Opublikowano 5 kwietnia 20177 l widzial ktos dr peppera light? odkad alma upadla nigdzie nie moge dostac
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l 3 zł chyba, a w Fit and Tasty na Morenie mają więcej takich napojów, Ice Tea na przykład.
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l tragedii nie ma, musze ich zagadac czy maja tez w lokalu w Sopocie, jednak blizej. dzieki za info
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l nawet nie wiedzialem. Przez kilka tygodni stali pod moja silka swoim foodtruckiem, ale fit zarcie to sobie sam robie.
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Warto spróbować, spaghetti mają dobre, desery, tortilli w życiu lepszej nie jadłem. Za 16 zł wielka i syta, samemu się nienchce robić placka, a oni mają swoje.
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Dziś ciekawe rzeczy próbowałem. Piłem klasyczny. Napój chmielowy, w składzie woda i ekstrakty z chmielu, 0 kcal, cukru, no niczego nie ma. Smakuje jak rozwodnione piwo bezalkoholowe, raczej nic specjalnego, choć warto spróbować, bo niepodobne w smaku do niczego. Trochę jak mocno zmineralizowana woda gazowana. Piłem cytrynową. Spodziewałem się słodko-kwaśnego smaku, ale to zupełnie co innego. Napój jest gorzkawy z cytrusowym aromatem, całkiem dobre, choć moim zdaniem lepiej byłoby, gdyby właśnie dodano więcej soku z cytryny, bardziej orzeźwiające by było. Ten zdecydowanie warto spróbować, na upalne dni dobry, bo gasi pragnienie i nie chce się bardziej pić.
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Ginger Ale. Rety, ależ to dobre! Wiosną, do ginu, będzie wchodzić jak złoto.
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l Dziś ciekawe rzeczy próbowałem. Piłem klasyczny. Napój chmielowy, w składzie woda i ekstrakty z chmielu, 0 kcal, cukru, no niczego nie ma. Smakuje jak rozwodnione piwo bezalkoholowe, raczej nic specjalnego, choć warto spróbować, bo niepodobne w smaku do niczego. Trochę jak mocno zmineralizowana woda gazowana. Piłem cytrynową. Spodziewałem się słodko-kwaśnego smaku, ale to zupełnie co innego. Napój jest gorzkawy z cytrusowym aromatem, całkiem dobre, choć moim zdaniem lepiej byłoby, gdyby właśnie dodano więcej soku z cytryny, bardziej orzeźwiające by było. Ten zdecydowanie warto spróbować, na upalne dni dobry, bo gasi pragnienie i nie chce się bardziej pić. where did you buy all of this
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l Leclerc, w pisdu tam tego mają. Piwa tak samo, nawet jakieś po 7 dych za butelkę. Edytowane 7 kwietnia 20177 l przez krupek
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l Kur.wa, wypiłby ;/ W ogóle ostatnio mi mignął gdzieś w necie taki automat wypełniony takimi nietypowymi smakami klasycznych napojów, szkoda że nie ma ich normalnie w sklepach.
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l od kilku miesiecy nie pijam slodkich napojow typu cola, pepsi, fanta itp, ostatnio kupilem puszke coli i ledwo zmeczylem, strasznie slodkie, klei morde, wzmaga pragnienie polecam sprobowac nie pic, wyjdzie na zdrowie
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l w zasadzie to nie piję żadnych fant, mirind czy innych sprite'ów, już dawno zbrzydły mi te smaki, ale jak zobaczyłem taką truskawkową czy malinową fantę, to jakoś wzięła mnie ochota xD
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l od kilku miesiecy nie pijam slodkich napojow typu cola, pepsi, fanta itp, ostatnio kupilem puszke coli i ledwo zmeczylem, strasznie slodkie, klei morde, wzmaga pragnienie polecam sprobowac nie pic, wyjdzie na zdrowie Mam podobnie, ale obadaj to co wrzuciłem. Tłuszcz.
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l Polska chyba zaczęła wychodzić z cienia pod względem napojów. Coraz więcej czegoś ciekawego.
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l Tez ubolewam, jednak 3.50 raz na jakis czas jeszcze mozna przezyc. Przynajmniej cena ogranicza spozycie cukru.
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l Na szczęście mam źródła przemytu, więc co kilka miesięcy wchodzi jak złoto
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l Idealny odstep czasu aby sie nie przepilo i smakowalo jak za pierwszym razem.