Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To samo Szprajt, który smakuje jakby sam Święty Od Cytrusów pieścił limonką twoje gardło. Taki 7UP to można z jakimś środkiem do czyszczenia kibli co najwyżej pomylić. 

• Haha 1
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Shen napisał:

Najlepsza Cola to ta  z polomarketu, 1.99zl za 2l

Obawiam się, że jest jeszcze tansza wersja 2l, coś koło 1,19. Ta za 1.99 to cola zero 2l pakowana w dwupaki które można rozrywać i teoretycznie jest lepsza.

Ostatnio w polo mieli Tigery za 1,99 i ten Mojito Ice jest zaje.bisty.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano
5 minut temu, Plugawy napisał:

Ta za 1.99 to cola zero 2l pakowana w dwupaki które można rozrywać i teoretycznie jest lepsza.

o te zero mi chodziło, lepsza niż coca cola zero czy inne pepsi max

Opublikowano (edytowane)

Myślałem, że żartujesz dlatego uściśliłem, że najgorszym gwnem jest ta za 1,19 a Tobie na serio smakuje. W sumie to nie wiem nie piłem jej nigdy.

A i na półce powinna byc ponownie Coca Cola Chery 1l, bo znowu wjeżdza. Chodzi o normalną nie zero.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

Za kazdym razem jak  widze dyskusje wywolana przez bartłomieja o byle (pipi) , wktorej wysmiewa gust smak, czy inne subiektywne odczucia, to smieje sie na wspomnienie tych  drugich postów w ktorych wysmiewa krytykowanie gustu, smaku cz innych subiektywnych odczuć drugiej  osoby

• Plusik 1
Opublikowano
10 godzin temu, milan napisał:

Za kazdym razem jak  widze dyskusje wywolana przez bartłomieja o byle (pipi) , wktorej wysmiewa gust smak, czy inne subiektywne odczucia, to smieje sie na wspomnienie tych  drugich postów w ktorych wysmiewa krytykowanie gustu, smaku cz innych subiektywnych odczuć drugiej  osoby

no ciekawe gdzie wyśmiewam czyjś gust xD

Opublikowano

Na przykład na forum psxextreme.info

12 godzin temu, Shen napisał:

Polecam sprobowac, serio jest spoko.

51321673_806762506357364_420456784655600

51360197_324386438202498_588867821899874

A spróbuję w weekend, mam Polo na osiedlu. Ten opis z powiązaniem z USA mnie przekonuje.

Opublikowano

Blaber, jako skrajny lewak, jest najbardziej tolerancyjnym uzytkownikiem forum. Szkoda tylko, ze zawsze jego tolerancja konczy sie tam gdzie zaczyna sie czyjs gust.

Kiedys pepsi (bo slodsze), teraz cola (bo mniej slodka). Polskie zamienniki mi nie podchodza, ale bedronkowa hop cola vaniliowa mniam.

Opublikowano

No i elegancko :lapka:  kupiłem dzisiaj w biedzie za 3,99 bo chyba wyprzedają zaległe limitowane edycje, też raczej słabizna, lekko kwaskowate ale cynamonu w tym za grosz nie czułem ale nadal lepsze niż kokos

00061685.jpg?id=1512433808

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał:

Ale mogles do energy drinkow wrzucic.

Nie rozumiem rozgraniczania tych tematów.

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Dorabiacie piz,dzie uszy :pawel: 

Nie trzeba ci już nic dorabiać.

• 3 tygodnie później...