Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 godzin temu, krupek napisał:

Dobra ta Pepsi malinowa, początkowo wrażenie jakby faktycznie tam byl sok malinowy a to tylko słodzikowa mistyfikacja.

No jak dla mnie, to to nie ma nic wspólnego z malinami. Z zapachu to bardziej porzeczka, a smakowo kojarzy mi się wyłącznie z gumą donald. Ulep straszny.

Ta mirinda z poprzedniej strony to już w ogóle kuriozum. Kompletnie nieharmonijna mieszanka, napój o smaku loda kredki.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mango sztos, malina spoko jak ktoś lubi napoje gazowane o smaku gumy balonowej. A wanilii nadal każdy się boi wprowadzać na nasz rynek. 

• Plusik 1
Gość Rozi
Opublikowano

Sprawdźcie sobie w Lidlu herbatę Cold Brew z Lord Nelson. Są trzy smaki, ja wziąłem cytrynowo-limonkową i kurde dobre to jest. Zalać zimną wodą na 10 minut, potem zamieszać. 

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

Ale jak zimna woda? To jest ta herbata w granulkach co sie czlowiek za gnoja trul?

Poczytaj sobie o parzeniu Cold Brew, ciekawa sprawa, ale u nas jeszcze dość rzadko spotykana w kawiarniach.

Opublikowano

Od razu poszedłem kupić. Sprytnego za bardzo nie lubię, ale Fanta jak najbardziej, bardzo dobra i z polską etykietą, więc chyba na stałe będzie.

Jeszcze jakieś nowe Burny Fury bez cukru są, wziąłem na weekend.

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał:

w żabce sprite i fanta zero

Sprajta zero piłem i jest bardzo dobry. Po Fantę się jutro do tej Żabki przejadę.

Kórwa, nigdzie u nas na Podhalu nie widziałem tej Pepsi malinowej, właśnie się z forumka dowiedziałem, że w ogóle istnieje XD