krupek 15 475 Opublikowano 8 września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 września 2014 Fritz Cola zayebista, ale cena zaporowa, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 3,99 to zaporowa cena? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 A gdzie w takiej cenie? Ja tylko widziałem po 7-8 zł za 0,33l. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Pewnie w lokalach gastronomicznych kupowałeś tylko, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 To w jakich sklepach spożywczych sprzedają fritz kolę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 U mnie w Lewiatanie są po 5,99. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Nie, w Almie za 7 z groszami kiedyś kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 To w jakich sklepach spożywczych sprzedają fritz kolę? Kocyk Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Na oczy takiego sklepu nigdy nie widziałem, pierwszy raz słyszę w sumie. Na północy raczej nie spotykany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 No w sumie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Chociaż, nie wiem, czy w Gdynii nie ma, koło mojego brata, bo jest tam jakaś dziwna sieciówka. Sprawdzę dziś, bo akurat tam bedę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Nie to tylko krakowska sieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Też pierwszy raz słyszę o tym kocyku, jakby mieli jeszcze wostok, to kupiłbym gdyby był w niebarowej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 lol pełno tych kocyków jest na kazimierzu, na rynku (chociażby przy przystanku plac wszystkich świętych) mają też kilka smaków club mate oraz spezi i cole waniliową a wostoki po niższej cenie są w carrefourze na szewskiej, ale tylko oryginalny jest dobry ten daktylowy jest w ch.uj słodki a ten z estragonem jakiś dziwny. Z takich fajny napoi jest jeszcze john lemon i yerbata ostatnio wproawdzili kilka nowych smaków (np yerbata o smaku granatu a johna lemona porzeczkowego). Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Ja prtole, jakaś abstrakcja dla mnie te napoje, a bywam w Leclercu, Piotrze i Pawle, gdzie też jest duży wybór napoi. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 a aloha? spoko czy nie spoko? piłam ostatnio mango - limonkę i bardzo mi smakowała. Bartek nie wiesz czy dostanę w drink hali albo każdym innym kerfie tego daktylowego wostoka? w alladynie piłam kiedyś sok daktylowy i z lodem był napojem bogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Alohy są ok, ale za to nie polecam buenos lapacho nie wiem dlaczego niby jak mate jest ale jakieś takie niesmaczne, za to buenos mate bardzo spoko. W Drinkhalli nie widziałem tych wostoków za bardzo, ale mogło się coś zmienić. Wyslij kovala ma tam niedaleko hehe. tego nie próbowalem, też polskie i ponoć spoko, ale jakoś wole niemieckie mate Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 Ostatnio pilem 3 nowe smaki frugo "lemo" Zolta cytryna - ok. Dosyc zwyczajny cytrynowy smak Niebieska cytryna - ok+ bo ma ciekawy posmak jakiegos innego owocu oprocz cytruny zielona cytryna - do dupy. Z ogorkiem (dobrze ze nie kiszonym) ale posmak ogorka wypada bardzo slabo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 Ja ostatnio piłem smoothie z zielonego ogórka i soku ananasowego. Pyszne byli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 Polecam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 Jest w pl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 Jest, w Kuchniach Świata kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 tego nie próbowalem, też polskie i ponoć spoko, ale jakoś wole niemieckie mate Dobra jest biała cola i ten czai yerba mate. Z Fritza tylko cola z kawą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Niezłe napoje aloesowe robi multi-smak, ci od sałatek i jednodniowych soków. Mi najbardziej podszedł aloe z mangostanem. Uważajcie tylko przy otwieraniu, bo leją po sam czubek szyjki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 (edytowane) Gdyby napoje aloesowe były tańsze i bardziej dostępne to nawet coca-colę mogły by sprzątnąć z rynku Uwielbiam Edytowane 30 września 2014 przez Cosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi