Opublikowano 13 lipca 20177 l A widziałem ostatnio, trzeba spróbować. Wczoraj piłem Sprite i jest teraz o wiele lepszy, wywalili cukier i wrzucili słodziki. Mniej słodki jest.
Opublikowano 13 lipca 20177 l Nie wiem, o co pytasz, więc Ta Pepsi w Piotrze i Pawle, a Sprite w Tesco w takich podłużnych puszkach.
Opublikowano 13 lipca 20177 l Ja tam dalej jestem fanem gruszkowej mirindy jak juz mam pic cos slodkiego, pilem ostatnio cole limonkowa i taka sobie
Opublikowano 13 lipca 20177 l sprite zero tez w tesco jest jakby coa kiedy widziales ostatnio? Mam dwa tesco w miescie, sprite zero zniknal kilka miesiecy temu i juz sie nie pojawil
Opublikowano 13 lipca 20177 l Ten, o którym wspominałem jest jak Zero, w sumie, no bo te 6-7g cukru w puszce to już nie robi.
Opublikowano 14 lipca 20177 l sprite zero tez w tesco jest jakby coa kiedy widziales ostatnio? Mam dwa tesco w miescie, sprite zero zniknal kilka miesiecy temu i juz sie nie pojawil w zeszłym tygodniu
Opublikowano 14 lipca 20177 l Piłem ostatnio chyba pierwszy raz Vanilla Cola. Dobre to jak nie wiem, aż mam ochotę znowu pić gazowane napoje.
Opublikowano 20 lipca 20177 l Nie pijam gazowanych i słodzonych napojów, to się rozsmakowałem, a jak!
Opublikowano 20 lipca 20177 l No ja też lubię, spoko opcja z cytrynką i miętą. Chociaż najbardziej to lubię herbaty mrożone, w dzbanku zaparzyć czarną, albo zieloną, ostudzić, dorzucić lód.
Opublikowano 22 lipca 20177 l Piłem dziś Sprite'a Zero miętowego, smakuje jak zwykły tylko pod koniec czuć miętę, nie wrócę (jeszcze był Sprite żurawinowy). Piję teraz Dr Peppera waniliowo-wiśniowego, dobry, ale słabo wyczuwalne są te nutki waniliowo-wiśniowe. Cola waniliowa nadal niedościgniona. A co najlepsze, to była też waniliowa Zero. Wszystko z Kuchni Świata.
Opublikowano 22 lipca 20177 l No cena zaporowa, ale to norma za importowane napoje. Szczególnie w takim sklepie.
Opublikowano 19 sierpnia 20177 l Wiśniowa Pepsi Max to od dawna jest u nas? Wczoraj dopiero zauważyłem.Dobra, bardziej mi smakuje niż Pepper Diet.
Opublikowano 19 sierpnia 20177 l W Żabce chyba jeszcze nie ma, ja widziałem w barach, póki co. Sam kupiłem w barze mlecznym.