Opublikowano 20 czerwca 20159 l Carlo rossi to jedno z tych gównianych win. Miałam klientkę, która kupowała u nas zawsze wina z górnej półki i powiedziała, że nawet komuś kogo nie lubi by go nie kupiła...
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Ale to rozumiem opiniujesz winko nie po swoich odczuciach smakowanych tylko w oparciu o przekaz werbalny kobiety, ktora kupuje drogie bo moze ? Carlo rossi nie jest zle. Mozna kupic wino za 48zl w almie o gorszym smaku niz CR za 20zl.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l prosecco jest dobre, do kupienia w bezdomce Edytowane 20 czerwca 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 20 czerwca 20159 l W dniu 20.06.2015 o 11:48, Mejm napisał(a): Ale ceny 30-40zl to jest juz pulka win dobrych,pułka, to nie bułka!!
Opublikowano 20 czerwca 20159 l W dniu 20.06.2015 o 14:44, M.Bizon24 napisał(a): Ale to rozumiem opiniujesz winko nie po swoich odczuciach smakowanych tylko w oparciu o przekaz werbalny kobiety, ktora kupuje drogie bo moze ? Carlo rossi nie jest zle. Mozna kupic wino za 48zl w almie o gorszym smaku niz CR za 20zl. Babka się zna na tym. Opowiadała jak to wino jest produkowane, że z najgorszych odpadów itp. Raz piłam białe, bez szału. Wiadomo, że to nie jabol w plastiku, ale żeby wrzucać carlo rossi na jakąś prestiżową półkę, to nie-e.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l W dniu 20.06.2015 o 20:43, Lain napisał(a): W dniu 20.06.2015 o 14:44, M.Bizon24 napisał(a): Ale to rozumiem opiniujesz winko nie po swoich odczuciach smakowanych tylko w oparciu o przekaz werbalny kobiety, ktora kupuje drogie bo moze ? Carlo rossi nie jest zle. Mozna kupic wino za 48zl w almie o gorszym smaku niz CR za 20zl. Babka się zna na tym. Opowiadała jak to wino jest produkowane, że z najgorszych odpadów itp. Raz piłam białe, bez szału. Wiadomo, że to nie jabol w plastiku, ale żeby wrzucać carlo rossi na jakąś prestiżową półkę, to nie-e. Swietnie lajn. Teraz wszyscy wiemy, ze zachecasz do nie kupowania/lub kupowania bo jakas babka za ciebie je wypila i powiedziala, ze nie ona kupuje drozsze, tanie to sik. I jeszcze ten polaczkowy opis "jak to jest zrobione", to wyczerpuje temat. U mnie w gospodarstwie domowym pije sie dosc czesto wino wieczorem, przerobilismy i takie carlo rossi za 20 zl z tesco i wina powyzej 100zl i w zyciu nie wpadlbym do glowy aby CR ocenic jak wino marki Komandos. No ale sa kobiety co sie znaja i wystarczy posluchac ich opini aby miec wyrobione kubk ismakowe. boze laj njaka ty jestes :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz:
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Wczoraj z kobieta pilismy polwytrawne czerwone carlo rossi w kawiarni, bo byly tylko CR. I mi i jej smakowalo, takze dobre jak na wino z odpadow, moge polecic.
Opublikowano 7 lipca 20159 l Co pijecie w tych upałach? Woda jakoś już mi się nudzi. Kompotów nie mam. Cola i inne badziewia są słodkie. Co można gulnąć w te upały? Oprócz browarka ofcourse:)
Opublikowano 7 lipca 20159 l W dniu 7.07.2015 o 11:23, Bantofel napisał(a): matemate5? Mam mate, ale po zrobieniu jest gorąca. Edytowane 7 lipca 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 7 lipca 20159 l Na upały? Woda, woda z cytryną/plastrem ogórka/miętą, kwas chlebowy (z Obołona, byle nie żaden dosładzany), sok z brzozy.
Opublikowano 7 lipca 20159 l Zieloną herbatę mrożoną zrób, świetnie gasi pragnienie, nawadnia, koksy taką piją.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Oj tam oj tam, dobra jest, nie ma aż takiego kopa cukrowego jak zwykła. Tylko cena póki co zaporowa, kupowałem za niemal 4 zł za puszkę...
Opublikowano 9 lipca 20159 l Kupiłem w tesco, ciekawy smak, trochę różnica moim zdaniem jest wyczuwalna, zarówno względem coca-coli jak i coli zero.
Opublikowano 18 lipca 20159 l w kuchni świata są te puchy po 2,50 różnica jest taka że jest słodzona Stevią, w smaku trochę bardziej stonowana w słodyczy.
Opublikowano 20 lipca 20159 l Na upały OKF aloe vera, ambrozja, tylko ta cena... Ósemkę za 1,5 l. No, ale z Chin to sprowadzają (dystrykt Korea Pd.).
Opublikowano 23 lipca 20159 l Ale syf. Myślałem, że napis "zielona cytryna", będzie oznaczała limonkę, a nie ogórasa. Napój w dodatku słodki: w składzie woda i na drugim miejscu cukier. Badziew za ok. zeta. Dzień wcześniej wziąłem wersję "niebieska cytryna" i było ok.