Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szalu ni ma z tym pepsi mango ale tragedii tez nie. Smak wydaje mi sie calkiem naturalny, nie czuc "chemii". Dostalem w zabce. Co smieszne butelka 0,85.

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z pewnością te 3g cukru, czyli nawet nie łyżeczka, w 100 ml zrobiły różnice. To czysty marketing i pro zdrowotne trendy. 

Mogliby na stałe Fantę Zero u nas wrzucić, ostatnio pojawiła się w Żabce i już jej nie ma.

Opublikowano

Piłem kilka smaków kiedyś. Smaczne i bardzo wydajne, bo saszetka na butelkę1,5l daje bardzo słodki napój. Można zmieszać z Murzynianką i wychodzi fajny napój gazowany. Był jeszcze też wersje izotoniczne.

Opublikowano (edytowane)

Na guiltfree.pl masz duży wybór, nawet te izotoniczne też są. Przy okazji można sobie też jakiegoś Monsterka zagranicznego na testy wziąć.

Edytowane przez krupek
Opublikowano
18 godzin temu, Shen napisał:

ktoś stosował? jedna saszetka 2zł a wychodzi nawet z 4l napoju, czytałem ostatnio recke o jednego typa i ludzie w komentarzach zachwalali

i-bolero-instant-drink-9g.jpg

Mi nie podeszły, bo walą sztuczyzną. Niby smak fajny i o niebo lepszy od tanich oranżadek, ale jednak po wypiciu jakiś taki ciulowy posmak w buzi zostaje. I w cholerę słodkie, rozrabiać trzeba w co najmniej o 50% większej ilości wody.

Opublikowano
W dniu 14.07.2020 o 08:18, krupek napisał:

Z pewnością te 3g cukru, czyli nawet nie łyżeczka, w 100 ml zrobiły różnice. To czysty marketing i pro zdrowotne trendy. 

Mogliby na stałe Fantę Zero u nas wrzucić, ostatnio pojawiła się w Żabce i już jej nie ma.

U nas na Podhalu jest cały czas, wczoraj kupiłem.

Opublikowano
2 godziny temu, Rudiok napisał:

Mi nie podeszły, bo walą sztuczyzną. Niby smak fajny i o niebo lepszy od tanich oranżadek, ale jednak po wypiciu jakiś taki ciulowy posmak w buzi zostaje. I w cholerę słodkie, rozrabiać trzeba w co najmniej o 50% większej ilości wody.

Własnie jeden typek pisał, że robi sobie dzien wczesniej, zeby odstało i wtedy nie wali słodzikiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę, że razem z powrotem klasycznego cukrzonego Sprite na rynek rzucili też Sprite zero w przezroczystej butelce i o dziwo ma lepszy smak niż wcześniejsza wersja "prawie zero". 

Opublikowano

Coca Cola Zero pomarańczowa w Żabkach. O dziwo, smakuje nieźle.

Opublikowano
3 godziny temu, Mejm napisał:

Jak fanta? :dog:

Cola wymieszana z Fantą, dla mnie spoczko. 

Opublikowano

W niemieckim markecie znalazłem schwip schwapa zero. Marzylem o smaku coli z fanta i jeszcze bez cukru, chyba litr wszedł w 10 minut na tym upale 32 stopnie xd

Opublikowano

W reichu od wieków znają to połączenie. Jest mezzo mix od coca coli w kilku wariantach, w tym oczywiście bez cukru. To samo spazi, które jest chyba pod pepsico, a którego udało mi się dorwać nawet w wersji energolowej.

Opublikowano
W dniu 1.08.2020 o 19:10, Shen napisał:

Coca cola zero orange w żabce

W dniu 6.08.2020 o 13:19, Rozi napisał:

Coca Cola Zero pomarańczowa w Żabkach. O dziwo, smakuje nieźle.

Kurła dopiero teros o tym cytom a byłek dzisiok w Żabce.

W sumie mom w lodówce i Fante Zero i Pepsi Max, to ide zrobić miksa i dom znać jak było :pawel:

EDIT. nom całkiem dobre połoncenie. Ide jutro po tom Cole Orange Zero.