Opublikowano 27 maja 20195 l W dniu 7.05.2019 o 13:17, Rozi napisał: Jest w Lidlu, bardzo dobra. Dobre w ch,uj
Opublikowano 27 maja 20195 l A u mnie jest nie na półce w alejce jeno na półce naprzeciwko chłodziarek z nabiałem. Może być jeszcze gdzieś przy kasach, ewentualnie w koszach z żarciem, to nie jest artykuł w stałej sprzedaży, więc na półce między napojami raczej nie będzie.
Opublikowano 31 maja 20195 l myślałem, że to jakiś energol albo inny aloesowo-podobny napój a to bardziej pod radlera podchodzi, na bazie piwa i lemoniady, nie za słodki, schłodzony bardzo ok
Opublikowano 4 czerwca 20195 l W dniu 24.05.2019 o 19:08, Mejm napisał: Vaniliowa Pepsi Max. O ku.rwa xD Najpierw czuc posmak jakiegos lekarstwa a jak juz sie jezyk przyzwyczai to na pewno nie czuc wanilii. Jeszcze wieksze go.wno niz waniliowa cola zero. A jednak sie dalo. Ej co ty godosz, teraz piję i zdecydowanie najlepsza z tych wszystkich bez cukru, bo nie czuć w ogóle słodzika. A wanilia smakuje jak aromat do ciasta, czyli jest oki. Would bang zdecydowanie.
Opublikowano 4 czerwca 20195 l mejm nie lubi niczego co jest bez cukru czyli trzeba brać na to poprawkę
Opublikowano 4 czerwca 20195 l Prawda, też w końcu dostałem ją w Biedrze w weekend i jest pyszna. O(pipi)ałem wielką butlę w 2 dni jak za starych dobrych czasów, gdy weekend bez 2l coli był weekendem straconym.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Okropna jest ta waniliowa pepsi max Po pierwszym łyku aż mną wzdrygnęło, aromat bardziej chemiczny niż wanilina. Chyba tego samego środka używają do wunderbaumow. Ostatnio (w ramach walki z otyłością) zacząłem pić napoje ze słodzikami i z pepsi dla mnie zdecydowanie Ginger. Smak typowego aromatu imbirowego, bez takiej patologii jak w tej waniliowej. Dodatkowo maskuje trochę ten słodzik (w przypadku waniliowej jeszcze go podkreśla co jest dosyć logiczne biorą pod uwagę parametry smakowe wanilii i imbiru).
Opublikowano 27 czerwca 20195 l W dniu 27.05.2019 o 19:26, MaZZeo napisał: byłem w dwóch biedronkach i waniliowej pepsi max nie widziałem no i znalazłem i mi smakuje, chociaż chyba też jak pajgi wolę ginger. Edytowane 27 czerwca 20195 l przez MaZZeo
Opublikowano 27 czerwca 20195 l Pepsi ginger Fajnie że imbir, tylko szkoda że pachnie i smakuje jak ten marynowany dodawany do sushi. Waniliowej nadal nie spotkałem. Ciągle biedronkowy exclusive?
Opublikowano 4 lipca 20195 l Oranzada wyborowa "legenda powraca". Niech wraca skad przyszla, smakuje jak bezcukrowe siki. Nie taka byla oranzada jaka pamietam.
Opublikowano 5 lipca 20195 l Dziś już chyba nie ma takiej prawdziwej oranżady o cukierkowym smaku, albo po prostu na taka nie trafiłem. Może jakas hipstersko kraftowa gdzieś by się znalazła.
Opublikowano 5 lipca 20195 l Bywaja w zabkach w szkalnych butelkach 0.3 z kapslem. Bardzo dobre jak ktos toleruje cukier.
Opublikowano 29 lipca 20195 l To niezle je.banie polskiego konsumenta bo w kazdym niemieckim markecie Club Mate kosztuje 0.80-0.99 centow. Nawet doliczajac kaucje jest taniej. A Fritz Cole polecam rabarbarowa, zimna wchodzi jak zloto i do tego ma obnizona zawartosc cukru.