zamiast syropu laskę wanilii zanurzyć w tej coli.Bardzo słodka się zrobi po syropie. Ja do kawy dolewałem barmańskie Victorias. Szału nie było.Są bardzo słodkie i kawy już nie trzeba słodzić ale czuć jakąś sztuczność w tym.Najgorszy wg mnie jest orzechowy. Edytowane 8 maja 201410 l przez keyzee
Opublikowano 13 maja 201410 l znalazłem dziś w tesco nowy smak pepsi - pspi ginga, o smaku cytrusowym fotka zagraniczna ale pepsi jest u nas też w polskiej wersji w smaku przypomina mi takie cukierki pudrowe owocowe, to najmocniejsze skojarzenie, trudno mi podać konkretne owoce, ale raczej jakaś mieszanka , pomarańcze, brzoskwinie, pewnie cytryny ... jak cukierki pudrowe jak sie wsadzi do gęby kilka na raz o różnych smakach czy dobra? nawet może być, dosyć dziwna, ale raczej nie nazwał bym jej ze jest niedobra, poprostu inna, spróbować można jak ktoś jest ciekawy Edytowane 13 maja 201410 l przez Yano