Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Schweppes Cola. Niczym sie nie rozni od coli z biedronki. Serio, by postawili dwie kolo siebie i nikt by sie nie zorientowal ktora jest ktora. Przynajmniej mieli na tyl przyzwoitosci, ze wycenili to (i to w zabce) na 3,50 a nie jak te Fritz Cole po 6zl xD

• Plusik 1
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Mejm napisał:

Schweppes Cola. Niczym sie nie rozni od coli z biedronki. Serio, by postawili dwie kolo siebie i nikt by sie nie zorientowal ktora jest ktora. Przynajmniej mieli na tyl przyzwoitosci, ze wycenili to (i to w zabce) na 3,50 a nie jak te Fritz Cole po 6zl xD

Miałem to samo gdy próbowałem, w jakimś temacie nawet o tym pisałem. W Schweppsie chodzi chyba tylko o sam feeling picia z małej szklanej buteleczki, której długa szyjka fajnie pokazuje te delikatne bąbelki muskajace podniebienie, bo w smaku to lekko rozgazowana cola.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano
13 godzin temu, Mejm napisał:

Moze ta smakowa karmelowa. Zwykla mi nie utkwila w pamieci.

Nie ma karmelowej, jest kawowa. 

Opublikowano

W biedrze ostatnio roznosmakowe szwepsy. Wzialem oczywiscie mojito bo bardzo lubie nie zawiodlem sie. 

Wzialem  rowniez imbirowego bo lubie co zwiazane z imbirem i...

Kompletna dezorientacja. Zero jakiegokolwiek smaku. No bezsmakowy szweps xd 

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nikt nie mówi, że ma wypijać 2l takiej wody dziennie, tylko wedle zapotrzebowania na minerały. Tak swoją drogą, kamienie nerkowe od picia takiej wody się nie biorą.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Cola waniliowa w Żabce powróciła, oczywiście prawilna z cukrem, wychodzi 3 złote za butelkę przy zakupie dwóch sztuk <3 <3 <3

Opublikowano

Antyperspirant Old Spice kupowałem za 12, teraz za 14, kurwa mać.

Opublikowano

Ceny w gore? Susza byla.

7 godzin temu, Rozi napisał:

Cola waniliowa w Żabce powróciła, oczywiście prawilna z cukrem, wychodzi 3 złote za butelkę przy zakupie dwóch sztuk <3 <3 <3

O jak milo, sie wezmie na swieta.

Opublikowano

Ale sie opilem tej vaniliowej. Wlasnie koncze 4 butelke, zaczalem w sobote wiec w sumie jedna dziennie a zazwyczaj pijam puszke na tydzien. Ale kurde posmakowala mi i nawet czuje te vaniliowa nute. Mogliby ja wypuszczac raz do roku wlasnie na swieta, zrobilbym sobie z niej moja drwalowa tradycje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem sobie domową kombuche. No powiem szczerze, że dobre to. I plus taki, że wiesz co ładujesz robiąc w domu. Pierwszy nastaw z czarnej, teraz z zielonej, zobaczymy która lepsza. W knajpach/sklepach cena mnie zawsze odstraszała a w domu robiąc wychodzi jakieś 3-4 zł za litr.