Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Featured Replies

Opublikowano

Pepsi cherry vanilla o jakie dobre. W (pipi)e.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 156,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

A widziałem ostatnio, trzeba spróbować. Wczoraj piłem Sprite i jest teraz o wiele lepszy, wywalili cukier i wrzucili słodziki. Mniej słodki jest.

Opublikowano

Gdzie widziałeś?

Opublikowano

Nie wiem, o co pytasz, więc Ta Pepsi w Piotrze i Pawle, a Sprite w Tesco w takich podłużnych puszkach.

Opublikowano

Przeciez napisalem gdzie pepsi dostac tej.

Opublikowano

sprite zero tez w tesco jest jakby co

Opublikowano

a kiedy widziales ostatnio? Mam dwa tesco w miescie, sprite zero zniknal kilka miesiecy temu i juz sie nie pojawil
Opublikowano

Ten, o którym wspominałem jest jak Zero, w sumie, no bo te 6-7g cukru w puszce to już nie robi.

Opublikowano

a kiedy widziales ostatnio? Mam dwa tesco w miescie, sprite zero zniknal kilka miesiecy temu i juz sie nie pojawil

w zeszłym tygodniu

Opublikowano

dobre ale tak gurwa słodkie, że nie 

Opublikowano

Cisowianka Perlage? Szanuję bardzo, ale to bardzo.

Opublikowano

Ten jaki smakosz monotlenku diwodoru, ostatnimi czasy.

Opublikowano

Nie pijam gazowanych i słodzonych napojów, to się rozsmakowałem, a jak!

Opublikowano

No ja też lubię, spoko opcja z cytrynką i miętą. Chociaż najbardziej to lubię herbaty mrożone, w dzbanku zaparzyć czarną, albo zieloną, ostudzić, dorzucić lód.

Opublikowano

Piłem dziś Sprite'a Zero miętowego, smakuje jak zwykły tylko pod koniec czuć miętę, nie wrócę (jeszcze był Sprite żurawinowy). Piję teraz Dr Peppera waniliowo-wiśniowego, dobry, ale słabo wyczuwalne są te nutki waniliowo-wiśniowe. Cola waniliowa nadal niedościgniona. A co najlepsze, to była też waniliowa Zero. Wszystko z Kuchni Świata.

Opublikowano

Była też wiśniowa diet. A to wszystko po 5,50 za puszkę, ech...

Opublikowano

No cena zaporowa, ale to norma za importowane napoje. Szczególnie w takim sklepie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiśniowa Pepsi Max to od dawna jest u nas? Wczoraj dopiero zauważyłem.Dobra, bardziej mi smakuje niż Pepper Diet.

Opublikowano

Ta, juz jakis czas jest.

Opublikowano

W Żabce chyba jeszcze nie ma, ja widziałem w barach, póki co. Sam kupiłem w barze mlecznym.

Opublikowano

obskoczylem pare sklepow, w tym tesco i nie ma :(