Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale mi smaka narobiliście, poszedłem do Żabki, biorę z lodówki Colę Vanilla, a babka przy kasie mówi, że nie może mi sprzedać, bo nie ma jej w systemie. Smutny poszedłem do drugiej Żabki 10 metrów obok i tam nie mieli wcale. No trudno, dziś przy konsoli herbata, albo kakałko :(

Opublikowano

A piłeś kiedyś już waniliową i możesz porównać do tej z żabki? Jest jakaś różnica?

Jak dorwe to ci napisze. Szukalem wczoraj i lipa.

To samo co w puszcze ze "smakow swiata" czyli bardzo dobra. Roznica jedynie w cenie za litr.

Opublikowano

Szukaj, ale w Zabkach i tam gdzie na witrynie masz plakat-reklame z butelka i cena, bo np. we Freshach nie widzialem w cale a to to samo co Z.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jak wam ale mi cytrynowa kola z biedry smakuje jak plyn do mycia naczyn. Bardzo rzadko pije smakowe shity, wiec moze dlatego nie mam spapranego smaku i czuje ten zaje.bisty posmak. Ogolnie za cola nie przepadam, chyba ze na Swieta :P do biedry wjechalo pepsi dwupak 1.25l za 5zeta o ile dobrze pamietam.

Edytowane przez Plugawy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyciągnąłem z kilogram czereśni z zamrażalnika i zrobiłem goty kompot. Zapiszcie skład:

- czereśnie

- woda

Gotowałem w kociołku z 20 minut, nawet cukru nie musiałem dodawać bo czereśnie dają intensywny smak - prawie się kisiel zrobił.

Naturalne witaminy na zimę :banderas:

• Plusik 1
Opublikowano

Dzisiaj zauważyłem w sklepie hoop cole ze śliwką. Próbował ktoś? Ciekawe

Pamietam że kiedys mieli bardzo dobrą "korzenną" czy jakos tak

Opublikowano

Nie kupiłem, przepraszam. Zachowałem sie jak gów.niarz. 

jutro kupie obiecuje. Oddam wam plusy tymczasem.

Dla mejma nie starczyło xD grzybi oddaj mejmowi połowe

O grzybiarz oszuscie wcale mi nie dałeś plusa. 

Mejm ale na tym wyszłeś, a plus miał być 100% sprawny :/

Ninja edity sa wykur.wiste mój post wygląda jak tomik poezji 

I jeszcze raz

I jeszcze raz kur.wa

Za mame

Za tate

O kur.wa ale sie podjarałem starczy ufff

• Plusik 1
Opublikowano

W krakowie w kocykach waniliowa coca cola za 4,99. Taniej niż woda :kaz:

Opublikowano

Wild Grass (taka polska marka napojów) tez miała ten smak, ale nie wiem czy gdzies można dostac je 

herbapol_wild_grass.jpg

Opublikowano (edytowane)

Cisowianka. Ostatnio kupiłem w Lidlu Saguaro średnio gazowaną - wziąłem dwa łyki, dałem pannie do spróbowania i wylałem do kibla. Smak był jakby ktoś w wodzie chciał kredę taką co to się w szkole po tablicy pisało wymieszał. Może tak miało być (naiwny?) ale nie mój gust.

Co do słodkich to smakuje mi Cola z biedronki, ale w wersji zero czy tam bez cukru.

Z soków to czarna porzeczka. A pijąc czy to sok, czy napój pomarańczowy zawsze boli mnie po nim głowa...

Edytowane przez Mihau_ALU
Opublikowano

swego czasu w osiedlowym sklepie kolo siebie kupowalem czesto jedna i ta sama najtansza wode jaka mieli niegazowana, nazwy nie pamietam - no prawie nie dalo sie trafic na taki sam smak w butelce - raz to smakowalo jak woda, raz jakby wlasnie z kreda wymieszali, raz taki lekki naturalny gaz jak te wody wysokozmineralizowane