Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem owsiany napój od sante

Cytat

- Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry
- Bez dodatku soli, zawiera naturalnie występującą sól
- Źródło białka
- Niska zawartość tłuszczów nasyconych
- Bez sztucznych dodatków
- Krótka lista składników
- Naturalnie nie zawiera laktozy

Faktycznie tylko trzy składniki i w szoku jestem, bardzo dobre. Czytałem że owsiany napój to najlepsza opcja, najzdrowsza też dla środowiska.

https://www.theguardian.com/environment/2020/jan/28/what-plant-milk-should-i-drink-almond-killing-bees-aoe

Edytowane przez Figaro
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Całkiem możliwe z tym wpływem na środowisko, jeszcze z ryżowym jest podobnie. Minusem napojów roślinnych jest wciąż cena, ale to podobnie jak z roślinnymi zamiennikami mięsa, musi się zmienić mentalność, wzrośnie popyt i pójdzie to w stronę bardziej masowej produkcji. Na szczęście, już idzie ku lepszemu.

Edytowane przez krupek
Opublikowano (edytowane)

W Żabkach Pepsi bez cukru o smaku mango. Smakowo podobny styl, co Coca Cola Zero brzoskwiniowa, ale wydaje mi się, że lepsza.

Edytowane przez krupek
Opublikowano

Niby te pepsi mango jest bez cukru, ale jest tak skuwysyńsko słodkie, że niestety poszło do kibla. Myślałem, że będzie taki spoko jak cytrynowe pepsi, no ale niestety, ujostwo. 

Opublikowano
W dniu 5.02.2020 o 16:46, krupek napisał:

W Żabkach Pepsi bez cukru o smaku mango. Smakowo podobny styl, co Coca Cola Zero brzoskwiniowa, ale wydaje mi się, że lepsza.

Jest w chvj lepsza imo. Dla mnie mega sztos

Opublikowano

W Lidlu są różne shoty do picia, kupiłem wczoraj takiego z jabłka, imbiru i soku z cytryny. O ch.uju złoty, jak to pali w gardle :pawel: No, ale spoko taki szot na przeziębienie, czy infekcje dróg oddechowych. Nie trzeba się bawić w wyciskanie, ścieranie, czy tam jeszcze coś innego.

Opublikowano
W dniu 5.02.2020 o 16:46, krupek napisał:

byłem w kilku zabkach, mowia, ze co sie pojawia to schodzi błyskawicznie :(

• Minusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

243765.jpg

Do dostania w żabkach. Po średnio udanym eksperymencie z ogórkiem, teraz zdecydowanie bezpieczniejszy strzał. Cytryna + limonka + opuncja + zero kalorii, to nie mogło się nie udać. Oby pozostał na dłużej.

Opublikowano

Napoj Chupa Chups o smaku truskawki ze smietanka z Lidla. Smakuje dokladnie tak jak lizak a pachnie jogurtem z truskawkami (w sensie bardzo aromatycznie). Gaz jest bardzo "maly" co daje musujacy efekt. Polecam. Cukru duzo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem na plakacie jak przechodziłem, ale myślałem, że to wild Cherry. Jeszcze sobie pomyśłałem, czym oni się chwalą jak to żadna nowość xd

Jutro trzeba sprawdzić.