Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 21.11.2018 o 21:08, milan napisał:

Chciałem tylko napisać że Kinnie Polska wyprzedaje w związku  z black friday Kinnie za 17 zł  za 12 butelek 0,5 l. Termin - koniec listopada.

Polecam, ja własnie piję kinnie z 5 zamówienia.

Wiem, tylko, że ja pytałem, gdzie stacjonarnie dostać, w jakim sklepie.

Opublikowano

4176dc1f310fa691207e6c96c88265a9

Bóg.

Jeszcze kofeiny tyle co w energolu i co najważniejsze - z cukrem, a nie aspartamem.

Opublikowano

Jak ktoś ma gdzieś w pobliżu, albo po drodze Leclerca to polecam zajrzeć, chyba największy wybór napojów. Dużo smaków Fanty, Coca Cola waniliowa, a do tego sporo dziwnych napojów od anyżowych, po ziołowe i nawet jakieś bułgarskie oranżady.

Opublikowano

Niezla jest ta zielona. 7,5g cukru na 100ml. Nic mi to nie mowi wiec pytam forumowych szpecow od zywienia: duzo, malo jak na slodzone napoje colopodobne?

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Niezla jest ta zielona. 7,5g cukru na 100ml. Nic mi to nie mowi wiec pytam forumowych szpecow od zywienia: duzo, malo jak na slodzone napoje colopodobne?

To 1,5 lyzeczki cukru w 100ml. Mega duzo. Posłódź sobie 100ml herbaty taka iloscia to wyczaisz o co chodzi. literka takiej coli na luzaku zrobisz i tym samym zjesz 15 lyzeczek cukru xD od samego pisania dostaje cukrzycy.

Opublikowano

Sporo. Herbate "slodze" doslownie czubkiem lyzeczki a jak bym wsypal 1,5 to bym sie zrzygal. No ale panie bonbelki so to i cukier lepiej smakuje. Litr zrobie w 2 dni i znow pojde na odwyk. Swieta sa to co sobie bede zalowal :nosacz:

Opublikowano

A ja polecam taką miksturę - Pepsi, albo cola wiśniowa bez cukru lub cynamonowa, do tego plaster pomarańczy i parę goździków. Ciekawy smak. Jak ktoś woli z cukrem colę to też się sprawdzi.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja zrobiłem na święta podobną miksture. Gorąca woda, tam kroimy w plasterki całego pomarańcza ze skórką (oczywiście spażonego wrzątkiem), dodajemy 5 goździków, trochę rozmarynu, kilka łyżek miodu i mieszamy/ugniatamy. Bardzo fajny świąteczny napój 

Opublikowano

Chai Cola Zero, w końcu spróbowałem i jest bardzo dobra, polecam.

Piłem też dziś Monsterka Lewis Hamilton i jest spoko, dobrze wszedł, ale czerwony nadal niezwyciężony. Szkoda tylko, że już prawie nigdzie go nie widzę.

Opublikowano

Polecilem w jednej hamburgerowni by zamowili kinnie ze zayebiste panie.

Zamowili i nikomu nie smakuje, jako jedyny wykupuje powoli ich zapasy :yao:

Lud to jednak musi miec te slodkie babelki

Co lepsze jelopy wola wydac tez 8 zl na jakies john lemon z (pipi) niz 6 zl na kinnie.

• Haha 1