Gość _Be_ Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Debilny post roziego, nie wiem po co w ogole się produkujesz spier.dolix, jak ktoś myśli, że kawa działa negatywnie na człowieka to radzę się dokształcić. Taki obserwator świata a nie wie. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Ja tam widzę cztery kawy dziennie, a nie kawa w ogóle. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 A wiadomo jaka to kawa? Ile filżanek? Czy kubków? Jakie ziarna? Jaki sposób parzenia? No nie. Kurcze no ja czasem w weekendy wypijam litr kawy, na pewno umrę. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 No litr kawy przez weekend, jaka by nie była, to chyba nie jest zabójcza dla organizmu dawka. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Kawa? Co najmniej jedna dziennie. Przeważnie dwie. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 No, też piję dwie. Ale picie czterech, chamskich polskich normalnych, tradycyjnych sypanych kaw z dwóch łyżeczek, tak jak pan jezus powiedział, nie wróżyłoby dobrze mojej pikawie. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 zdrowiej pić 10 kaw niż być rozim 2 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Cola Waniliowa to jest mistrz jednak, mega mi smakuje. Mogliby wersję bez cukru rozkminić. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 wczoraj piłem, 50mg kofeiny, Zenon się się pie.rdoli. Jednak w smaku trochę gorszy. Do tych z lidla bym porównał. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 9 godzin temu, krupek napisał: Cola Waniliowa to jest mistrz jednak, mega mi smakuje. Mogliby wersję bez cukru rozkminić. Szukaj w sklepach z zagranicznymi produktami, bo jest wersja Zero. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Rozi jakie są jeszcze warianty coli godne uwagi? Wiśniową i waniliową lubię, cytrynowa (ale to chyba pepsi?) taka sobie. Jest tego więcej? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Limonkowa jest super i to tyle. Z innych rzeczy polecam Pepsi Cherry Zero i Vanilla & Cherry. W takich samych wariantach występuję również Dr. Pepper. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Peppera muszę popróbować. Do napojów nie naładowanych cukrem mam dystans - taki seks ale w gumie. Niby to samo a jednak co innego w smaku, sprawka cukru, który poza tym, że jest zabójczy to niesamowity. Żałuję, że napoje gazowane zamiast lipnymi słodzikami nie słodzone są ksylitolem. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 To wtedy Coca Cola zielona, chyba Life, słodzona Stevią. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 2 godziny temu, krupek napisał: To wtedy Coca Cola zielona, chyba Life, słodzona Stevią. Tam jest mniej cukru ale dodali stevii. Stevia jako słodzik nieco wyżej dla mnie jak aspartam itp. ale ksylitol wciąż najlepsza. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 cola vaniliowa zmrożona z gałkami lodów śmietankowych Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Cola Cherry Zero mistrzostwo świata Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Sprawdzę bo widziałem w biedrze. Boję się tylko tego chamskiego smaku słodzika po przełknięciu, który kojarzy mi się z wypalaniem ocynku. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Nie cofa wam się po tej coli waniliowej? Dla mnie wersja bez cukru byłaby idealna, bo jak ostatnio kupiłem zwykłą to była tak słodka, że 1l butelkę piłem 3 dni. Niestety wariant zero jeszcze do Niemiec nie dotarł Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 (edytowane) Pić cole 3 dni? Kupuje raz w tygodniu na weekend i 0,5 l butelka mi starcza. Po wypiciu szklanki nie muli. Ale ja nie o tym. Wjechała coca cola cherry zero z biedry i muszę powiedzieć, że pierwszy raz piję nie słodzony kolorowy napój, który autentycznie mi smakuje. Co prawda smak jest ulotny po przełknięciu ale wyraźna wiśnia (zapach przywodzi mi bardziej waniliową colę) i brak posmaku słodzika w gardle windują ten napój na szczyt mojej listy. POLECAM! Edytowane 3 grudnia 2017 przez JJoker Xyz 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 23 godziny temu, Lucek napisał: Nie cofa wam się po tej coli waniliowej? Dla mnie wersja bez cukru byłaby idealna, bo jak ostatnio kupiłem zwykłą to była tak słodka, że 1l butelkę piłem 3 dni. Niestety wariant zero jeszcze do Niemiec nie dotarł Ja aż przestałem kupować, bo piłem za dużo. Wczoraj ostatnie pół litra wjechało (i to chyba jedyne pół litra w tym tygodniu było) i od teraz trzeba się trochę ograniczać. Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Ja colę/colopodobne/spritopodobne i inne słodkie dawno, dawno temu odstawiłem i wiecie co? Teraz kiedy napiję się kilka łyków czegoś takiego od razu czuję ten cukier, to ogromne przesłodzenie. Z uśmiechem politowania patrzę na kumpli w robocie, którzy spijają 1,5 litra polo coli, czy zwykłej oryginalnej przez 8 godzin. Dzień za dniem. Woda panowie. Czysta woda. Tylko to może uratować nasze organy wewnętrzne. Detoksykacja 16 godzin temu, JJoker napisał: Kupuje raz w tygodniu na weekend i 0,5 l butelka mi starcza. Po wypiciu szklanki nie muli Pijesz szklankę i Cię muli? Dalej widzisz sens picia czegoś takiego? Naprawdę ... Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Wodę piją zwierzęta 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Godzinę temu, MAJOCHEY_PL napisał: Pijesz szklankę i Cię muli? Dalej widzisz sens picia czegoś takiego? Naprawdę ... Przeczytaj i ogarnij, że napisałem, że nie muli po szklance. Na codzień piję tylko wodę. Szaleję na weekend. Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 No, ale po dwóch już tak ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi