Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szuja miał racje, zrobiłem porównanie cherry coke z tym nowym (pipi) i sie roznia =[

Potwierdzam.

:miner:

Opublikowano

nigdy nie bylo czeresniowej coli, natomiast chery coke jest robiona w PL, a cola cherry to import z zagranicy i smakuje inaczej

ale obie są wiśniowe

told ya

Opublikowano

Pewnie się zgadza (nadal nie piłem coli cherry), z tym że to już nie jest import zza granicy. U nas już też zastąpili cherry coke colą cherry.

Opublikowano

Wczoraj znalazłem pierwszy raz Coca Colę Cherry w puszce (droga - 2,25, gdzie zwykłe Pepsi u mnie 1,65). I powiem że smakuje mi bardziej niż Cherry Coke :D Nie wiem co na to wpłynęło, ale Cherry Coke piłem jak zwykłą colę, prawie nie wyczuwałem smaku wiśni, z kolei tutaj - jest super.

Opublikowano

Pewnie się zgadza (nadal nie piłem coli cherry), z tym że to już nie jest import zza granicy. U nas już też zastąpili cherry coke colą cherry.

A probowales moze biedronkowa cherry albo sliwke?

Opublikowano (edytowane)

Pierwszy raz w życiu piłem Pepsi Light. O dzizas, co za gó.wno, nawet nie obesrane. Naje.bane w tym słodziku od ch.uja tak, że na końcu jest za mocny posmak. Normalna Pepsi jest the best, Zero już nawet nie będę próbował.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

No smakuje trochę jak najtańsza cola. Jak zrzucałem trochę kilogramów to czasem piłem, był to jedyny napój o słodkim smaku, który wtedy spożywałem. Ostatnio w piotrze i pawle spotkałem chai colę w puszce i bardzo mi podeszła. Schłodzona byłaby goty, lekko kwaskowaty smak.

Gość _Be_
Opublikowano

To samo. Kupiłem Fritza Kawowego i Wostok i ja pierdziu ile cukru :D

Opublikowano

Właśnie dlatego Pepper dla mnie jest spoko, ma mniej cukru od pozostałych napoi. Pomyśleć, że za gówniarza wypić przez weekend 2-3 litry coli to było nic.

Opublikowano

Jak ja rzadko kiedy nie piję puszki pepsi codziennie :D Jedna puszka dziennie to nie jest chyba tragedia :) Ile to, 0.33 litra.

Opublikowano

Chyba rzeczywiście muszę ogarnąć, bo aparat mam na zębach, wolałbym żeby teraz żadne nie zaczęły się psuć :) Ostatnia puszka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Biedrze są dwie limitowane edycje Coli Original - miętowa i z limonką. Kupiłem tę drugą no i taka raczej nie bardzo limonkowa. Dopiero pod koniec czuć posmak.