Opublikowano 20 grudnia 201410 l A piłeś kiedyś już waniliową i możesz porównać do tej z żabki? Jest jakaś różnica? Piłem zagraniczną z Kuchni Świata i nie widać różnic w smaku. A co do Coca Coli Cherry: http://wygrywamzanoreksja.pl/porownania/coca-cola-cherry-vs-cherry-coke/
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Ale mi smaka narobiliście, poszedłem do Żabki, biorę z lodówki Colę Vanilla, a babka przy kasie mówi, że nie może mi sprzedać, bo nie ma jej w systemie. Smutny poszedłem do drugiej Żabki 10 metrów obok i tam nie mieli wcale. No trudno, dziś przy konsoli herbata, albo kakałko
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Było trzeba zayebać. Jak nie ma w systemie to w sklepie też nie istniene taki produkt
Opublikowano 22 grudnia 201410 l A piłeś kiedyś już waniliową i możesz porównać do tej z żabki? Jest jakaś różnica? Jak dorwe to ci napisze. Szukalem wczoraj i lipa. To samo co w puszcze ze "smakow swiata" czyli bardzo dobra. Roznica jedynie w cenie za litr.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l No to jest dobra nowina, bo bałem się, że to będzie co innego. Szkoda tylko, że w 2 Żabkach koło mnie dalej jej nie mają.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Szukaj, ale w Zabkach i tam gdzie na witrynie masz plakat-reklame z butelka i cena, bo np. we Freshach nie widzialem w cale a to to samo co Z.
Opublikowano 23 grudnia 201410 l Nie wiem jak wam ale mi cytrynowa kola z biedry smakuje jak plyn do mycia naczyn. Bardzo rzadko pije smakowe shity, wiec moze dlatego nie mam spapranego smaku i czuje ten zaje.bisty posmak. Ogolnie za cola nie przepadam, chyba ze na Swieta do biedry wjechalo pepsi dwupak 1.25l za 5zeta o ile dobrze pamietam. Edytowane 23 grudnia 201410 l przez Plugawy
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Wyciągnąłem z kilogram czereśni z zamrażalnika i zrobiłem goty kompot. Zapiszcie skład: - czereśnie - wodaGotowałem w kociołku z 20 minut, nawet cukru nie musiałem dodawać bo czereśnie dają intensywny smak - prawie się kisiel zrobił.Naturalne witaminy na zimę
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Dzisiaj zauważyłem w sklepie hoop cole ze śliwką. Próbował ktoś? Ciekawe Pamietam że kiedys mieli bardzo dobrą "korzenną" czy jakos tak
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Ze "sliwka" bym sprobowal. Dorwalem w koncu "waniliowa" z biedry. Szybko poszla, nawet smaczna, ale mam dosc na pol roku.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Nie kupiłem, przepraszam. Zachowałem sie jak gów.niarz. jutro kupie obiecuje. Oddam wam plusy tymczasem. Dla mejma nie starczyło xD grzybi oddaj mejmowi połowe O grzybiarz oszuscie wcale mi nie dałeś plusa. Mejm ale na tym wyszłeś, a plus miał być 100% sprawny Ninja edity sa wykur.wiste mój post wygląda jak tomik poezji I jeszcze raz I jeszcze raz kur.wa Za mame Za tate O kur.wa ale sie podjarałem starczy ufff
Opublikowano 4 stycznia 201510 l No my sie tak bawic nie bedziemy. Juz zalozylem spor u administracji. pozdrawiam
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Ok kupiłem. Moge smiało polecić jesli komuś smakuje cherry coke. No smaczna jest, szału nie robi ale jest ok. 8-/10
Opublikowano 5 stycznia 201510 l W Piotrze i Pawle jest napój, który zwie się Chai Kola. Mega dobre, jakny połączenie coli i ice tea, lekko kwaśne.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Wild Grass (taka polska marka napojów) tez miała ten smak, ale nie wiem czy gdzies można dostac je
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Cisowianka. Ostatnio kupiłem w Lidlu Saguaro średnio gazowaną - wziąłem dwa łyki, dałem pannie do spróbowania i wylałem do kibla. Smak był jakby ktoś w wodzie chciał kredę taką co to się w szkole po tablicy pisało wymieszał. Może tak miało być (naiwny?) ale nie mój gust. Co do słodkich to smakuje mi Cola z biedronki, ale w wersji zero czy tam bez cukru. Z soków to czarna porzeczka. A pijąc czy to sok, czy napój pomarańczowy zawsze boli mnie po nim głowa... Edytowane 14 stycznia 201510 l przez Mihau_ALU
Opublikowano 14 stycznia 201510 l No z tą wodą miałem to samo. Kupiłem ją raz. Pierwszy raz kupiłem niesmaczną wodę, bo ogólnie woda to woda i jakoś specjalnie smaków nie rozróżniam, ale ta była okropna. Była jakaś słodko-gorzko-kredowa.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l swego czasu w osiedlowym sklepie kolo siebie kupowalem czesto jedna i ta sama najtansza wode jaka mieli niegazowana, nazwy nie pamietam - no prawie nie dalo sie trafic na taki sam smak w butelce - raz to smakowalo jak woda, raz jakby wlasnie z kreda wymieszali, raz taki lekki naturalny gaz jak te wody wysokozmineralizowane