Opublikowano 25 sierpnia 20195 l dla fanow club mate polecam sie porozgladac za MATE MATE. dolac 50cl jaggerka i mozna isc z szymonem na melanz.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l W Rossmanie Ice Tea Zero we wszystkich smakach za 2.69. Brzoskwiniowa też dobra, jeszcze zielonej nie piłem.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Nie było przez długi czas, bardzo długi czas. A teraz jest, importowana z Rumunii XD
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l O ku.rwa xD Rzadko pije pepsi, myslalem, ze twist to juz taki standard jak swego czasu cherry coke.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Pepsi twist to graal wśród napojów gazowanych, nie ma lepszej od niej.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Już zaliczyłem Smak ten sam. Żabka robi ładny import, bo ostatnio mieli Pepsi Blue. U nas rynek zalali gównami zero calories i to wszystko jakieś wyjałowione. Cherry Cola, to była najlepsza Cola- pamiętamy. To samo Moutain Dew, tego się pić nie da EDIT Twist była kiedyś i ją wycofali. Aktualnie jest z limonką pod nazwą LIME, oczywiście ZERO. Czyli można olać. Edytowane 29 sierpnia 20195 l przez iluck85
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l No te wszystkie zero pepsi to takie niepijalne gunwo, że tylko wylać wszystko do Wisły. Może wrócą te pepsi twist na stałe.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Jak mam pic cole/pepsi to tylko pepsi max, a nie to cukrowe 11g/100ml guvno.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 13 godzin temu, iluck85 napisał: U nas rynek zalali gównami zero calories i to wszystko jakieś wyjałowione. To samo Moutain Dew, tego się pić nie da MD z cukrem wróciło już dawno temu.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 22 minuty temu, flavio napisał: Cola zero >pepsi max True. Te Pepsi bez cukru są OBRZYDLIWE.
Opublikowano 1 września 20195 l Ciekawostka W kilku sklepach widziałem Pepsi z Ukrainy. Ma inną butelkę-kształt. Można z ciekawości spróbować, jak dla mnie inny posmak. Chyba im dalej na wschód tym gorzej Najlepszy smak i tak ze szklanej butelki, ale ta z Ukrainy ma taki posmak w tle i jest inna od naszej rozlewanej u nas.
Opublikowano 11 września 20195 l 15 minut temu, krupek napisał: Nie ma już Ice Tea Zero w Żabie ale jest to, mi smakuje
Opublikowano 17 września 20195 l W dniu 11.08.2019 o 13:30, Rudiok napisał: To: Mesjasz napojów. Dorwane w Chorwacji, ale widziałem też na Alle. Pyszne, ziołowe, najlepsze z tych a'la Coca cola. Ależ to jest zayebiste. Szkoda, że przywiozłem tylko jedną butelkę. Rozglądałem się po sieci i żaden sklep chyba jej nie sprowadza Była jeszcze w wesji zero, ale wolałem nie psuć sobie smaku.
Opublikowano 17 września 20195 l 40 minut temu, Kosmos napisał: Ależ to jest zayebiste. Szkoda, że przywiozłem tylko jedną butelkę. Rozglądałem się po sieci i żaden sklep chyba jej nie sprowadza Była jeszcze w wesji zero, ale wolałem nie psuć sobie smaku. Kupisz na Allegro w naprawdę dobrej cenie
Opublikowano 29 września 20195 l W dniu 11.09.2019 o 18:26, Shen napisał: ale jest to, mi smakuje Odkąd się pojawiło, to wychlałem chyba z 15 butelek. SZTOS. Tego nowego 7upa chyba pojadę dziś poszukać w Żabkach
Opublikowano 3 października 20195 l W dniu 29.09.2019 o 15:31, Shen napisał: troche jak pasta do zebow Jeszcze jest wiśniowy i jestem ciekawy jak smakuje
Opublikowano 3 października 20195 l Otóż smakuje wiśniowo. A tak konkretniej, to bardzo fajny, łagodny, wiśniowy posmak. Miałem skojarzenia z wiśniowym tymbarkiem. A możajto pychota i to jeszcze bez cukru. Kiedyś była u nas jakaś limitka 7up niby o smaku mojito, ale raz że cukrowa, a dwa że smakiem nie miała podjazdu do tego francuskiego importu. To jakie ścieki pepsico sprzedaje na naszym rynku to jest poezja. Ich podejście do tej części świata idealnie obrazowały doritosy smażone na psim smalcu. A ktoś tu pisał, że ukraińska pepsi jest jeszcze gorsza