Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A u mnie jest nie na półce w alejce jeno na półce naprzeciwko chłodziarek z nabiałem. Może być jeszcze gdzieś przy kasach, ewentualnie w koszach z żarciem, to nie jest artykuł w stałej sprzedaży, więc na półce między napojami raczej nie będzie.

Opublikowano

mlk2kz.jpg

myślałem, że to jakiś energol albo inny aloesowo-podobny napój a to bardziej pod radlera podchodzi, na bazie piwa i lemoniady, nie za słodki, schłodzony bardzo ok

Opublikowano
W dniu 24.05.2019 o 19:08, Mejm napisał:

Vaniliowa Pepsi Max. O ku.rwa xD Najpierw czuc posmak jakiegos lekarstwa a jak juz sie jezyk przyzwyczai to na pewno nie czuc wanilii. Jeszcze wieksze go.wno niz waniliowa cola zero. A jednak sie dalo.

Ej co ty godosz, teraz piję i zdecydowanie najlepsza z tych wszystkich bez cukru, bo nie czuć w ogóle słodzika. A wanilia smakuje jak aromat do ciasta, czyli jest oki. Would bang zdecydowanie.

Opublikowano

mejm nie lubi niczego co jest bez cukru czyli trzeba brać na to poprawkę :usmiech:

Opublikowano

Prawda, też w końcu dostałem ją w Biedrze w weekend i jest pyszna. O(pipi)ałem wielką butlę w 2 dni jak za starych dobrych czasów, gdy weekend bez 2l coli był weekendem straconym.

Opublikowano

Okropna jest ta waniliowa pepsi max :bad: Po pierwszym łyku aż mną wzdrygnęło, aromat bardziej chemiczny niż wanilina. Chyba tego samego środka używają do wunderbaumow.

Ostatnio (w ramach walki z otyłością) zacząłem pić napoje ze słodzikami i z pepsi dla mnie zdecydowanie Ginger. Smak typowego aromatu imbirowego, bez takiej patologii jak w tej waniliowej. Dodatkowo maskuje trochę ten słodzik (w przypadku waniliowej jeszcze go podkreśla co jest dosyć logiczne biorą pod uwagę parametry smakowe wanilii i imbiru). 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pepsi ginger :bad: Fajnie że imbir, tylko szkoda że pachnie i smakuje jak ten marynowany dodawany do sushi. Waniliowej nadal nie spotkałem. Ciągle biedronkowy exclusive? 

Opublikowano

Oranzada wyborowa "legenda powraca". Niech wraca skad przyszla, smakuje jak bezcukrowe siki. Nie taka byla oranzada jaka pamietam. 

Opublikowano

Dziś już chyba nie ma takiej prawdziwej oranżady o cukierkowym smaku, albo po prostu na taka nie trafiłem. Może jakas hipstersko kraftowa gdzieś by się znalazła.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Lidlu półlitrowa Club Mate - zwykła, z granatem i ice tea, za 6,99.

Opublikowano

To niezle je.banie polskiego konsumenta bo w kazdym niemieckim markecie Club Mate kosztuje 0.80-0.99 centow. Nawet doliczajac kaucje jest taniej. A Fritz Cole polecam rabarbarowa, zimna wchodzi jak zloto i do tego ma obnizona zawartosc cukru.