Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Debilny post roziego, nie wiem po co w ogole się produkujesz spier.dolix, jak ktoś myśli, że kawa działa negatywnie na człowieka to radzę się dokształcić. Taki obserwator świata a nie wie. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A wiadomo jaka to kawa? Ile filżanek? Czy kubków? Jakie ziarna? Jaki sposób parzenia? No nie.  Kurcze no ja czasem w weekendy wypijam litr kawy, na pewno umrę. 

Opublikowano
9 godzin temu, krupek napisał:

Cola Waniliowa to jest mistrz jednak, mega mi smakuje. Mogliby wersję bez cukru rozkminić.

Szukaj w sklepach z zagranicznymi produktami, bo jest wersja Zero.

Opublikowano

Limonkowa jest super i to tyle. Z innych rzeczy polecam Pepsi Cherry Zero i Vanilla & Cherry. W takich samych wariantach występuję również Dr. Pepper.

Opublikowano

Peppera muszę popróbować. Do napojów nie naładowanych cukrem mam dystans - taki seks ale w gumie. Niby to samo a jednak co innego w smaku, sprawka cukru, który poza tym, że jest zabójczy to niesamowity. Żałuję, że napoje gazowane zamiast lipnymi słodzikami nie słodzone są ksylitolem. :(

Opublikowano
2 godziny temu, krupek napisał:

To wtedy Coca Cola zielona, chyba Life, słodzona Stevią.

Tam jest mniej cukru ale dodali stevii. Stevia jako słodzik nieco wyżej dla mnie jak aspartam itp. ale ksylitol wciąż najlepsza.

Gość Orzeszek
Opublikowano

cola vaniliowa zmrożona z gałkami lodów śmietankowych :banderas:

Opublikowano

Nie cofa wam się po tej coli waniliowej? Dla mnie wersja bez cukru byłaby idealna, bo jak ostatnio kupiłem zwykłą to była tak słodka, że 1l butelkę piłem 3 dni. Niestety wariant zero jeszcze do Niemiec nie dotarł :(

Opublikowano (edytowane)

Pić cole 3 dni? Kupuje raz w tygodniu na weekend i 0,5 l butelka mi starcza. :) Po wypiciu szklanki nie muli.

Ale ja nie o tym. Wjechała coca cola cherry zero z biedry i muszę powiedzieć, że pierwszy raz piję nie słodzony kolorowy napój, który autentycznie mi smakuje. Co prawda smak jest ulotny po przełknięciu ale wyraźna wiśnia (zapach przywodzi mi bardziej waniliową colę) i brak posmaku słodzika w gardle windują ten napój na szczyt mojej listy. POLECAM!

Edytowane przez JJoker
Xyz
  • Haha 1
Opublikowano
23 godziny temu, Lucek napisał:

Nie cofa wam się po tej coli waniliowej? Dla mnie wersja bez cukru byłaby idealna, bo jak ostatnio kupiłem zwykłą to była tak słodka, że 1l butelkę piłem 3 dni. Niestety wariant zero jeszcze do Niemiec nie dotarł :(

Ja aż przestałem kupować, bo piłem za dużo. Wczoraj ostatnie pół litra wjechało (i to chyba jedyne pół litra w tym tygodniu było) i od teraz trzeba się trochę ograniczać.

Opublikowano

Ja colę/colopodobne/spritopodobne i inne słodkie dawno, dawno temu odstawiłem i wiecie co? 

Teraz kiedy napiję się kilka łyków czegoś takiego od razu czuję ten cukier, to ogromne przesłodzenie. Z uśmiechem politowania patrzę na kumpli w robocie, którzy spijają 1,5 litra polo coli, czy zwykłej oryginalnej przez 8 godzin. Dzień za dniem. 

Woda panowie. Czysta woda. Tylko to może uratować nasze organy wewnętrzne.  Detoksykacja :)

16 godzin temu, JJoker napisał:

Kupuje raz w tygodniu na weekend i 0,5 l butelka mi starcza. :) Po wypiciu szklanki nie muli

Pijesz szklankę i Cię muli?

Dalej widzisz sens picia czegoś takiego?

Naprawdę ...

:/

Opublikowano
Godzinę temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Pijesz szklankę i Cię muli?

Dalej widzisz sens picia czegoś takiego?

Naprawdę ...

:/

Przeczytaj i ogarnij, że napisałem, że nie muli po szklance. Na codzień piję tylko wodę. Szaleję na weekend.