Opublikowano 17 grudnia 201410 l waniliowa coca cola juz chyba w normalnej dystrybucji u nas, w żabkach 3,49zł litr
Opublikowano 17 grudnia 201410 l (pipi)a, niedobrze. Na razie dobrze idzie mi odwyk od coli, a waniliową Coca-Colę bardzo lubię. W dodatku Żabkę mam pod blokiem.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Swego czasu w UK piłem fantę wieloowocową podwójnie gazowaną. Smakowała i miała konsystencję podobną do pianki. Tylko nie mogę znaleźć w necie zdjęcia, jak wyglądała puszka
Opublikowano 17 grudnia 201410 l We wszystkich Żabkach powinien być ten sam asortyment? U mnie nie ma waniliowej Coli.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l powinien, reklama w tv leci nawet ze produkt dostepny tylko w zabce.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l 3,5zl/l niezle. Ciekawe czy ceny puszek spadna bo teraz tez po 3,5 sa.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Widać kur.wa w Katowicach chyba dojdzie za pół roku, bo byłem w trzech Żabkach w Śródmieściu i nigdzie nie było.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l W biedrze tez jest waniliowa original. Pije cole zero bo cukier to chu.j ale dla waniliowej zrobiłem wyjątek i kupiłem butle
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ale jest teraz czy jest ogolnie? Bo ogolnie to wiem, Lucek pisal, ale vaniliowa tylko w rzutach.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ta w Biedrze występuje randomowo. Czasami jest waniliowa, wiśniowa i cytrynowa, a czadami przez pół roku nie ma żadnej.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Cytrynowa to chyba jest zawsze. Ale waniliową i pomaranczową puszczają od czasu do czasu
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ja dorwałem ostatnio oryginalna puszkę Dr Peppersa w sklepie z importowaną żywnością. Normalnie kosztuje gdzieś koło 6 zł ale była promocja za 2,5 to się skusiłem. Rzeczywiście różni się smakiem od tego w naszej dystrybucji, jest jakby mniej gazowany, i smak inny, może nie diametralnie ale czuć różnicę na korzyść tego z U S i A.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Dobra, dzisiaj odwiedziłem Żabkę w okolicach Zawiercia i mieli normalnie waniliową na półkach, no (pipi)a napój bogów :3
Opublikowano 19 grudnia 201410 l A piłeś kiedyś już waniliową i możesz porównać do tej z żabki? Jest jakaś różnica?
Opublikowano 20 grudnia 201410 l A piłeś kiedyś już waniliową i możesz porównać do tej z żabki? Jest jakaś różnica? Jak dorwe to ci napisze. Szukalem wczoraj i lipa. Prosilbym tez o info, jak ktos kiedys spotka sie z waniliowa w biedrze. Czesciej w lidlu bywam ale do biedry niedaleko.
Opublikowano 20 grudnia 201410 l wiśniowa > waniliowa taka o z niemców najlepsza rozni sie jakos diametralnie od cherry coke?
Opublikowano 20 grudnia 201410 l No to ja właśnie waniliową w Biedrze przed chwilą widziałem, ale nigdy jej nie piłem. Ze smakowych tylko wiśniową piłem i jest spoko.