Opublikowano 23 lutego 201510 l Szuja miał racje, zrobiłem porównanie cherry coke z tym nowym (pipi) i sie roznia =[ Potwierdzam.
Opublikowano 23 lutego 201510 l Szuja miał racje, zrobiłem porównanie cherry coke z tym nowym (pipi) i sie roznia =[ Potwierdzam.
Opublikowano 24 lutego 201510 l nigdy nie bylo czeresniowej coli, natomiast chery coke jest robiona w PL, a cola cherry to import z zagranicy i smakuje inaczej ale obie są wiśniowe told ya
Opublikowano 24 lutego 201510 l Pewnie się zgadza (nadal nie piłem coli cherry), z tym że to już nie jest import zza granicy. U nas już też zastąpili cherry coke colą cherry.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Wczoraj znalazłem pierwszy raz Coca Colę Cherry w puszce (droga - 2,25, gdzie zwykłe Pepsi u mnie 1,65). I powiem że smakuje mi bardziej niż Cherry Coke Nie wiem co na to wpłynęło, ale Cherry Coke piłem jak zwykłą colę, prawie nie wyczuwałem smaku wiśni, z kolei tutaj - jest super.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Pewnie się zgadza (nadal nie piłem coli cherry), z tym że to już nie jest import zza granicy. U nas już też zastąpili cherry coke colą cherry. A probowales moze biedronkowa cherry albo sliwke?
Opublikowano 4 marca 201510 l Pierwszy raz w życiu piłem Pepsi Light. O dzizas, co za gó.wno, nawet nie obesrane. Naje.bane w tym słodziku od ch.uja tak, że na końcu jest za mocny posmak. Normalna Pepsi jest the best, Zero już nawet nie będę próbował. Edytowane 4 marca 201510 l przez Plugawy
Opublikowano 4 marca 201510 l No smakuje trochę jak najtańsza cola. Jak zrzucałem trochę kilogramów to czasem piłem, był to jedyny napój o słodkim smaku, który wtedy spożywałem. Ostatnio w piotrze i pawle spotkałem chai colę w puszce i bardzo mi podeszła. Schłodzona byłaby goty, lekko kwaskowaty smak.
Opublikowano 6 marca 201510 l Piłem wczoraj jakiegoś nowego Dr Peppera. Czarna puszka z wisienkami. Ma bardziej wiśniowy posmak, cos Cherry Coke, ake mniej słodki.
Opublikowano 6 marca 201510 l Tak się odzwyczaiłem od słodzonych napoi, że jak dwa dni temu wypiłem puszkę coli to myślałem, że cukrzycy dostanę
Opublikowano 6 marca 201510 l Właśnie dlatego Pepper dla mnie jest spoko, ma mniej cukru od pozostałych napoi. Pomyśleć, że za gówniarza wypić przez weekend 2-3 litry coli to było nic.
Opublikowano 7 marca 201510 l Jak ja rzadko kiedy nie piję puszki pepsi codziennie Jedna puszka dziennie to nie jest chyba tragedia Ile to, 0.33 litra.
Opublikowano 7 marca 201510 l Kalorycznie dla młodego, aktywnego fizycznie chłopa nie jest to tragedia, ale dla żołądka i zębów już tak.
Opublikowano 8 marca 201510 l Chyba rzeczywiście muszę ogarnąć, bo aparat mam na zębach, wolałbym żeby teraz żadne nie zaczęły się psuć Ostatnia puszka.
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l W Biedrze są dwie limitowane edycje Coli Original - miętowa i z limonką. Kupiłem tę drugą no i taka raczej nie bardzo limonkowa. Dopiero pod koniec czuć posmak.
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l Mnie ciekawiła ta miętowa, ale szkoda, że nie mieli w butelce 0,75. Nie będę brał 2 litry, dla sprawdzenia smaku
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l koszt 2pln więc niedużo, a jak nie zasmakuje, to użyjesz jako odrdzewiacza
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l Niby tak, ale zawsze w biedronie robię spore zakupy i wracam obladowany. Nawet tego smsa pisze z Biedronki;)
Opublikowano 1 maja 20159 l a propos jeszcze dr Peppera to wersja Diet Dr Pepper bardzo spoko. Z napoi dietetycznych dla mnie najlepszy, nie czuć tak posmaku aspartamu