Opublikowano 1 października 201410 l Najgorsze jest to, że są aloesowe za 10-15 zł konserwowane chemicznie i teraz jak osioł musze czytać dokłądnie etykietę aby się nie naciąć. Ostatnio w tesco tak kupiłem, jeden z droższych a w domu okazuje się, że zonk. Zawsze sprawdzam etykietki ale nie sądziłem, że muszę studiować dokładnie etykietkęjakiejś aloe very czy tam pochodnej za ponad 10 zeta.
Opublikowano 2 października 201410 l Piszesz o pojemności 1,5 l? Jak tak, to trudno, żeby dobry napój kosztował mniej. Tropical widziałem najtaniej za 12.5 zł, a jak ktoś kupił wersję konserwowaną chemicznie za 15zl to widocznie sprzedawca nakłada dużą marżę na napój, który można zwykle nabyć poniżej 10 zł.
Opublikowano 2 października 201410 l Tak, raczej 1,5 litra i nie psioczę na cenęnapoju aloesowego samą w sobie, tylko na te wały z tymi konserwantami. Kupując taki napój, to raczej mam w głowie, że jest bardziej 'eko' niż mniej. Tak samo jakbym kupował sok jabłkowy z tymbarku to z automatu raczej spodziewam siędobrego jakościowo soku a nie jakiegoś chemika Tanie i Pewny tylk oz ładną etykietą.
Opublikowano 2 października 201410 l Zdziwiłbyś się, ile produktów jest chvjowych, a jest rzekomo uznanej marki.
Opublikowano 28 października 201410 l sa w polsce jakies napoje light z wyjatkiem wszystkich odmian coli/pepsi?
Opublikowano 28 października 201410 l sa w polsce jakies napoje light z wyjatkiem wszystkich odmian coli/pepsi? Nie widziałem poza właśnie oshee. Sprite jest słodzony glikozydami stewiowymi -30% kalorii.
Opublikowano 29 października 201410 l Eenrgetykow nie pije. Za granica spory wybor, Sprite zero mi smakowal, u nas bieda widac. Edytowane 29 października 201410 l przez Guernica
Opublikowano 29 października 201410 l Sprite zero? nie widziałem tego. Ten o którym pisałem i tak ma 15g cukrów na szklankę, no ale to zawsze trochę mniej i smakuje ok. Tzn ogólnie za spritem nie przepadam, ale lodowaty smakuje super.
Opublikowano 29 października 201410 l po sprajcie zawsze mnie zgaga pali. ale to prawda ze w niemcach jest duzo tych napojow zero. fanta, sprite, cola to wiadomo tez ale oni mieli zanim my w ogole wiedzielismy co to. ostatnio mam malego pjerdolca na zdrowe dobre soki i pije sobie takie wlasnie. fortuna pomaranczowa, 100% sok bez zadnych substancji slodzacych bardzo dobry a dzisiaj sobie kupilem tymbark multiwitamina. 80iles % to mix kilku owocow a reszta to sok z marchwi tez pycha. ogolnie mysle zeby sobie czasami samemu wyciasnac owoce ale zwykle mi sie nie chce
Opublikowano 29 października 201410 l ja po sprajcie i generalnie gazowanych napojach zgagi nie mam, ale sok pomarańczowy lub truskawkowy kubuś (którego uwielbiam niestety) to gwarantowana nieprzespana noc ostatnio doszły do tego banany, te napoje tymbark typu jabłko/mięta - noc zarwana masakra soki 100% z jabłek, porzeczek lub owoców egzotycznych na propsie
Opublikowano 29 października 201410 l sa w polsce jakies napoje light z wyjatkiem wszystkich odmian coli/pepsi? Tiger zero jest - polecam.
Opublikowano 29 października 201410 l W Lidlu jest ichni energetyk light w puszce, chyba nie więcej niż 1,50 zł. Jak na bezcukrowy napój, to całkiem dobry.Chociaż i tak wszystkie energy drinki to jeden syf, tylko różnią się aromatem.Z napojów posmakował mi ostatnio smoothie mango z Aldiego (ze zmiksowanych owoców). W lodówkach są buteleczki bodajże 300ml za 2,90 zł.
Opublikowano 30 października 201410 l Mam tą stewię w domu. Guwno obesrane, serio, te wszystkie słodziki smakują 100 razy lepiej
Opublikowano 30 października 201410 l Mi też stewia nie podchodzi, piłem Fritz Colę z nim i wolę cukier brązowy jak już miałbym słodzić, ale chodzi o to, że produkcja stewii jest tańsza niż cukier, plus jest zdrowsza i mniej trzeba jej zużywać aby coś posłodzić. Cukier biała smierć nie słyszeliscie?
Opublikowano 30 października 201410 l Faktycznie zmarłe osoby z mojego otoczenia używały białego cukru, więc nie może to być przypadek. A brązowy goty wiadomo, bardziej mi smakuje niż biały, chociaż i tak raczej rzadko słodzę
Opublikowano 30 października 201410 l Jak się gdzieś natknę to zakupię. Btw ostatnio ktoś to się podniecał napojami aloesowymi. Kupiłem aloe king winogronwy chyba i nie dałem rady, gęste jak śluz z jakimiś syfami w środku i do tego słodkie w chuj ;/ są jakieś lepsze odmiany tego napoju czy one tak po prostu smakują?
Opublikowano 30 października 201410 l z gu.wnem Jak z go.wnem to juz nie weganskie. Bluber wciaz alergia na weganskie docinki, ja serio pytalem ;/
Opublikowano 30 października 201410 l Jak się gdzieś natknę to zakupię. Btw ostatnio ktoś to się podniecał napojami aloesowymi. Kupiłem aloe king winogronwy chyba i nie dałem rady, gęste jak śluz z jakimiś syfami w środku i do tego słodkie w chuj ;/ są jakieś lepsze odmiany tego napoju czy one tak po prostu smakują? Sam czysty aloes jest mniej słodszy, ale one tak smakują i już. Co do syropu z agawy to w rossmanie jest za 20coś złotych za butelkę. Mejm no jak zielona to oczywiste, że stewią słodzone.
Opublikowano 30 października 201410 l Ja pierwsze slysze (o stewie i zielonej coli), musialem googlowac.