krupek 15 475 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 No import to i marża sroga. Jako ciekawostkę wrzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Niby moda na bycie fit, a w Polsce nadal bieda jesli chodzi o napoje bez cukru. Dziś mnie wzielo na gazowane, to sie ratowałem w piotrze i pawle. Szkoda, ze wycofali grapefruitowa mirinde bez cukru i sprite zero ze sklepow. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 W UK nie dawno piłem waniliową, mega jest. To samo mango. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Najszybciej produkty bez cukru dostaniemy w.... siłowniach. Powstała nawet osobna marka/firma sugarlesslife.pl, która dystrybuuje lodówki pełne różnych napojów zero, w tym takich co nie dostaniemy ich na codzień w Żabce. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Na guiltfree.pl też jest duży wybór, ale ceny dość wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Apropos napojów bezcukrowych, Sprite ogórek - bardzo spoko, zapach i smak ogórka trzyma się w tle, a napój z jakiegoś powodu wydaje się słodszy niż podstawowa wersja. Ciekawe czy to na stałe, czy jakaś limitka. Przydałyby się zerowe wersje sprajta i fanty dostępne wszędzie jak cola zero, no ale czego oczekiwać, jak od dekady się nie można doprosić coli waniliowej w normalnej dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 W Japonii jest cola z wódą w puszce jako drink - u nas też próżno czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 5 godzin temu, Tokar napisał: Przydałyby się zerowe wersje sprajta i fanty dostępne wszędzie jak cola zero, no ale czego oczekiwać, jak od dekady się nie można doprosić coli waniliowej w normalnej dystrybucji. Pisałem pare postów wyżej, że niby moda na bycie fit, a producenci napojów jakoś tego nie wykorzystują. Sprite zero przez dłuższy czas był w sieci Tesco, 4,99zl za 2l. Nigdy nie zwróciłem uwagi, czy to była polska dystrybucja, czy ściągali na własną rękę jak kiedyś gwiazdki milky way. Fanta zero bardzo dobra w smaku, w piotrze i pawle mają w puszkach, ale to ściągają sami. Co do ogórkewgo spirte'a to widziałem go w sklepie, ale nie zwróciłem uwagi, że jest bez cukru. Właśnie skoczyłem do żabki i nawet mi smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Kurwa Coli waniliowej nie wprowadzą na stałe do Polski, ale ogórkowego Sprite'a? JASNE, PROSZĘ PANA BARDZO! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Cola waniliowa pyszota. :p Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Gunwo niepijalne chemiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
boston_luke 193 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 22 godziny temu, Tokar napisał: Przydałyby się zerowe wersje sprajta i fanty dostępne wszędzie jak cola zero, no ale czego oczekiwać, jak od dekady się nie można doprosić coli waniliowej w normalnej dystrybucji. Zwykły sprite jest prawie jak wersja zero. Stewię zaczęli stosować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Ten ogórkowy Sprite to rzyg straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dawno nie piłem tak dobrego gazowanego słodkiego dziada jak Schweppes RUSSCHIAN, z hibiscusem. No gazowane objawienie. Kupiłem w biedrze 20 butelek bo cholera wie kiedy to znowu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Wczoraj wypiłem se monsterka. Żółta pucha taka chropowata, pół litra cukru w plynie. A potem spać nie mogłem do drugiej. Ale smak faktycznie dobry, jak jakaś podróba fanty. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 w sobote byłem w tej s(pipi)iałej mexicanie w Poznaniu, kiedyś to było średnie/ czasami dobre, teraz to żarcie jest gorsze niż w sfinksie. A te yebane margerity xD nie mogłem pić alko więc wziąłem tylko z syropem. Gdyby nie lód który musiałem brac z każdym łykiem i chrupac by rozrzedzić ten cukier to bym nie ujechał. Więc przy okazji, ostrzegam przed mexicana. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ale czy czasem te napoje "bez cukru, super zdrowe", nie mają gorszego zamiennika aspartamu? Słyszałem, że te bezcukrowe cole, są gorsze (dla zdrowia) od normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Chyba nie sa gorsze bo spartakusy zlopia te light wiec raczej cukier < aspartam. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 12 godzin temu, grzybiarz napisał: Ale czy czasem te napoje "bez cukru, super zdrowe", nie mają gorszego zamiennika aspartamu? Słyszałem, że te bezcukrowe cole, są gorsze (dla zdrowia) od normalnych. Musiałbyś wypijać minimum 6-7l takich napojów dziennie, żeby słodzik Ci szkodził. Aczkolwiek, np w coli chyba gorszy jest kwas fosforowy dla zębów, nawet jak się pije codziennie małe ilości, a już w połączeniu z cukrem w normalnej wersji jest niezłym destruktorem szkliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Nie mogę się opanować z tą Fritz Colą kawową, jest zbyt pyszna, a unikam słodzonych napojów Widziałem jeszcze półlitrowe butelki w necie, ale chyba w Polsce nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 0,5 l widziałem tylko w Niemczech, ale dla mnie ok przynajmniej nie wypije tyle cukru na raz Ja ostatnio w ch,uj lubię mio mio imbirowe i jak znajdę w sklepach to nachmieloną lubię strzelić, sama woda i chmiel bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 A Wostoki jeszcze sprzedają u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Nie wiem ostatnio w Pradze piłem pysznego śliwka karadamon a w Warszawie nie widuje już Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Takie napoje to prędzej w barach wszelakiego typu, zwłaszcza wege. W Avocado w Gdańsku jest cała lodówa Fritz, Mio Mio i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 No u nas w Warszawie są normalnie w sklepach jak Carrefour. Tylko, że po prostu Wostok juz chyba nie jest importowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi