Opublikowano 19 października 20159 l Chyba coś takiego mam http://www.ceneo.pl/26281723#tab=reviews_scroll Bierz, bedziesz zadowolony, jak nie, to mi dasz minusa najwyżej, a produkt odeślesz w ciągu dwóch tygodni Edytowane 19 października 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 19 października 20159 l Ja za Huroma dalem 1600zł ale jest ogien samej gwarancji na silnik 5 lat
Opublikowano 19 października 20159 l Muszynianka zawsze na propsie. Sodowa jako baza pod napój na rower najlepsza. Magnezowa na codzień żeby powieki nie latały. Napoje kolorowe i w ogóle jakiekolwiek poza wodą odrzuciłem dwa lata temu, wcześniej piłem zamiast wody. Niedawno miałem szansę wypić szklankę Sprite'a u kumpla. Ledwo to zmęczyłem, sam cukier, gluty po tym gęste, że nie da się przełknąć, trzeba charkać. Pa-sku-dne.
Opublikowano 19 października 20159 l Ja za Huroma dalem 1600zł ale jest ogien samej gwarancji na silnik 5 lat Az tyle? Czy to robi jeszcze kanapki?
Opublikowano 19 października 20159 l Nie. Tylko soki. Porzadny sprzet na lata. Wiadomo ze te tansze tez zle nie robia ale jest jest ponoc roznica z tego co czytalem kiedys.
Opublikowano 26 października 20159 l Piłem właśnie świetny napój. Cola original o smaku kawy. Sprzedawana w biedronkach, tylko w puszkach 250 ml za 0.99. Chyba jakaś limitowana edycja, bo przy samym wejściu stały. Smak ciekawy i pewnie nie dla każdego, ale mi bardzo podszedł. Była jeszcze zwykła, light (też niezła jak na colę bez cukru) i lemon.
Opublikowano 26 października 20159 l Ta kawowa byla jakies 2 tygodnie temu normalnie w butelkach 2l. Duzo jest rodzajow tej koli original, mi najbardziej podchodzi waniliowa ale ona tez jest sezonowo.
Opublikowano 26 października 20159 l Z tymi puszkami coś jest na rzeczy, bonostatnio rzuciły mi się też w oczy te ichniejsze napoje w puszkach, co były zawsze tylko w butlach 2l. Zajdę dziś i sprawdzę, czy jest cola kawowa, bo jestem ciekawy smaku.
Opublikowano 26 października 20159 l Gurwa, już przeszło trzy miesiące nie miałem w ustach żadnej pepsi, ani nic podobnego. Napiłbym się coli waniliowej, ehh
Opublikowano 26 października 20159 l Ja od jakiegoś czasu pijam tylko w weekendy. Kalorie mi raczej nie straszne, ale zębów szkoda.
Opublikowano 26 października 20159 l w sklepach pojawiła sie pepsi ze starym logo w butelkach też jest
Opublikowano 26 października 20159 l No i jak byk napisali, że puszka z lat 80-tych... Z 80-których? Kurwa! Lata osiemdziesiąte, lata 80. 80. lata. Ale Polacy kupią, nie zauważą, nie przejmą się. Najgłupszy naród świata.
Opublikowano 26 października 20159 l kupuj puszke przez nostalgie a nie marudzisz jak facetka od polskiego xD
Opublikowano 28 października 20159 l Ja od jakiegoś czasu pijam tylko w weekendy. Kalorie mi raczej nie straszne, ale zębów szkoda. Przecież ty krupek ważysz ze 120 kg
Opublikowano 28 października 20159 l Skąd takie info? Najwięcej w życiu ważyłem 115, obecnie 93-94 kg.
Opublikowano 18 lutego 20169 l Od poczatku tego roku zakochany w: Poki co pijemy tylko jablko oraz gruszke, szukam tez wersji jablka z malinami ale nie ma tego w tesco. Sam sok jak dla mnie goty.
Opublikowano 18 lutego 20169 l widzialem go w kauflandzie, tesco i auchan, w biedronce niebywam i niekojarze takiego soku, maja tam jakies normalne (pipi) woda z cukrem jak wszystkie inne koncerny
Opublikowano 18 lutego 20169 l W Kauflandzie ten sok jest co jakiś czas na promocji, są też inne wersje smakowe więc tam bym szukał. Dobry cydr z tego wychodzi.
Opublikowano 18 lutego 20169 l W biedrze tym sku.rwialym wysypisku jest tylko jabukowy. Inne smaki b. rzadko sa.