Opublikowano 24 maja 20204 l Szalu ni ma z tym pepsi mango ale tragedii tez nie. Smak wydaje mi sie calkiem naturalny, nie czuc "chemii". Dostalem w zabce. Co smieszne butelka 0,85.
Opublikowano 5 lipca 20204 l Kupilem te nowa mirinde winogronowo melonową, słabizna, melon dominuje i tylko ten smak czuc
Opublikowano 14 lipca 20204 l Z pewnością te 3g cukru, czyli nawet nie łyżeczka, w 100 ml zrobiły różnice. To czysty marketing i pro zdrowotne trendy. Mogliby na stałe Fantę Zero u nas wrzucić, ostatnio pojawiła się w Żabce i już jej nie ma.
Opublikowano 18 lipca 20204 l ktoś stosował? jedna saszetka 2zł a wychodzi nawet z 4l napoju, czytałem ostatnio recke o jednego typa i ludzie w komentarzach zachwalali
Opublikowano 18 lipca 20204 l Piłem kilka smaków kiedyś. Smaczne i bardzo wydajne, bo saszetka na butelkę1,5l daje bardzo słodki napój. Można zmieszać z Murzynianką i wychodzi fajny napój gazowany. Był jeszcze też wersje izotoniczne.
Opublikowano 18 lipca 20204 l Na guiltfree.pl masz duży wybór, nawet te izotoniczne też są. Przy okazji można sobie też jakiegoś Monsterka zagranicznego na testy wziąć. Edytowane 18 lipca 20204 l przez krupek
Opublikowano 18 lipca 20204 l Dzieki za info, mialem brac z muscle zone, ale widze, ze cena taka sama, a moze jeszcze cos wleci
Opublikowano 19 lipca 20204 l 18 godzin temu, Shen napisał: ktoś stosował? jedna saszetka 2zł a wychodzi nawet z 4l napoju, czytałem ostatnio recke o jednego typa i ludzie w komentarzach zachwalali Mi nie podeszły, bo walą sztuczyzną. Niby smak fajny i o niebo lepszy od tanich oranżadek, ale jednak po wypiciu jakiś taki ciulowy posmak w buzi zostaje. I w cholerę słodkie, rozrabiać trzeba w co najmniej o 50% większej ilości wody.
Opublikowano 19 lipca 20204 l W dniu 14.07.2020 o 08:18, krupek napisał: Z pewnością te 3g cukru, czyli nawet nie łyżeczka, w 100 ml zrobiły różnice. To czysty marketing i pro zdrowotne trendy. Mogliby na stałe Fantę Zero u nas wrzucić, ostatnio pojawiła się w Żabce i już jej nie ma. U nas na Podhalu jest cały czas, wczoraj kupiłem.
Opublikowano 19 lipca 20204 l 2 godziny temu, Rudiok napisał: Mi nie podeszły, bo walą sztuczyzną. Niby smak fajny i o niebo lepszy od tanich oranżadek, ale jednak po wypiciu jakiś taki ciulowy posmak w buzi zostaje. I w cholerę słodkie, rozrabiać trzeba w co najmniej o 50% większej ilości wody. Własnie jeden typek pisał, że robi sobie dzien wczesniej, zeby odstało i wtedy nie wali słodzikiem.
Opublikowano 3 sierpnia 20204 l Widzę, że razem z powrotem klasycznego cukrzonego Sprite na rynek rzucili też Sprite zero w przezroczystej butelce i o dziwo ma lepszy smak niż wcześniejsza wersja "prawie zero".
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l Fanta zero mega, za to Sprite mi w ogóle nie podszedł. Lubię jeszcze Fuze Tea bez cukru, albo tę Oshee Brzoskwiniową.
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l 3 godziny temu, Mejm napisał: Jak fanta? Cola wymieszana z Fantą, dla mnie spoczko.
Opublikowano 10 sierpnia 20204 l W dniu 1.08.2020 o 19:10, Shen napisał: Coca cola zero orange w żabce uzaleznilem sie, 2 butelki dziennie schodza z lodóweczki
Opublikowano 10 sierpnia 20204 l W niemieckim markecie znalazłem schwip schwapa zero. Marzylem o smaku coli z fanta i jeszcze bez cukru, chyba litr wszedł w 10 minut na tym upale 32 stopnie xd
Opublikowano 10 sierpnia 20204 l W reichu od wieków znają to połączenie. Jest mezzo mix od coca coli w kilku wariantach, w tym oczywiście bez cukru. To samo spazi, które jest chyba pod pepsico, a którego udało mi się dorwać nawet w wersji energolowej.
Opublikowano 10 sierpnia 20204 l W dniu 1.08.2020 o 19:10, Shen napisał: Coca cola zero orange w żabce W dniu 6.08.2020 o 13:19, Rozi napisał: Coca Cola Zero pomarańczowa w Żabkach. O dziwo, smakuje nieźle. Kurła dopiero teros o tym cytom a byłek dzisiok w Żabce. W sumie mom w lodówce i Fante Zero i Pepsi Max, to ide zrobić miksa i dom znać jak było EDIT. nom całkiem dobre połoncenie. Ide jutro po tom Cole Orange Zero.