Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W gimbazie i liceum piłem dużo takiego guwna, zaczynał mi się psuć wzrok i szybciej uderzało zmęczenie. Dziś od czasu do czasu wypiję, np Red Bulla dla smaku

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie no, nie chodzi mi o efekty, w sensie że nie piję tego typu rzeczy żeby mnie pobudziły, bo nie działa na mnie ten efekt (albo go nie wyczuwam). Po prostu smak mi się podoba, tych dodatków dla mnie mogłoby w ogóle nie być, typu kofeina itp.

Opublikowano

c0r, ostatnio piłem zielonego, dobry bardzo. Ta limitowana seria nie ma żadnej kofeiny, czy innej guarany, więc pij śmiało:) 
A w ogóle to wpisałem "black vitamin" i chyba więcej wyników jest na czeskich stronach. Nie wiedziałem, że nasz "black" zrobił się taki światowy.

Gość Orzeszek
Opublikowano

monster spoko tylko też myśle że duża pucha za duża na raz.

Opublikowano

ja czasem mam tak, że potrafię codziennie po 2 blacki trzaskać przez tydzień... Staram się ograniczać, ale momentami to jedyna rzecz jaka mnie trzyma na nogach, w zeszłym tygodniu wypiłem 3 kawy i 2 energetyki i to tyle jeśli chodzi o moje płyny w ciągu dnia :( umrę pewnie na zawał jakiś przed 40 :/

Opublikowano

Lubie sobie raz na tydzien kupic jakiegos "tajgera" ale przede wszystkim dla smaku. Najczesciej wybor pada na lidlowskie po 1,50.

Opublikowano

EnerG o smaku kamikaze goty za tę cenę. Bo modżajto, to jednak kupa 

Jak dla mnie tylko oridzinal. Wszelkie stylizowane na drinki to jakas pomylka.

Opublikowano

Ja tam w ogóle tego nie piję. Może w smaku są całkiem ok, ale źle się po nich czuję. Wolę sobie kawę wypić.

Kawa z ekspresu ciśnieniowego :banderas:

Gość _Be_
Opublikowano

Kawa z ekspresu cisniowego to głownie syf chemiczny ledwo poziom wyżej od tych pakowanych w sklepach kaw zmielonych. Nic szczególnego, polecam kiedyś spróbować świeżej, palonej kawy metoda zaparzania akurat nie jest jakoś uber ważna, ale ja np preferuje drip lub chemex. 

Gość _Be_
Opublikowano

A myślałem, że mówisz o kapsułkach :> a ziarna kawy skąd bierzesz?

Opublikowano

Nie no stary, kapsułki to wiadomo, że chemia. Wiadomo, że ziarna, które kupuję nie są świeżo palone, kupuję raczej z tańszych po 25-30 zł za 0,5kg, czasami coś lepszego kupię od Lavazzy, czy Segafredo. W Lidlu Dalmayr jest w dobrej cenie i dobra. Biedrowa też daje radę.

Opublikowano

DrPepper Diet we Freshu po 1,49zł. Wziąłem przed chwilą wszystkie 16 puszek, które znalazłem w jednym sklepie, później podskoczę do drugiego :D

Opublikowano

W Almie cola vanila i zielona (life?) w puszkach po 2,89. Nie wiem czy to jakas nowosc bo tak nie kupuje ale ostatnio musialem wejsc.