krupek 15 474 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Pił ktoś te napoje Arizona z Żabki? Co to jest? Dobre to jest? Edit. Dobra kupiłem, zwykła ice tea owocowa, niewarte ceny. Edytowane 14 Maja 2014 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Melt Water A wy co? Pewnie dalej oaza z biedy po 50 groszy za litr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Pił ktoś te napoje Arizona z Żabki? Co to jest? Dobre to jest? Edit. Dobra kupiłem, zwykła ice tea owocowa, niewarte ceny. Chyba oszalałeś. Zwykła z miodem i granatowa GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mam jeszcze jedną butelkę w domu z czasów studenckich, trzymam na specjalną okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mój dziadek się raczył takimi winkami przez 20 lat. Dziś mnie nie poznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Melt Water A wy co? Pewnie dalej oaza z biedy po 50 groszy za litr. czy to ta mityczna woda strukturalna Litwina? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Do niej tylko Liti ma dostęp. Jak mogłeś w ogóle o to spytać?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Melt Water A wy co? Pewnie dalej oaza z biedy po 50 groszy za litr. fajnie, opis produkcji tej wody zachwala jej niesmaowite zdolności a ja kiedyś czytałem że chyba w finlandi i okolicy używali na codzień wody lodowcowej która jest "miękka" i okazało się że bardzo często chorują na wszelakie choroby z tym związane, aż w końcu ktoś wpadł na to że powodem jest miękka woda i zaczeli specjalnie tą wode utwardzać i "ukamieniać" dodając minerały i inne rzeczy wiec jeśli ta melt water ma być na podobnej zasadzie to przepłacanie z nią jest tylko jedną głupotą, a drugą jest to że wcale nie jest taka zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 no bo to prawda, w wodzie z kranu ten 'syfek' na herbacie to nie jest kamień tylko wapń i jakieś inne sole mineralne, których ta miękka woda nie posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Pił ktoś te napoje Arizona z Żabki? Co to jest? Dobre to jest? Edit. Dobra kupiłem, zwykła ice tea owocowa, niewarte ceny. Chyba oszalałeś. Zwykła z miodem i granatowa GOTY. Potwierdzam, ta z miodem super. Na dodatek piękna, poustawiałabym sobie na półce. Są teraz w lidlu - 500 ml za czwórkę, to spróbuję też tej z granatem skoro Rozi poleca. Mają jeszcze gruszkę z jagodą, próbował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No ja właśnie gruszkę z jagodą piłem, ale moją opinię już znacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Pił ktoś te napoje Arizona z Żabki? Co to jest? Dobre to jest? Edit. Dobra kupiłem, zwykła ice tea owocowa, niewarte ceny. Chyba oszalałeś. Zwykła z miodem i granatowa GOTY. Potwierdzam, ta z miodem super. Na dodatek piękna, poustawiałabym sobie na półce. Są teraz w lidlu - 500 ml za czwórkę, to spróbuję też tej z granatem skoro Rozi poleca. Mają jeszcze gruszkę z jagodą, próbował ktoś? Ja nie chcący bo nie wiedziałem, że ta też jest z miodem i była spoko bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Melt Water A wy co? Pewnie dalej oaza z biedy po 50 groszy za litr. Kraniczanka Zdrój Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nie pijam w ogole napojow slodzonych, ale raz po raz karmię raka czyms aspartamowym 'light' Dzis na probe do coli zero dolalem kapke syropu malinowego Paola (tak wiem, cukier w plynie) i bylo pyszne w smaku. Nastepnym razem sprobuje z wisniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Piłem ostatnio cole wanillla z biedronki i całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 A ja zawsze z nadejściem lata czekam na ten smak. Spoko możecie minusować Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Spoko możecie minusować jakaś trauma? ta lemoniada w wersji klasycznej + sok porzeczkowy + wiśniówka = jeden z moich ulubionych drinów. sama rabarbarowa też spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ja lubię rano sam zaparzyć mocną herbatę w dzbanku, dodać cytrynę lub jakiś syrop i czekać aż ostygnie. Potem wkładam do lodówki, albo dorzucam lód i jest gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ja ogarniam kilogram truskawek zalewam wodą i gotuje aż do wystąpienia piany. Czekam aż trochę ostygnie i gotuje drugi raz. Słodzę w miarę potrzeb i po schłodzeniu jest pysznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Tak zwany kompot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Młodsze pokolenie chyba już nie wie co to kompot . A ja zawsze jak jest sezon na rabarbar gotuję kompot, do tego pamiętam za gówniarza jak grało się w piłę na boisku to rósł taki dziki i zawsze wysysaliśmy ten kwaśny sok z niego przecież za dawnych lat dzieciaki nie nosił kasy bo nie było kieszonkowego a pić się chciało jak cholera. Edytowane 19 Czerwca 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Starsze pokolenie pamięta brak komputerów, bieganie od rana po boisku (mieszkało się blisko szkoły) i jak się chciało pić to papierówki zerwane z drzewa czy szoberek na ogródki działkowe na soczyste owoce. Rabarbaru jakoś specjalnie nie lubiłem ale za to agrest był dobry na pragnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nigga please, moja mama mi do dziś kompot robi jak do domu wracam, zazwyczaj z wiśni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi